Gigabyte w511u notebook eladó
2007-04-22T11:46:10+02:00
2007-04-26T21:26:08+02:00
2022-07-19T05:32:42+02:00
 • Ha érdekel valakit a gép,

  Még áll az ajánlatom!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amit ezek szerint véletlenül linkeltem oldalt, annak az alján megtalálhatod, hogy mi is az, és hogyan kell használni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • De szerintem mostmár fejezzük be ezeket a hülyeséget. Ha érdekel valakit a gép, ugyanis még nem sikerült eladnom (csupán a rágalmazó írta ezt hirtelen felindulásból) akkor nyugodtan írjatok.

  sziasztok.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Elhiszem neked, de most én is (komolyan) viccen kívül elárulok nektek valamit! Nem én írtam a rágalmazó megjegyzést. (Elég ha én tudom ki írta). Ha én elhiszem neked, hogy nem te írtad, akkor te is hidd el ezt nekem. Eddig azért nem jelentettem ezt be, mert engem is komolyan idegesítettek ezek a viccelődések.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem én csináltam!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egyébként a hobbielektronikával kapcsolatban úgy látom azonos a véleményünk. Tényleg nagyon általános dolgokat írnak ott a szakmáról. Most lehet, hogy furán fog hangzani, de ha érdekel az elektronika, szívesen segítek. Megvan az összes RT évkönyv egészen 2007-ig, valamint kb. 10 GB-os dokumentációgyűjteményem van matematikáról, fizikáról, és természetesen kedvenc témámról, az elektronikáról.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • itt nyitottam egyébként : Társalgó » Adok-veszek » Gigabyte w511u notebook eladó »
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • sarki_roka, nem tudom miért mondjátok, hogy tudástárba nyitottam a témát, mikor hiába keresek rá a tudástár témák között, hogy eladó, sehol nem találom a hírdetésemet. Ellenben belépek a társalgó-ba, majd rákeresek szintén az eladó szóra, rögtön megtalálom a hírdetést sok más "eladó"-t tartalmazó hírdetéssel együtt. Kérlek Titeket magyarázzátok el ezt nekem, ugyanis én nem vagyok gyakorlott fórumozó!

  Ui.: Utóbbi üzeneteimbe stílust, hangnemet váltottam. Én valóban bocsánatot kértem Tőled sarki_róka.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igazán irigyellek, hogy ilyenekre jut időd!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem tudom, hogy mi baja a srácnak. Nyílván valóan humorizáltam, de közben semmi sértőt nem mondtam neki/róla. Na mindegy, van, akinek ilyen érzékeny a lelke.
  De úgy érzem, hogy én, mi, joggal megsértődhetnénk e miatt: "ENNYI FASZFEJT EGY RAKÁSON..."
  Szóval most még azon is elgondolkodtam, hogy feltegyem-e ezt a linket ide, de nem teszem (ha mégis ott lenne a link, az csak a véletlen műve lehet, ez esetben senki ne nézze meg!!!), mert lehet, hogy túl erős lenne. Igaz, nem bírom, ha az interneten valaki úgy elkezd anyázni, hogy azt hiszi, itt mindent lehet. Az ilyen emberek gyávák szvsz. Részemről a téma lezárva, még annyit, hogy sarki_roka, te se foglalkozzál vele, nem éri meg.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ti aztán nemhogy a programozáshoz nem értetek, még a számítógépet is anyukátok kapcsolja be biztosan.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 1.: klorand hozzászólása
  gondolom tudástárba nyitottad, gratulálok, én ha valahova odapiszkitok, azért körül szoktam nézni, legalább egy picit hogy mik a aszokások. ez is egyfajta segitő jellegű hozzászólás lehetett, miszerint nem a tudástárba való

  3.: klorand
  neki sok volt az ár, speciel nekem is. szerintem ez már komoly segitség, miszerint túlértékeled szerinte.

  4 robber
  még alternativát is adott

  7 kisj
  abszolút igaza van mindkét sorban. nem biznék annyira egy idegenben mint egy szupermarketben, meg a hirdetés helyével is részben

  8 valamimas
  még egy alternativa...

  9 kisj
  talán nem segitség hogy megmondja hol lehet hirdetni?

  10 zsoltr1
  összehasonlitó elemzés. no comment

  11 kenez
  hiredtés helye duplán: pcfórum, de semmiképp sem tudástár

  12 @sanya
  dettó, csak más szavakkal

  13 kenez
  helyesirási hibajavitás, illetve elgépelési. nincs köze a témához

  nos eddig ha nem lett volna világos, mindenki elmondta hogy olcsóbbért máshol garanciával tud jobbat, és nem itt kellene hirdeti

  14 psc
  humorosnak szánt megjegyzés, miszerint sok az ár

  15 psc
  szakmai fórumon érdemes helyesen fogalmaznod

  16 psc
  teljesen jogos kérdés

  17 psc
  humor

  18 psc
  detto, nem hogy örültél volna hogy ébren tartja a topicod

  19 kisj
  humor, viszont valóban elfelejtetted a pénznemet megadni

  20 én
  egyértelműen hülyeség, látva hogy semmi értelmes nem születik, és hasztalan volt a tanács amit eddig kaptál

  innentől valóban csak a hülyéskedés ment

  és mindezek után idejösz anyázni? te... te kis...
  sőt, mindezek után idejösz kioktatni a fórumozás szabályairól?

  hobbielektronika oldalon láttam olyat hogy egy elemtöltőhoz kerestem volna kapcs rajzot, illetve véleményezést hogy jó-e az ötletem, de nem nagyon érkezett épkézláb hozzászólás... vagyis ami rkezett az túl általános volt hogy kezdeni lehessen vele valamit.

  tudod mi vagy te?
  L
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tisztel sarki_róka!

  Őszintén sajnálom édesanyád elvesztését. De én visszaolvasva valóban sértő megjegyzésemet, semmilyen olyan utalást nem találtam egyesek édesanyjára vonatkozóan, ami valóban sértő lehet, de ha ezt te így látod, akkor elnézést kérek.

  Köszönöm.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Személyes véleményem a fórumozásról pedig a következő:

  A fórumozás szerintem a lusta emberek eszköze. (Itt most az olyan fórumtémákra gondolok, amelyek rendszerint a következő típusú kérdéssel kezdődnek: Sziasztok! Ezt meg ezt hogy tudom megcsinálni?...) A hobbielektronikán olvastam még hasonlókat. Egy illető mp3 lejátszót akart csinálni semmi tudásból.(Nemhogy gőze nem volt a mikokontrollerekről, de még a programozáshoz sem értett).

  És soha a büdös életbe senkitől nem kértem segítséget semmiben, ha programozással kaocsolatos gondjaim voltak, kiizzadtam a megoldást az ágyamban, ami bizony nem egy fél napos meló volt... De ez persze csak az én véleményem, nem kell vele egyetérteni.(Ez utóbbi mondatomra sem kérnék megjegyzéseket, Pl.: kit érdekel a véleményed!...stb..., mert az üzenet témájáról már a címe is árulkodik, így ha már azt elolvastad, a döntés a Te kezedben van: vagy elolvasod, vagy nem.)

  Köszönöm nektek, hogy ezt a hosszú monológot elolvastátok, és most nem arcozásból mondom, de tényleg gondolkodjatok el ezeken.
  Köszönöm. Szevasztok.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tisztelt fórumozó Társaim!

  A következő sorokban kifejtem a fórumozással kapcsolatos gondolataimat, tapasztalataimat. Nemrég olvastam egy fórumon egy moderátori hozzászólást, miszerint a témaindító kérdéshez egyes emberektől olyan poénosnak nem nevezhető, értékes tartalommal nem bíró hozzászólésok érkeztek, amelyek nemhogy nem segítették szerencsétlen témaindítót, hanem még akadályozták is céljai elérésében. A moderátor szerint - és természetesen szerintem is - a fórumozás céjla a SEGÍTSÉGNYÚJTÁS! És akkor most megkérlek Titeket, hogy szálljatok magatokba, és válaszoljatok a következő kérdésemre: Segítettetek-e nekem céljaim elérésében?
  És itt most nem olyan segítségre gondoltam, hogy az első hozzászólás rögtön az legyen, hogy: ok máris megveszem a gépedet..., hanem mondjuk olyanokra, hogy heló én ismerek egy fórumot, itt és itt, ahol szoktak eladó hardvereszközöket hírdetni...stb... Kaptam én ilyen válasz Tőletek?
  Mégcsak azt sem modhatjátok, hogy bunkó módon tettem már fel az első kérdést is, és ha megnézitek, láthatjátok, hogy rögtön az első pár "poénos" megjegyzésre is normálisan válaszoltam. De később már teljesen elfajult a dolog... Ha valaki nem tud a témaindítónak értékes válasszal szolgálni, akkor ne szemetelje tele karaktereivel a szervert. És olyan hozzászólást sem kértem, hogy ilyen buta, meg olyan buta a géped...Furának tarom, hogy pont egy ilyen bunkó parasztnak - amilyen én vagyok - kell ismertetni a fórumozás szabályait. (Előre megkérnélek Titeket, hogy az utóbbi mondtatomra ne küldjetek "poénos" megjegyzéseket. Köszönöm.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Te büdös bunkó, elmész a picsába a szaroddal. Adjál fel fizetett hírdetést valahol, és akkor majd joggal hőbölöghetsz. Ez itt egy programozással kapcsolatos portál. Nem express keres-kínál-csere-bere. De már szólva lett az elején, hogy mégcsak nem is ide való ez a hírdetés. Még el lehetett volna intézni egy "bocsi, ne haragudjatok, nem voltam elég körültekintő, nem akartam zavarni, de ha már begépeltem, ne töröltessétek légyszi, hátha el tudom adni. Köszi."
  De te a "magyarosabb" megoldást választottad. Bravó.
  És vegyél vissza az arcodból! Nem hinném, hogy élőben is ilyen nagy pofád lenne. Vagy tán te nem hallottál arról, hogy volt már olyan, hogy megleckéztettek valakit valakik (tomcat) azért, mert irc-n pofázott?! Nehogy azt hidd, hogy az Interneten névtelenül lehet anyázni!
  Amúgy meg 3-szor jobb laptopom van mint az az ócskaság, amit eladásra kínáltál. 150 kopejkánál egyébként valóban nem ér többet, pláne, hogy a tied volt.
  Na csá.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • a hangnem jelentősen sértő, fogd vissza magad kérlek
  a hozzáértésről csak annyit hogy ez egy alapvetően programozói, fejlesztői fórum, nagyobb sikerrel jársz a pcforum.hu oldalon. de te ezt felfogni képtelen módon, itt nanyázol mert hülyeségbe torkollott a topicod? azt meg hogy ki mennyit ért a gépekhez, illetve programozáshoz, azt meg végképp ne firtassuk, gyalázatosan alul maradnál azt hiszem.

  ui.: anyámat jobb lesz ha kihagyod a társalgásból, annál is inkább mert már elhunyt...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ENNYI FASZFEJT EGY RAKÁSON...Hogy lehettek ekkora kretének basszátok meg?!! Nagy lófaszt a s*ggetekbe, nem gépet, ilyen hozzá nem értő idióták, mint ti nem is tudnátok mire használni... Kár volt itt hírdetnem, azt hittem értelmes emberekkel szépen lehet majd tárgyalni, de hát itt azokból hiány van....
  Ti aztán nemhogy a programozáshoz nem értetek, még a számítógépet is anyukátok kapcsolja be biztosan.
  A két legragyogóbb elme pedig: _psc_ és sarki_roka ők jól elvoltak egymással, nyithatnának egy "faszkalap" topikot, ahol nyugodtan mondogathatnák egymásnak a f.szságaikat.

  u.i.: A gépre már találtam vevőt, tehát nincs szükség tovább arra hogy ezen a szaros fórumon hírdessek, de azért ti még írogathattok nyugodtan, ahogy eddig tettétek...

  Szevasztok!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Úgy lenne fair, nem?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • szóval ha elmész érte akkor kapsz 150 kopejkát?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igazad van, de annyit még hozzátennék, hogy ha nekem kell elmenni érte, akkor nekem igazolhatóan anyagi kiadásaim jelentkeznek - gondolok itt pl. üzemanyag-költségre, idő-kiesésre (ezt mondjuk felszorozhatjuk az órabéremmel),stb. Tehát egy ilyen térbeli-orientáció változtatásos tranzakciónál igenis jogosan kérhetem, hogy az, akinél eddig orientálódott a laptop, fizesse meg a költségeimet, amik a gép térbeli helyzetének általam történő változtatásakor keletkeznek! De most nem így lenne igazságos?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • tényleg, mihez is kell a pénz? hiszen a laptop nem szenved kárt, meg sem változik, csak maximum a térbeli orientációja. nem értem én ezt a mindenért pénzt dolgot...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • No, dehogyhamár' így megfejtettük, hogy a notebook valójában ingyen cserélhet gazdát, már jó lenne, ha az eladó is idedugná a képét!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem, de numerikus szám nem volt a hátam mögött. MErt ugye az ár-ra csak numerikus számok értelmezhetők. A hátam mögött egyébként a fotel háttámlája, hangfal, fal, és a falon ablak volt. Meg a fal és a közöttem levő térben még ki tudja, mi, valószínűleg rengeteg baktérium, molekula, egyebek. De ezek közül egyik sem értelmezhető valami eladási árára.
  (Persze a problémát vissza lehet vezetni a TBigBang, a TNihil, a TEgg meg a TChicken osztály-öröklödési problémára...)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • természetesen. de amúgy a világ végén vagy hogy semmi sincs a hátad mögött?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • akkor irányár az valahol jobbra a hátad mögött lesz

  jobbra a hátam mögött nincs semmi. Tehát az ár==NULL ?
  Jól értem?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kösz, hogy szólsz, hogy a pont az tizedes-elválasztó!
  De a gép az enyém, én ígértem oda az árát elsőnek!
  De mostmár, hogy tisztázódott ez a félreértés, természetesen csak 150 kopejkát vagyok hajlandó kifizetni érte.
  Ezek szerint az eladó is ennyit szeretne ére kapni.
  Mégegyszer köszi!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • az irányár úgy értendő hogy az átadandó összeg iránya. na most szemben állsz az eladóval, előtted nulla fok, jobbra 90 fok, akkor irányár az valahol jobbra a hátad mögött lesz. én azt nem értem miért kell az árnak irányt adni
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem egyértelmü, hogy forintrol van szó.
  Nem tudom mi a fenéért kell szorakozni.

  én forintért veszem meg!!!

  Bár nem értem miért kell kiirni a 3 tizedes jegyet.
  Irányár 150.000


  Simán 150 HUF
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na, hahó!
  Hova mehetek a gépért???
  Itt van mind a 150.000 kopejka nálam!!!
  REmélem, állod a szavad!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd