InfomatiX Kft. - több pozíció!

InfomatiX Kft. - több pozíció!
2007-05-08T19:15:21+02:00
2007-05-08T21:39:43+02:00
2022-10-30T12:42:08+01:00
 • Csak a profik jöhetnek számításba? Esetleg a buzgó és kitartó, tanulási és tudásvággyal megáldott kezdő is eséllyel számíthat támogatásra tőletek abban, hogy olyan programozóvá váljon, akivel a cég hosszútávon megelégedéssel dolgozik eggyütt?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az Infomatix Kft., dinamikusan fejlődő, jelentős nemzetközi és magyar referenciákkal rendelkező, budapesti szoftverfejlesztő cég keres munkatársakat a következő területekre:

  SQL / OLAP fejlesztő
  .NET/asp .NET
  Junior Projekt Menedzser
  JAVA fejlesztő (J2EE, J2ME)
  Symbian fejlesztő
  Perl fejlesztő
  Project Asszisztens

  Az álláshirdetések részletei megtalálhatók weboldalunkon a www.infomatix.hu címen. Önéletrajzokat a hr@infomatix.hu e-mail címre várjuk.

  Cégünk gyorsan fejlődő, teljesen magyar tulajdonban lévő szoftverfejlesztéssel és bevezetéssel foglalkozó informatikai vállalkozás. Jelenleg 5 önálló termékkel rendelkezünk, amely termékeket folyamatosan fejlesztjük és a bevezetését pedig vagy önállóan, vagy viszonteladók segítségével végezzük. Termékeink egyedülállóak a magyar piacon, de a nemzetközi szintéren is megállják a helyüket minőségükkel és flexibilitásukkal. Ügyfeleink közt Magyarországról és külföldről is találhatók vállalkozások, ennek megfelelően a projektjeink mind Magyarországon, mind külföldön folyamatosan futnak nemzetközi szinten mindenhol Európában, Amerikában és Ázsiában egyaránt. Kellemes munkakörnyezetet biztosítunk, ahol változatos, szakmai kihívást jelentő projekteken dolgozhatnak a leendő kollégák. Ezen túl versenyképes fizetést és különböző juttatásokat színesítik ajánlatunkat.

  www.infomatix.hu
  hr@infomatix.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd