Munka - Projectalapú intranet fejlesztője kerestetik
2003-12-29T22:17:47+01:00
2004-01-17T09:01:53+01:00
2022-06-29T07:20:34+02:00
 • Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, megtaláltuk a fejlesztőt! (THX for prog.hu)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hi!
  Nem nagyon olvasod a privit. Pedig lehet, hogy érdemes lenne.
  Ha nem érdekes a projekt, akkor zárd le, légyszi.
  TJoe
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Advanced Media Studio
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Így már értem a szájízes részt :)
  Az anyagi kérdésemre szeretnék választ kapni, akár csak közelítő nagyságrendekben is. Privát üzenetként is jöhet, vagy emailben is: neptunsux@fw.hu

  Üdv!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Másik: nem hiszem, hogy a specifikációt a programozók szájízéhez kéne igazítani. Az Önök elképzelései a fontosak, ők azt kell megvalósítsák 100%-ra.


  Ez nem egészen biztos. Ebben a konkrét esetben feltételezhető, hogy a programozótól nem csak programozói munkát várnak, hanem egy megvalósíthatósági tervet, esetleg rendszertervet is, persze a megrendelő elképzelései alapján. A megrendelő szavaiból nagyon úgy tűnik, hogy ezeknek híján vannak és a szállítótól várják a megoldást. A specifikáció meg nyilván ezek után készülhet el.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Péter.

  Érdekel az ajánlat. Több éves windowsos és internetes fejlesztői tapasztalattal és referenciákkal rendelkezek.

  Mivel egy projektben nagyon sok isa apró buktató lehet, árat csak a teljes rendszer megismerése után tudok mondani.

  Várom a jelentkezésedet, vagy küldj üzenetet.

  Email: haromhazi.gyorgy@netmindenkinek.hu


  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mekkora a project költségvetéséből a programozói munkákra szánt része? Magyarul how much moneyt hajlandóak kiadni erre?

  Másik: nem hiszem, hogy a specifikációt a programozók szájízéhez kéne igazítani. Az Önök elképzelései a fontosak, ők azt kell megvalósítsák 100%-ra.

  Ismerek igen rátermett profi programozókat, akik szakértők a webes, adatbázisos témákban, szívesen elvállalnák a feladatot!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Cégünk részére keresek olyan szakember(eke)t, aki különböző, részben webes, részben intranetre készülő adatbázis, ügyviteli rendszer és ennek admin. felületeinek elkészítésében segítségünkre tudna lenni. Cégünk rendezvényszervezéssel foglalkozik, és ha nagyon egyszerűen szeretném megfogalmazni a feladatot, a célunk az, hogy időt és energiát spóroljunk meg magunknak. Ehhez egy olyan adatbázist kellene felépítenünk, amely alkalmazkodik a tevékenységünkhöz (vigyázat, nem egyszerű az adatstruktúra, (de viszonylag könnyen tipizálható és "egyszerűsíthető" a szerkezete) és a kapcsolódásokról is hosszasan tudnánk beszélgetni) amely azon kívül, hogy a belső munkánkat szolgálja, egyes részeiben megfelelő jogosultsági korlátozásokkal (pld. alvállalkozóink által, vagy pld. ügyfélregisztráció, project nyomonkövetés, online ajánlatmegtekintés, ...) webes felületről adminisztrálható. A rendezvényszervezés projektalapú tevékenység, tehát a meglévő adatokból, modulokból projekteket (és ezek mutációit) kell létrehoznunk, folyamatosan dokumentálva, és meghatározott munkafolyamat mentén automatikusan "továbbléptetve" a szervezési tevékenységet. (Értsd: pld. ha az ügyfél a legutóbbi mutációt (végleges ajánlatot) elfogadja, a rendszer generál egy adatokkal teljesen feltöltött szerződést, és valamennyi érintett alvállalkozónak megrendelést, mely e-mailben automatikusan kimegy, illetve egy szerkeszthető és nyomtatható fájlformátum is generálható.) Lényeg a lényeg, hogy az ajánlatadást szeretném leegyszerűsíteni, gyorsítani annyival, hogy csak és kizárólag az adatbázisban egyszer már letárolt adathalmaz legyen beilleszthető, és az (mondjuk egy bohóccal kapcsolatos összes információ) a későbbiekben újra és újra, a bohóc által weben karbantartott aktuális állapotban beilleszthető legyen. Ha már létezik az adatbázis, vannak további ötletek is annak webes felhasználására (pld. internet áruház-szerű héjban is felhasználhatjuk az adatokat, így ügyfeleink is össze tudnak bogarászni maguknak rendezvényeket, vagy azok egy-egy elemét, stb.)

  A rendszer specifikációja már elkészült, ezt nyilván a munkát végző személy szája íze szerint át kell gyúrnunk.

  Szerintem a feladat kellően érdekes, ha van időd és kedved ezzel foglalkozni, légy szíves adj visszajelzést. A következő kérdésem majd a pénzről fog szólni, tehát a körülbelüli munkadíjad meghatározásához szükséges kérdéseidet is várom.
  Üdv: Péter
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd