Web designer-t távmunkára

Web designer-t távmunkára
2007-04-03T22:09:15+02:00
2007-04-13T13:23:16+02:00
2022-10-30T13:41:56+01:00
 • Helló!
  Szoktam web design-olni, ha érdekel, akkor küldhetek mailben pár referenciát...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A sablonokkal az a gáz, hogy ha láttál már párat, kapásból megmondod róla, hogy ez bizony az. Ilyen apróságokat hogy a logó stílusának-színének általában semmi köze az oldalhoz meg sem említek... Némelyik template tényleg szépen meg van csinálva, csak az vész el, amiért a designt magát kitalálták, éspedig hogy beazonosítsa azt a lapot, amelyikhez csinálták.

  Ami meg még gázabb, ha két hasonló cég mondjuk tök ugyanolyat használ, ragyogóan össze lehet őket keverni (én jártam már így, a fene nézi éjjel kettőkor, hogy mi a nevük, ha ugyanolyan, akkor ugyanaz, és kész).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sablonról nem is beszéltem!
  hunlap, az ami kell neked!!!
  Vegyél, most a legkedvezőbb!
  Tavaszi akció!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nem sablonozunk
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akkor vegyél "internetes honlapot"!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • az most nem kell thx
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akkor lehet neked egy gazdasági informatikus is L kellne?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • mellesleg van par terv a lapra csak nem akarunk 2. osztaly lapot kitenni...
  Amugy nem mondtal hulyeseget mert valszeg a mi lapunkra is kell grafikus :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ez igy valoban viccesen hangzik, de meg van ennek is az oka...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Látom magam előtt a sztaki.hu bejegyzése előtti állásajánlatot:

  Többéves (6-10) gyakorlattal referenciával webdizájnert és grafikust keresünk...


  A saját weblapotokat nem akarjátok +pályáztatni?
  Most akciósan 50% kedvezményt adok a feléből!

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 2 évbe azért belefért volna a saját weblap, ha már úgyis webből akartok megélni
  én személy szerint pl. szeretem látni kihez-mihez adom a munkám...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • mert mar anno kitalatuk a ceg nevet de csak most jutottunk el a megvalositasig :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem bot, hanem nézzed meg amit a bemutatkozáshoz írtam.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Bigblogger egy bot akit azért hoztak létre hogy fent tartsa a hirdetéseket, ezt átlag úgy éri el,hogy mégtöbb infót követel, de néha jobb vagy rosszabb tanácsokat is szokott írogatni, néha pedig csakúgy elvan.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igen láttam, de miért nincs weblap 2 éve?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • a domain meg 2005-ben lett regelve, de nem ertem,h jon ez ide :)
  offf
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • na remélem azért lesz válasz privátban vagy emailen :(
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Domain reg két év DNS: 2300+ÁFA!
  x
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nemigazan
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha jól emlékszem 1-2 hete regisztráltatok domaint?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A hírdetés feladója a ServerSide Bt.
  Nem rég alakitottunk céget úgyhogy még a saját lapunkat se csináltuk meg
  Először be akarjuk érni magunkat...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Péntekig várok utána kiválasztunk 2-3 jelentkezőt,
  elküldjük, hogy miről lenne szó és kérünk árajánlatot...

  Amúgy nem kell nekünk mindig olyan ember aki teljes oldalt csinál attól függ, hogy mennyi meló van ha nincs sok megcsináljuk mi, a grafikai tervezés a lényeg arra nincs most ember.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jó pézért megbazható vagyok én is!

  :)

  Az összefoglaló nagyon jó!
  De ennek ellenére sem sok derült ki, foleg az igényt bejelentő kilétére vonatkozólag
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • akkor elnézést, az első pont tárgytalan... én eddig magyarul is csak "webdesigner"-ként láttam. :)

  Down, nem nézlek madárnak, csak tényleg fura volt nekem első olvasásra a szöveg stílusa.. lehet hogy kissé túlreagáltam. De hidd el, a designereknek is megvannak a maguk sztorijai a 'lelkiismeretlen' cégekről.
  Nyilván a megrendelők felé egy idő után muszáj valamit felmutatni, de nekem az a tapasztalatom, hogy néha leadás után 3-4 nappal ugrik be, hogy ezt még lehetett volna így vagy úgy, jobban... olyankor néha suttyomban lemódosítom. Mondjuk szerintem a 'már készül' típusú mellébeszélést elég könnyű úgy megfogni, hogy 'jó, majd szólj ha megvan, de addig is légyszi rakd már ki, csak hogy lássuk, merre tart'.

  A melót még nem tudom érdekel-e, eddig nagyrészt úgy dolgoztam, hogy sitebuild-tek helyettem, melynek hatására teli vagyok olyan refekkel, amiknek néhol köze nincs az eredeti látványtervhez.. nem mintha megcsinálhatatlan lett volna, csak isten tudja miért. A megrendelő leokézta, én meg néztem bután, hogy miért. Ami főleg utólag elég ciki dolog, kimagyarázni meg még inkább. :) Szóval változtatni készülök rajta, csak a pontos hogyanja nem dőlt még el.

  Meddig aktuális a hirdetésed?  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • bocs, de ezt nem birtam ki rohoges nelkul:
  megbazható, profi grafikust


  Tyrael
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • a hírdetés adott felesleges az off
  thx...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A "web designer" szót külön írjuk, mivel angol kifejezés és angolul külön kell írni. Ha magyarul szeretnéd írni, akkor írhatsz webtervezőt, webgrafikust - vagy webdizájnert.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát köszönöm a kifejtést, nos jómagam php programozó vagyok rágebben flashel is foglalkoztam de már nem grafikázum úgyhogy ne nézz madárnak pls ;>
  Valóban csak egy hirtelen feldobott hirdetésről van szó és tömondatokban van, azt írtam bele ami hírtelen eszembe jutott.
  Azért keresünk egy megbazható, profi grafikust mert legünk lett a sok félrebeszélésből a "persze már készül ből"...
  Egy olyan embert keresünk akivel lehet tartani a kapcsolatot és lelkiismeretes.
  Mivel távmunka és nem kitétel a személyes kapcsolattartás nem tartottam fontosnak a helyet, de a székhely bp.
  Egy munka elvégézénél pedig szerintem legalábbis fontos a kitűzött dátumok betartása ha másért nem a megrendelők miatt. Nem mondhatjuk azt a megrendelőnek, hogy hát majd egyszer készlesz.
  Persze nem 1 hét van egy olyan melóra amit 2 hónap alatt lehet szépen megcsinálni, hanem korrekt keret úgyhogy nem értem, hogy mitől lenne silány?!
  Mellesleg téged spec értekel a meló vagy csak offolsz?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akkor kifejteném :)

  Kedves Down!

  Valószínűleg először adsz fel ilyen álláshirdetést, ezért gondolom, hogy nem vagy igazán tisztában azzal, hogyan is kell ezt csinálni. Úgy döntöttem, megosztom Veled ennek a praktikáit.

  Lássuk;
  1. a webdesigner, mint szó, egybe írandó.

  2. MINDEN webdesigner képes grafikai terv kivitelezésére, egyébként nem nevezik annak. Mondjuk inkább grafikus, de akkor meg a többi szempont nem stimmel, tehát maradjunk a designernél. Szóval, ilyen esetben leginkább elvárt programismeretet szoktak felsorolni (pl. Photoshop), kiemelten ügyelve a programok neveinek helyes leírására.

  3. a terv megvalósítása elég problémás dolog így önmagában, ezt már jobb helyeken inkább sitebuilder végzi, főleg ha nem statikus, optimalizálatlan, stb lapokat gyártotok tömegéveljópénzér.
  Ha igen, akkor is inkább xhtml, meg valid css ha trendi akarsz lenni. Ha nem, akkor smarty, vagy valami, amibe beleillesztitek szegény nyomorult lapot.
  egy webáruházas, x száz vagy ezer emberes ügyfélkört kezelő oldalt ugye teljesen másképpen kell összerakni, mint pistabácsi sarki lámpaboltjának a bemutatkozó oldalát, ezt nyilván elismered.

  4. a nem megvalósított referencia milyen? nem szurkálódni akarok, csak tényleg nem tudok hasonlót elképzelni egy impresszionista alapokon szerveződő művésztelep határain kívül.

  5. határidők betartása; ez szép dolog, de ritka. alapelvárássá tenni viszont azt jelenti, hogy silány munkákat fogsz kapni, de azokat zárosan. talán. néha jobban jársz ha ráhagysz még pár napot, és akkor sokkal jobb lesz a végeredmány.. de csak akkor persze, ha ez szempont nálatok.

  6. egy álláshirdetés után illik elérhetőséget rakni, lehetőleg cégeset; e-mail-t, weboldalt, telefont, vagy leginkább mindegyiket. Ez arra való, hogy érezze a pályázó - aki nyilván űzi már egy ideje és egy bizonyos színvonalon a boltot, ne adj isten, ebből él, elvégre a számlaképesség is alapelvárás - hogy komoly, megbízható céggel van dolga, és nem fog úgy járni, hogy futhat majd a pénzéért, mert elfelejtitek kifizetni.

  Másrészről megnézi a referenciáitokat, és ennek alapján eldönti, egyáltalán van-e értelme pályázni az állásra, mert tudja/akarja ezt a színvonalat hozni. Ha nagyon bénák, akkor nyilván olcsón képzelitek el, (egy szint alatt meg nem akarom hozzá a nevemet/munkámat adni, mert az nekem blama) ha meg nem megy, nem megy, ismerje mindenki a saját határait.

  7. (és itt mesélném el, mi motiválta az előző megjegyzésemet) a designer érzékeny állatfajta, aki jó belőle, az ritka, és megbecsüledő. Nyilván nem csak én vagyok így vele, de a magam részéről szeretek olyan környezetben és olyan kollégákkal dolgozni, ahol átérzem ezt a megbecsülést, mind anyagi, mind kommunikációs szinten. namost; EZ az, ami a hirdetésedből igencsak nem érződött ki.

  és igen, ez valóban az én dolgom. te meg nyilván nagyon elfoglalt lehetsz, ha ennyire tellett az idődből, de hát zsák a foltját ugye... nyilván hasonló lelki beállítottságú egyénekre vágysz.

  jah és ha személyes konzultáció, akkor illene legalább a várost (országot, bolygót, ilyesmiket) mögé írni, hogy tudja már az emberfia, megússza egy városi bérlettel, vagy mondjuk rátótbicskén laksz, és akkor amit fizetsz, azt egyből el is utazhatja szerencsétlenje.

  azért további kellemes és eredményes munkát kívánok. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Engem azért mégis csak érdekel ki ajánja a munkát!
  Ezért kérdeztem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd