Youtube ,de hogyan?

Ez a téma lezárásra került a moderátor által.
Youtube ,de hogyan?
2006-09-27T14:08:59+02:00
2006-09-28T18:36:03+02:00
2022-10-31T00:00:40+01:00
 • Van 1 Motorola V360-as is. Tettem rá 1 Sonyericss menüt amit elvileg nem lehet. :D Na + külső kijelzőn aranyos a Motorolán a Sonyericss logo, nem? :))


  Látom volt 5 szabad perced...
  (mert erre kb ennyi kell +egy kis angol tudas + jozan paraszti esz)


  Szerintem csinald ugy hogy a server oldalra csinalj speci web szerver programot illetve ala operacios rendszert, sot akkor mar tervezz uj hardvert is....
  Szerintem nyugodtan vagj bele. Annyit ahoz is ertesz mit amibe most vagtal.


  vannak fontosabb...sokkal fontosabb munkák is.

  Igen de figyelj oda lepcson felfele es szellel szembe ne soprogess.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A válaszom is kötekedés lenne...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mékell mindíg kötekedned...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért mert valaki tud angolul, az korántsem jelenti azt, hogy amerikai.. okoska...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Visszaadom. Volt kicsi kedv hozzá, de a többiek elvették most teljesen. Ezzel csak az idő telik, nem jutok 1ről a 2re és vannak fontosabb...sokkal fontosabb munkák is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A felhasználók kezelése lesz igazán izgi, lilám nincs, hogy legyen megoldva.

  Ha megengeded hogy beleszoljak. Nem még nem vagyok profi programozo de az még én is látom hogy ez aromira nem két hetes munka. Főleg ugy nem hogy a grafika és a html amivel tisztában vagy a többivel csak tapogatózol. Nem mondom hogy add vissza de beszéld át a megbizoddal hogy tisztában legyen vele nem hogy két hét de két honap mulva sem leszel kész. Vagy találjatok ki másik koncepciot.
  Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Mellesleg aprópénzért ment volna a dolog, komoly szerverháttér nélkül.

  valoszinuleg meg mindig visszhangozan a folyoso a rohogesemtol...
  ez meg viccnek is gyenge...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "Mellesleg aprópénzért ment volna a dolog, komoly szerverháttér nélkül." - bár utóbbi nem érdekel ha nem nekem hostolnom, de az első miatt nem, és szerintem a többiek is így vannak vele.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Látom a videóimat azért nézegeted! Van 1 Motorola V360-as is. Tettem rá 1 Sonyericss menüt amit elvileg nem lehet. :D Na + külső kijelzőn aranyos a Motorolán a Sonyericss logo, nem? :)) Amcsik már kapásból kopizták rólam az L7-esükre :)

  Szóval összegezve dobjam vissza a megrendelést? Ti megtudnátok csinálni? Vagy meg akarnátok?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A stílusod neked is elég egyedi, de 1et értek veled. Nem nekem villant be, és csak próbáltam a "megrendeléssel" kezdeni valamit. Mellesleg aprópénzért ment volna a dolog, komoly szerverháttér nélkül.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • cöcöcö

  hiperbioenergia
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én csak azt a fázisát nem értem a folymatnak, amikor valakinél bevillan, hogy "csináljunk még egy videomegosztót". Jelenleg már 5 hazai van ha jól számolom (plusz a YouTube, ami mindent veri), ebből ebből 3 valamelyik multi portfoliójában. Ha megszakadsz sem fogja a tiéteket nézni senki, mert új videóid nem lesznek azt garantálom - egymástól fogjátok áthúzni.

  De hogy a témához is szóljak (bár még mindig félig off) szerintem add vissza a munkát, mert láthatóan kevés vagy hozzá. A megbízóddal meg inkább vásároltad fel valamelyik mezítlábas videomegosztót (pl. a videopost.hu is valami surmók csinálják), jobban jártok mint egy újat hegeszteni 0 hozzáértéssel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lehet, hogy elvonta valami a figyelmét a manualról.

  18+
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jajj már vártalak! :D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez 1 sima ipiapacsos szerveren lesz kipróbálva élesbe majd ha elkészül, 1 1procis gépen durván 500/160-as /kbit/ sebességgel...reményeim szerint 2 felhasználót el fog bírni adott időben :DDD Jó lenne tudni, hogy a videodomb. hu hogy a francba oldotta meg. :))
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egyrészt barátom, ez társalgó, itt (hála istennek) nem lehet pontot osztani...

  Emellett 0 programozói tudással nemtudom mér vállalsz el ilyeneket...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nah ja. :( Nem kis meló. Az a baj, hogy 1-2 hetes határidőt mondtam...1,5 hónapja, mert mikor megláttam vagyis végiggondoltam, hogy hoppá, ez nem az a buli, akkor már késő volt, szóval meg kell csinálni méghozzá hamar.

  A css 2.1-et most próbálom hozzá agyilag felfogni, ott tartok. Grafika és html az nem gond az a leg kevesebb.

  A felhasználók kezelése lesz igazán izgi, lilám nincs, hogy legyen megoldva.

  CMS rendszereket nézegettem, de ezek portálokra vannak kitalálva, nem videó tartalmak közti keresgélésre...

  Srácok ki kapja a pontot? Mert látom segíteni akartok...szóval kinek? :) Ja..flash 8ban találtam mediaplayert ami megeszi a feltöltött videókat...csak fix elérési utat kell beírni a forrásába...lehet, hogy azt az utat majd 1 php generálja...ááááá...mibe vágtam a fejszémet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • konvertálás szerver oldalon: FFmpeg

  // ha esetleg vki ilyesmire vetemedne még, és megoldana mindent (feltöltés,konvertálás), akkor design-al (grafika, html, css) és flash videó lejátszóval beszállnék
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • lejatszas:
  keresel vmi olyan flasht, ami le tudja jatszani.. vagy irsz egyet..

  pillanatkep:
  az mplayer (mplayerhq.hu) tud png-be/jpegbe is menteni, es a grafikus frontendek miatt hozza lehet kapcsolodni viszonylag egyszeruen masik progival..
  ezek utan csak arra lesz szukseged, hogy meghivod -vo png-vel, es beletekersz.. meg az is lehet, hogy van olyen parancssori parametere is, hogy honnan kezdje a videot.. ha nincs, te is beleteheted, bar nyilvan macerasabb megerteni a kodot..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • a flash csak az .flv -t szereti... nem a mov-ot..

  A feltöltés után konvertálni kellene..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Irsz rá szoftvert ami kiszedi. És meghivod pl. php exec() paraméterezve. Ugye tudod hogy nem kis meló egy ilyent megcsinálni és azontúl nem kis vas kell alá. Szerintem a kezdeti lelkesedés után gondolt át a dolgot mégegyszer...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok! :)

  Kicsit összetett a kérdésem.

  Szóval szeretnék /meg fogok is/ csinálni 1 youtube klónt /tudom hurrá hurrá van már ezer/ nem saját magam szórakoztatására.

  Az a kérdés, hogy szerintetek hogy oldják meg a videólejáttszás problémáját? Illetve hogy szednek ki a videóból pillanatképeket...a pillanatképek kiszedésére nálam nem lesz nagy gépkapacitás, ezt is figyelembe kell venni.

  A flash ugye csak a mov kiterjesztésű videót szereti. Ha a páciens feltesz 1 akármi.avi file-t akkor a flash bután fog nézni...de szerintem a win media player valamilyen összetevőjét bele lehet tenni a forrásába és akkor már nincs gubanc. Nem?

  De a pillanatképek hogy oldhatók meg szerintetek? Arra nincs sok ötletem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Ez a téma lezárásra került a moderátor által.
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd