Free vagy Trial compiler vb6 -hoz

Free vagy Trial compiler vb6 -hoz
2007-11-02T13:18:07+01:00
2007-11-07T19:38:14+01:00
2022-10-30T05:40:41+01:00
 • Helló!

  Már probáltam, de nem müxik, csak akkor,ha megvan az exe is. Szerintem halva született ötlet volt, neki is álltam már átírni 2005 alá. Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Talán az Envelop jó lesz, bár úgy hallottam, hogy az nem tud mit kezdeni a VBP-kkel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igen, vb6-ban íródott, és sajna a 2005 konvertálója nem boldogult vele. Szinte az egész kódot újra kéne írni,azért kellett volna a vb6-hoz valami fordító, mert csak a forráskódom van meg, a vb-hez már nem jutok hozzá- ( már nem ott dolgozok, és itthon csak egy butított verziom van , ami nem készít exe-t.) Viszont a progi céges alkalmazásra készült- így csak legális lehet. Tudom most jön a szokásos: Ha valaki fejleszt- vegye meg! Csak eddig cégen belül meg tudtam oldani a dolgot, és a jelenlegi program is arra készült, hogy megkönnyítse a munkánkat. Nem piaci szoftver, de viszont az ellenörzése a gépeknek igen szigorú,- ezért gondoltam, hogy talán tud valaki egy ingyenes fordítót, és így megoldódna a probléma.Sajna én is keresgélek(-tem) , de eddig sikertelenül.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha vb6-ban irodott a program, es egy kicsit is bonyolultabb mint a helloworld, akkor en nem kiserleteznek valami mas forditoval, csak az eredetivel!!!
  Egyebkent tudtommal a .NET-ben van(volt?) valami konvertalo, ami azt hivatott elosegiteni, hogy a vb6-ban irt programokat konnyen at lehessen vinni a .net ala. Egy probat meger, mert ott mar van ingyenes ferdito...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Vb6 hoz kell. A 2005 express megvan,és tudom, hogy ingyenes.
  Olyan progi kéne, ami a vbp, stb... fájlokból megcsinálja az exe-t. Ha ilyet tudsz- megköszönném.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mire kell ez neked? VB.net 2005 Express ingyenes, bar "picit" mas..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!
  Nem tud valaki vb6-hoz free compilert, vagy valamilyen ingyenes programot,amivel a vb forráskódot át lehet fordítani .exe-be.
  Előre is kösz!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd