C++ tanulása.
2007-03-17T22:18:30+01:00
2007-03-18T19:16:00+01:00
2022-07-19T06:47:44+02:00
 • sztem mindenképpen szélesebb körben lehet alkalmazni a c++-t mint a java-t
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • a C# kifejezetten gyermeteg nyelvek, nagyon egyszerű megtanulni őket.


  Gondolom, ezt azért mered így állítani, mert már túl vagy ezen a "gyermeteg" tanulási procedúrán. Más környezethez lett fejlesztve, mint a C++ ez nem vitás, de hogy "gyermeteg" lenne? A májusi C# 3.0 specifikációs doksiból valahogy nem ezt lehet kiolvasni. És ez azóta csak "gyermetegebbé" vált. Az RTM verzió pedig egyenesen a dedós szintig el fog jutni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hogy ne c++-t tanuljak mert az már "elavult"

  Na ez egy nyilvánvaló hülyeség.
  Én azt mondanám inkább, hogy C++ után a Java és a C# kifejezetten gyermeteg nyelvek, nagyon egyszerű megtanulni őket. Míg ha Java vagy C# nyelvekkel kezdesz, sosem leszel képes normális C++ programokat írni. Márpedig sok olyan terület van, ahol egyelőre Java és C# használhatatlan.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem érdemes c++-t tanulni, nem veszíthetsz semmit.
  Ha később .net-re akarsz fejleszten azt is lehet c++ban. (mondjuk erre találták ki a c#-et)

  Abból a könyvből nehéz lesz megtanulni, mert nem kezdőknek való. Nekem is megvan de sokmindenhez netről meg innen onnan hozzá kell olvasni hogy megértsem mit is akar.

  Ha a c++t már tudod vagy meguntad :D könnyű javat vagy c#-et tanulni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello!
  Most kezdtem a C++ nyelvet 5 napja. Bjarne Stroustrup A C++ programozási nyelv című könyvet vettem meg és kezdtem el olvasni.Ma folytattam egy beszélgetést egy gyerekkel msn-en és ő azt javasolta hogy ne c++-t tanuljak mert az már "elavult" inkább java/.net re koncentráljak.Ebben szeretném kikérni a véleményeteket hogy most akkor tanuljam bátran a c++-t vagy sem.Meg hogy arról áttérni java-ra vagy .net-re mennyire nehéz?És ha c++-t tanulokk akkor nemtudjátok van e valamilyen tanfolyam?(nyárrra gondoltam hogy elmennék)..tudom google a barátom de nagyon értelmeset nem találtam(béna vagyok)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd