MSDN Virtual Lab-Visual C#
2007-01-26T11:00:53+01:00
2007-02-01T15:50:09+01:00
2022-07-19T05:32:45+02:00
 • Csak nem pap vagy lelkész vagy?


  Ez bizonyos nemkívánatos megkötésekkel járna.

  Ha túl vagy a nyelv alapjainak megtanulásával, akkor CodeProjekt-ről egy rakás gyakorlati trükköt össze lehet kukázni. Az egész oldal egyébként a .NET programozásról szól, a havi hírlevelükre is érdemes feliratkozni, mert érdekes dolgok születnek itt rendszeresen. Sőt, újabban elkezdtek lenni .NET 3.x-es okosságok is.

  Az a jó a CodeProjekt-ben, hogy lelkes fejlesztők írják az anyagokat, legtöbbször annak örömére, hogy sikerült valami érdekes dologra rájönniük, vagy kitaláltak valami újszerű dolgot. Hetekig el lehet lenni az olvasással.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia! Úgy látom te minden C#-os fórumon ott vagy és kened vágod a témát.Misszionárius meló? Csak nem pap vagy lelkész vagy? Szép napot!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem egészen. Sütögetem a saját pecsenyémet lassan 7 éve. A misszionáriusi melót a szabadidőm rovására vettem a nyakamba. Nem panaszkodom ezzel. Dicsekszem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia! Először is gratula az új melóhoz! Eddig szabaduszó voltál? Hajrá! Sok sikert a melóhoz!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • npm8 Februártól már hivatalosan is az lesz a munkám, hogy terjesszem a .NET kultúrát Magyarországon.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia chikk!

  Nagyon köszi a linkeket! Sokat segítettél ezzel. Még jó, hogy nem vittem végig a Softsteel anyagát.Végignézem, és ha elakadok, akkor majd rákérdezek.
  Még egyszer köszi!
  Minden jót!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Átnéztem. Az a Softsteel íromány elég gagyi és felületes, ráadásul alig van szó benne a C# újabb verzióiról. Én innen indulnék ki. Itt van a 2 doksi, ami a nyelv specifikációját tartalmazza. Ez lett leadva a szabványügyiseknek, szóval ami a dosksiban nincs, az nem is létezik, és amit csak el lehet mondani a C#-ról, az benne van a doksikban (példákkal együtt). Töltsd le ezt a 2 Word dokumentumot (az 1.2-ben minden benne van, ami az 1.0-ban, szóval csak az újabb kell, a 2.0-ban pedig csak az újdonságok vannak) és ezekből mindent meg tudsz tanulni. Aztán van itt még gyakorlati tutorial, vidinyó, ezer link, minden ami kell, lévén ez a C# nyelv hivatalos oldala. Bocs, hogy nem linkeltem be azonnal, pedig már jó ideje ott az oldal a könyvjelzőlistámon.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia chikk! Szia Riha!
  Először is köszi chikk a tanácsot. Tényleg jobb mindent az alapoktól kezdeni. Most a Softsteel által feltett C# tutorialt kezdtem el gyötörni. Meglátjuk mi lesz a vége...
  Riha, úgy tűnik most már totálra elakadtam ezzel. A bejelentkezés megy, de egyfolytában megszakad a kapcsolat a legelején, úgyhogy még a feladatot sem tudom elkezdeni. Amúgy a mellékelt anyag alapján dolgoztam. Az kellett volna, hogy egy táblázat több oszlopát kijelöljem, ami itt nem ment. Fogalmam sincs, hogy miért. Az egész teljesen szaggatott volt. Úgyhogy most jegelem egy időre, hátha Billie-ék vmit javítanak rajta. Ha meg nem, akkor majd az élesben megpróbálom.
  Mindenestre köszi a segítséget!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hol akadtál el?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Ez a VL szekció a már meglévő C# programozási képességedre építve mutatja be a nyelv gyakorlati felhasználási lehetőségeit. Jobban jársz, ha meggúglizod a "C# Tutorial" kifejezést. Lehetőleg valami olyan leckegyűjteménybe fogj bele, ami kitér a C# 2.0-ra is, mert ezt használja mindenki több, mint egy éve. Ezután el lehet merülni a 3.0 lehetőségeinek tanulmányozásában, de ez még nem annyira fontos, hiszen még jó fél év, mire megjelenik a végleges specifikáció.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok! Nemrégiben kezdtem el megismerkedni a C# alapjaival. Az egyik ismerősöm az MSDN Virtual Lab- Visual C# részét ajánlotta gyakorlásra. Elvileg korrekt kis virtuális programozói felület lenne mellékelt feladatokkal, de sajna nem tudom befejezni. Arra lennék kiváncsi, hogy van -e valakinek ezzel kapcsolatban valamilyen tapasztalata, végigvitte -e a feladatokat. Illetve érdemes -e ezzel tovább bajlódnom. A válaszokat előre is köszönöm!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd