Kell-e feltétlenül telepíteni a Monitorhoz adott drivert?
2003-11-28T19:13:23+01:00
2003-11-29T13:33:26+01:00
2022-07-27T15:42:54+02:00
 • Én is úgy tudom, hogy az energiatakarékosság és a spec színárnyalatok (lásd PhotoShop) végett szokták feltelepíteni. Emellett fontos, hogy az oprendszer csak akkor tudja detektálni (driverbe van beledrótozva) a max frekvenciát..., amit a monitor tud.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem már volt vagy hat monitorom (az első még monokróm hercules kb olyan utánvilágítási idővel hogy a kikapcsolás után még egy-két másodpercig el lehetett olvasni a szöveget ) de drivert még soha nem telepítettem monitorhoz. Szvsz csak akkor fontos ha olyan spéci funkciói vannak amit csak a driverrel lehet kihasználni (Pl. nem szabványos energiatakarékos mód, bár őszintén szólva még ilyet sem nagyon láttam). Nálam egyébként a probléma eleve fel sem merül mert linuxot használok ahhoz pedig még nem láttam monitordrivert
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Nemrég vettem egy új monitort, az lenne a kérdésem, hogy mivel a drivere "nem szerette" az egér meghajtóját, nem raktam fel a hozzá adott CD-n lévő vezérlőket, hanem egyszerűen a Windows beállításait haszálva állítottam be a felbontást és frissítést - Lehet ebből valami hátrány/probléma/stb ebből?
  Hagyhatom így (most jól megy), vagy próbáljak meg vadászgatni a neten driver-frissítésekért??
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd