Vállalatirányitási programban jártas programozó
2006-12-06T15:46:37+01:00
2006-12-07T09:13:05+01:00
2022-07-19T05:44:49+02:00
 • [off]
  Ha a "konfekció" neked túl drága ("horror áron van") akkor az egyedi szerinted milyen lesz?
  (maradva a szakmádnál: egy kész, sorozatgyártásban lévő szekrénysor biztos, hogy olcsóbb mint egy egyedileg tervezett és kézzel legyártott)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • galignum, sok helyen dolgoztam már lakatos üzemtől kezdve bőrfeldolgozó gyárig így a gyártás és az irányításhoz szükséges tapasztalattal rendelkezem. Ha úgy gondolod írd meg a telefonszámodat a kolaci@index.hu-ra és egyeztethetünk és egyezkedhetünk.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia,

  van egy ilyen, eléggé okos program 100-150 ezerért. Nem egy egyszerű számlázó progi, hanem egy vállalatirányítási rendszer kisvállalatokra optimalizált változata.
  Továbbfejleszthtő is, az adatbázisa nyílt.
  kb. 10000 helyen működik van és a cég a Microsoft kiemelt partnere, tehát a támogatottsága igen jó.
  Ráadásul az egy fokkal okosabb változata gyártásra van optimalizálva.
  Ha érdekel, kérlek írj egy mailt ide: laszlo.varga@szoftverek.hu


  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hmm.

  Tapasztalt alkalmazás-fejlesztőnek - részben "hozott" anyagból - négy-hat havi elfoglaltság és még minimum ugyanannyi plusz (fazonigazítás, hibajavítás, újraírás). Ez már így is egy görbölő számjegy a hat nulla előtt. Ez már horror ár?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • sziasztok! olyan programozót keresek, aki foglalkozott már vállallatirányitási programokkal. bútorgyártással és ehez kapcsolodó termékék kereskedésével foglalkozom. kizárólag belső használatú könyvelés és nyilvántartások kezelésére kellene megirni egy jo kis programot. tudom hogy nagyon sok ilyen jellegű van már a piacon, de ezek horror áron vannak, amiket még ráadásul adaptálni kell. jelenleg excel-acces kutyulékkal oldom meg, de ezt már kinőttem. nagyon fontos hogy többfelhesználós hálózaton működős kellene.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd