Hekker trükkök, Windows trükkök
2004-01-01T22:45:02+01:00
2007-10-07T21:21:00+02:00
2022-07-26T06:42:42+02:00
 • sziasztok

  egy euronet bankomatot szeretnék meghekkelni, de úgy hogy én itthon vagyok, megadom a proginak hogy melyik legyen az automata, haver meg kimegy és neki kiadja a pénzt. lehetőleg a kártyáját ne kelljen bedugnia. persze nem ártana ha a kamerát is ki tudnánk kapcsolni, de ha nem az sem gond, majd veszünk barna papírzacskót a fejére.

  ja igen, és az egész win95 alá kellene, mert egy 486-os gépről szeretnénk csinálni. azért kellene a pénz is hogy jobb gépet vegyünk.

  tud valaki segiteni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Win2K3 R2-ben már van ilyen fícsör, XP-ben alapból nincs. Megoldás: megírod te xp-re! Egyébként jó kis piaca lenne egy ilyen proginak a nagyobb vállalatok körében, a szerver változatba sem véletlenül került bele.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • egeszen pontosan mirol is beszeltel?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • erről beszéltem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • sziasztok

  hogyan tudom azt megoldani, hogy a windows xp-re csak bizonyos tipusu fajlokat tudjak felmasolni, illetve bizonyos tipusu fajlokat nem tudjak felmasolni?

  paprikalandi
  Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Hát igen a többség ilyen...
  De majdcsak elnövik, olyan nagy károkat talán nem tudnak okozni ( de sose lehet tudni :P )
  Meg mindenkinek ell kell kezdeni vhol, de manapság túl sok ilyen emberkének működik túl jól az egója.(amig v.ki el nem veszi a kedvüket :D)
  Meg a hakk az nem windóz eeggeknél kezdődik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • S az ilyenekből lesznek az olyan pajtások, akik programozónak hiszik magukat, de közben az ahoz szükséges gondolkozás töredékét se sajátították el...
  És valóban, az ilyenekből lesznek az erdők, a roliiikák, a btcbt-k, a punker666-ok, és még sokáig lehetne folytatni a magukat zseninek hisző dev/null k5sög p5sök...
  Akiktől valaki megkérdezi hogy tud e programot írni,(nem is programozást kérdeni), és akkor írja hogy persze, nero-val azt is lehet.
  Meg akik leszólják a nála jóval többet tudókat, hogy ők ám majd informatikán tanulnak majd tovább, ugyhogy ők sokkal jobbak. No hát a hekkerekről nem is beszélve, akik feltörik Kovács Pisti freemail-jét, aminek pisti a jelszava, aztán ők a nagy hacker-vezérek...
  PHP-ról meg annyit, hogy a gportálos címekben szokott olyan lenni...

  De hát reméljük felnőnek, és nem mennek informatikai pályára...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szép dolog, hogy valaki két év után végre megvédi az alig tizenéves Windows-szakértők és "hekkerek" jogait az egészséges lelkivilághoz. Csak így tovább! Sőt, még több iskolást akarunk! Kérdezzetek feltörésekről, írassatok velünk házifeladatot, kérjetek meg, hogy tanítsunk meg gépet szerelni, és nyaggassatok minket mindenféle, programozástól messzire eső témával! Aztán fenyegessetek és átkozódjatok, ha nem ugrunk az első szóra!

  Iskolásokat követelünk! Sokat! Erdő, hol vagy?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv a tisztességes hangúaknak, a többieknek meg...

  A "társalgás" első oldalát még csak elolvastam, gondolván, hátha találok valami olyat, amire érdemes emlékezni.
  Ennyi azonban bőven elég is volt belőle.

  Csak nekem van olyan érzésem, hogy ennek a témának nincs moderátora??? Esetleg lusta, vagy válogatás nélkül megenged mindenféle hangnemet, netalán perverz módon kíváncsi arra, hogy egyesek milyen messzire mennek el a tuskó stílusukkal, és erre hogyan reagál a nagyközönség?

  Elnézést kérek a moderátortól, ha megsértem, de szerintem a fent említett stílus nem való erre az oldalra; akinek meg létszükséglete, írja le privátban.

  Ja, és a "hekk" mifelénk halként ismert, a "windóz"-t én sem imádom, de használom, így valamennyire tisztelem is, stb...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nembaj..
  Majd elnövi...
  Csak vigyázzon h ne csináljon hülyeséget
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jó kis hacker az, aki még a hackelő programot se tudja meghackelni!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Látom megfogott a jelszó megszerzéses dolog
  Nézd meg itt, válaszd ki a keresőt és...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez mind szép és jó. De olyan program kellen nekem amihez ha kereser full license kódot akkor el is fogadja mert ez a pspr ez nem olyan. vagy kód kellen vagy mások ilyesmi program. Ja és a google se talál semmi kódot hozzá.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Megvan, http://mogyi925.uw.hu/google/index.php minden igazi hacker tudja használni a google-t...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Fasza a program köszönöm a tanácsot csak
  most egy full termék kulcs kellen. Ha valaki tudna adni vagy belinkelnéaz megköszönném.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jaja, az megvan hogy a registryt át kell írni, meg a hiba esetén reboot (nemtudom már pontosan de a lényege ez) mellől ki kell venni a pipát.
  És ide kell beírni:
  sajátgép\hkey_local_machine\system\current control set\services\I8042prt\parameter
  azaz hogy én így hallom, így értelmezem, lehet nincs igazam...
  dword 1-es értékkel, csak azt nem értem hogy mi a változó neve amit létre kell hozni, meg milyen billentyűkombinációt kell megnyomni...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • pontosan ezt írtam be

  de lehet hogy csak 2000-en működik..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem figyeltetek eléggé a videóra. Ez a szolgáltatás alapból ki van kapcsolva, és át kell írni a registry-t a bekapcsolásához.

  Annyira egyébként nem hülyeség a dolog, mint amennyire elsőre hangzik. Mivel alapból ki van kapcsolva, a mókás kedvű emberek nem tudják tönkretenni mások munkáját. Ettől függetlenül egy Windowsos driveren bütykölő programozó megkaphatja vele ugyanazokat a debug információkat, amit egy normális kék halál szolgáltatna (pl. memory dump).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nekemse...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Most jut eszembe, egy win-es poén:
  Hak5 - Episode #3.5
  Próbáltam saját gépemen, de nekem nem jön be... lehet valamit rosszul csinálok ... :(
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hogyan lesz az emberből Hacker? Olvassátok el Eric S. Raymond kapcsolódó cikkét. Magyar fordítás: http://www.lme.hu/forditas/hacker-howto.html Ha valaki, akkor ő tudja. Ha nem jól jelennek meg az ékezetek, akkor kézzel át kell állítani a karakterkódolást iso-8859-2-re, vagy Latin2-re.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Engem viszont nyugodtan támadj csak meg, nem gond, legalább gyakorolsz. Az IP-m: 127.0.0.1
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kell szerezned egy Wannabe HackWayt!

  Apropó, nem tudja valaki, hogy Linux alatt a 2.6.21.10-es kernellel hogyan lehetne működésre bírni egy WHW 2-est a 2.0.9-es driverrel? Nem hajlandó működni, pedig a whwd fut rendesen. Így indítom:

  whwd -v /dev/whw

  Az eddigi driverekkel működött, ez az új meg teljesen használhatatlan. Nem kell azonnal válaszolni, jó akkor is, ha kijön a fenti kernel.

  Egyébként ne dőlj be, ha 2-esnél régebbi WHW-t akarnak rádsózni, a legutóbbi, ami megjelent, a 3-as verziószámot viseli, és 64 bites gépekkel is együttműködik. Számtekboltos haver mesélte, hogy mióta többfelé is kitudódott, hogy WHW kell hozzá, azóta egyre többen kérnek tőle is, és 1-es változatot szokott eladni, amivel ma már semmire se mennek, főleg ADSL kapcsolattal. ADSL-lel csak a felturbózott WHW-ket érdemes használni, a 2-es változattól kezdve (mondom, a legújabb a hármas, amit arról ismersz meg, hogy piros alapon sötétszürke betűvel van ráírva a neve a dobozára, magán a készüléken pedig fel van tüntetve a gyártási szám, aminek az utolsó jegye mindig a verzió - az legyen 3-as).

  És kérlek, engem se támadj meg, az IP-m: 64.233.187.99.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hogyan törjük fel a windóz jelszót??

  Berakunk egy linxot/windows-t ami CD-ről fut, kimásoljuk a windows\system32\config mappa tartalmát egy pendrive-ra.(Ez csak akkor kell ha nincsenek rendszergazda jogaink).
  És most már csak egy visszafejtő program kell, pl Elcomsoft Proactive System Password Recovery ( röviden PSPR).
  Ezt csak informáló jellegel írtam, felelősséget nem vállalok a következményekért!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!Nekem tetszik a téma, csak van pár ember, aki utálja, ha nem ő van a középponton.

  Én meg azt látom, hogy van itt egy pár szemi-írástudatlan retardált, aki nem tudja, hogy mit kezdjen a sok szabadidejével.

  PS.: Sajnálom, hogy olyan emberek, mint a mélyen tisztelt topicnyitó, rontják itt a színvonalat. A prog.hu -t valamivel professzionálisabbnak képzeltem, mint amilyennek ebben a topicban mutatkozik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nagyon könnyen. Ebben a progiban az a legjobb, hogy csak egy pár kattintás, és az összes ismert tűzfalat könnyedén kijátsza. (A NASA-nál és az államszerveknél sajna saját tűzfalak vannak.)

  Csak sajnos ez egy kicsit régi program. A modem megzavarja. Modem mögül netezel? (Ha lehet használni, akkor pont középen megjelenik egy nagy piros HACK feliratú gomb, amin a fókusz is van. Eltéveszthetetlen.)
  Ha modem mögül netezel, és ráadásul Windows alól, akkor bizony nem fog működni.
  Kell szerezned egy Wannabe HackWayt! Azt be kell kötni közvetlen a modem után. Bármelyik számtekboltban megkaphatod részletes használati utasítással eggyütt 5000-ért, csak egy kicsit nehezen adják oda, mert illegális. De csak az árulását büntetik. A vételét nem. Legyél rámenős.

  (Ez egyébként Windows alól mindenképpen kell. )

  Ui.: Hülye kérdés, hülye válasz.
  És az én IP-címem légyszi haggyad! Ez az enyém: 162735899
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hogy tudnék én akár más gépére is felmenni ezzel a programmal?


  Erre való a "social engeneering".

  Odamész a kiszemelt áldozathoz a "BS Hacker"-rel, és azt mondod, hogy hoztál neki ajándékba egy jó kis programot, amit most telepítenél a gépére, ha megengedi.

  Ajándékról lévén szó, biztos belemegy a dologba, és akkor máris felmehetsz a gépére ezzel a programmal.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem nagyon értem hogy hogy kellen ezt használni akár más ellen is. Hogy tudnék én akár más gépére is felmenni ezzel a programmal?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi a tippekt mindenki
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Javaslom kicked által linkelt oldalon a wannabe utáni szöveg felkeresését, olvasd el hangosan 5x és próbáldd értelmezni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Ez a téma lezárásra került a moderátor által.
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd