Directx SDK?
2007-03-27T13:32:36+02:00
2007-04-30T12:45:54+02:00
2022-07-26T10:01:20+02:00
 • Csak hogy én is beszálljak:
  SDK = Software Development Kit.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • SDK = Software Development Kit és arra jó, hogy ebben vannak az eljárások, függvények, meg miegymás, ami az adott terület (DirectX) programozásához kell.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • SDK=Software Development Kit. DirectX SDK=olyan szoftver csomag, ami segíti a DirectX-re történő fejlesztést. A DirectX SDK-t nyilvánvalóan a Microsoft oldaláról lehet letölteni. Keresni a guglin vagy magán a Microsoft weboldalán lehet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Huhhh! Jó kis oldal, thx.
  Az SDK: Software Development Kit.
  Különböző eszközök, a fejlesztéshez szükséges objektumkönyvtárak, headerek, tool-ok és nem utolsó sorban mintapéldák tárháza. Tartalmazza ezen túl a legutóbbi dx-es dll-ek debug és relase verzióit, amit azonban hivatalosan nem mellékelhetsz a programodhoz, csak tesztre használhatod. A microsoft oldaláról tudod letölteni, ha ezzel akarsz foglalkozni érdemes, bár ahogy a hsz-edet olvasom, lehet, hogy nem itt kellene kezdened...

  Mégegyszer thx a linket
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Arra lennék kiváncsi, hogy mik azok az SDK-k.
  ui. egy directx-es tutorial oldalon írták azt, hogy a feltétel ahhoz, hogy működjenek a programok amiket bemutatásként írt, egy 2005 februári, vagy annál újabb Directx SDK

  Arról az oldalról kimásoltam pár sornyi c++ kódot (visual studio 2005-t használok) és nem találta a dinput.h header fájlt. Ilyenkor elég ha valakitől elkérem ezt a fájlt, vagy valami mást kell csinálni?

  Ha érdekel valakit az oldal címe itt található.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd