C segítség kellene
2003-11-16T16:56:44+01:00
2003-11-16T18:58:34+01:00
2022-07-02T14:30:30+02:00
 • Hát, pedig muszáj C-ben írni, mert ahogy mondtad, ez bizony házi.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azt azert jo lenne tudni, hogy azert hasznalsz-e C-t, mert elo van irva (házi, stb), mert ez a feladat tipikusan az, amit nem C-ben kellene megirni.

  netchan
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hat, ha nem ragaszkodsz joval tapasztaltabb C programozohoz, akkor lehet, hogy az en tanacsom is jol jon:

  Szvsz az se rossz modszer, ahogy Te akarod megirni. Elonye, hogy akar notepaddal is fel lehet tolteni. De. Szinten csak szvsz egy binaris jellegu fileban gyorsabb keresest lehetne elerni. A szoveget ugy tarolnad, hogy elosszor egy bajton van, hogy milyen hosszu szoveg jon, aztan a szoveg. Peldanal maradva: "[6-os ASCII karakter]beszél[5-os ASCII karakter]speak". Igy beolvasod, hogy milyen hosszu a szo, utana karakterenkent elkezdesz osszehasonlitani. Ha elterest talalsz, akkor tovabb seekelsz /ami gyorsabb, mintha vegigolvasnad az egeszet/. Persze igy a feltoltes nehezebb, de konnyen irhato ra progi.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hellóka!

  Szeretnék segítséget kérni a nálam jóval tapasztaltabb C programozóktól, hogy néhány tanáccsal támogassanak, ugyanis feladatot kaptam, hogy szótárprogramot írjak, ami nem túl bonyolult, de az elindulás kicsit nehéz. Arra gondoltam, hogy angol-magyar, illetve magyar-angol szótár lenne, és a szavakat két text fájlban tárolnám rendezés nélkül olyan formában, hogy pl. beszél#speak'\\\\\\\\n', így minden sorban csak egy kifejezés lenne, könnyű lenne benne keresni, valamint a text fájl miatt ha új kifejezés érkezik, akkor azt lehet append-al hozzárakni a fájlhoz. Aki tud valami jobb ötletet, az légyszi írja meg. Köszi!!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd