Átalakult a Társalgó
2004-01-31T22:24:09+01:00
2004-02-01T02:42:21+01:00
2022-07-27T14:37:46+02:00
 • Hi.

  A bal oldali oszlopot(Társalgó és Tudástár) nem lehetne nagyobbra venni, hogy egyszerre tobbet mutasson? En foleg ezeket szoktam hasznalni.

  Udv.: Ben

  U.I.: Jo lett a csoportositas, asszem tenyleg ideje volt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • az sql 'like' operátora meg a témák alapos átolvasása együtt csodákat tud művelni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem tudom ki vegezte el a kategorizalast, de csak gratulalni tudok neki, hogy vegigragta magat az osszes teman.

  Vagy algoritmus vegezte a szortirozast?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ez valószínűleg inkább csak megszokás kérdése. mindenesetre a forgalom növekedése már tényleg szükségessé tette a kategorizálás bevezetését.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha valaki nagyjából meghatározott témakörű topikokat akar megnézni, akkor jó ez a kategorizálás, bár annak, akit úgy álalában mindegyik érdekelne, kicsit nehézkes lehet, hogy minden kategóriát meg kell néznie. De persze nem így van, mert szerintem nagyon helyesen meghagytátok a társalgó alján "összevont témalista" néven a régi rendszert, én azt fogom használni
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • kedves fórumozók!

  amint az talán észrevettétek, átalakult kicsit a prog.hu társalgója, és az eddigi "mindent egybe" változatot lecseréltük egy tematikus csoportosítására. erre elsősorban az utóbbi időben megnövekedett forgalom miatt volt szükség, mert lassan már egyetlen nap aktív témai is alig fértek ki a képernyőre, de más előnye is vannak.

  a lényeg, hogy a jövőben legyetek szívesek az eddigieknél "gavallérabb" módon bánni az új témák nyitásával, és kihasználva a kategóriák jelentette nagyobb átláhatóságot, nyissatok mindig külön topikot, amikor valami új témát szeretnétek behozni.

  pl. a "fejlesztési javaslatok a prog.hu-ra" topikba zsúfolás helyett a jövőben minden egyes fejlesztési javaslatnak nyugodtan nyissatok külön témát, mert úgy még átláhatóbb lesz a beszélgetés, és az új rendszerben "elveszni" sem fog a téma a sok aktív téma között. ez persze más témakörökre is ugyanígy vonatkozik.

  az új társalgóval kapcsolatos véleményeket természetesen ide lehet írni.

  akinek esetleg a régi, összevont lista jobban tetszik, az továbbra is elérheti azt ezen a címen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd