Kérdés

Kérdés
2004-01-07T18:31:44+01:00
2004-01-07T20:26:55+01:00
2022-11-01T21:00:38+01:00
 • Ooo, ugyan nem kotozkodni akarok, de azert egy Delphi nem lehet annyira nehez, h nemi programozoi tapasztalattal ne lehessen hamar megtanulni. Jo, persze nem profin, de azert mar L lehet benne boldogulni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Működni fog a PHP+MySQL csak minek? Gondolom nem konzolos alkalmazást akarsz írni, annál többet meg PHP-ból nemigen fogsz kihozni Ismerkedj csak a Delphi-vel (bár a beszerzés problémás, mert nem kereskedelmi célra ugyan ingyenes a Personal változat, csak az nem tartalmazza az adatbáziskezelő komponenseket), ha pedig megtetszik és fejlesztesz vele, akkor majd úgyis megveszed
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lapozgattam a Programoázs Visual Basic 6 nyelven és találtam egy jó példa-progit, csak az a nagy helyzet, h nem kaptam a könyvhöz CD-t, és mire azt begépelem... Nem tud vki, h honnan lehetne letölteni? Vagy egy adatbázis sample progit, pl. egy Címlistásat?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nos a probléma 1szerű. Egy alkalmazást kelle írnom Win 95 alá, amin nincs internet-kapcsolat. Egy adatbázist is használó alk. kellene írnom, és az a nagy helyzet, hogy a Delphi-ben és a VB-ben nem vagyon nagyon járatos. Ha feltelepítem a mySQL-t + a PHP-t, akkor müxenek rajta a PHP-s szkriptek, melyek mySQL adatbázist használ? Vagy meg kell jobban ismerkednem a Delphi-vel vagy a VB-vel? Tényleg, Ti melyiket ajánljátok a 2 közül?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd