Windows alapú webtárhely
2007-12-12T10:18:16+01:00
2007-12-29T01:55:33+01:00
2022-07-19T04:28:15+02:00
 • Ha jól tudom a HostingAbc ingyen ad MSSQL 2005 Express adatbázist és asp.net 3.5-öt is már ...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • köszi a hsz-eket, vettem a lapot. fontosnak abszolute nem fontos, szal ezért én pénzt ki nem adok.
  egyébként a feldolgozást végző program c#-ban lett összehaxolva, és a nem megy .net nélkül. ezt az exe-t pedig php exec()-cel hivogatjuk. kb ennyi a feladat, meg a működés, ezt akartam valahova kitenni...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Olcsó húsnak híg a leve, ingyen húsnak pedig büdös. ASP.NET-et MySQL-lel kiszolgálni pedig egyenesen mazochizmus (designtime támogatás == 0.0). MS SQL 2005 alá ne add. Az országban ilyet lehet szerezni durván 3800 + ÁFÁ-ért, külföldön pedig még olcsóbban. Megtalálni ezeket nem egy összetett feladat. Google: - "ASP.NET" hosting. Ha az országban keresel, akkor spéci keresésben állítsd be a nyelvet.

  Azt viszont elképzelni sem tudom, hogy milyen külső programot akarsz futtatni ASP.NET alól? Erre nem lesz jogod egy hostolt szerveren. Ha .NET-es a progi, akkor emeld ki a funkcionalítást egy DLL-be, és azt már tudod hívogatni, ha elég neki a middle trust.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha már Win és .NET akkor szinte biztos, hogy nem MySQL lesz az rdbms. Egy exe-t futtatni egy tárhelyen? Nem hinném, hogy létezik olyan szervergazda aki ezt megengedné.

  Egy ingyenes magyar szolgáltatót tudok, de ott meg saját domain kell, és elég érdekes a rendszer: link. A másik az interware, ahol 90 napig ingyenes a szolgáltatás, utána meg szerintem megfizethető.

  Külföldön pl. a brinkster elérhető ingyé'.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hello

  nos a kérdés az lenne, hogy tud-e valaki olyan ingyenes tárhelyet, ahol windows pratform van a szervereken, sőt, tovább megyek, .NET framework is leledzik rajta. Egy kis adatbázis (snasszul MySql) szerver is fut rajta, és hogy még mindig ne legyen elég, lehet rajta külső progit futatni. Van ilyen ingyenforintért?
  a válaszokat előre is köszi.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd