DotNet C# - Email küldő program

DotNet C# - Email küldő program
2006-06-27T20:56:43+02:00
2006-06-28T11:18:34+02:00
2022-10-31T04:00:41+01:00
 • ahogy korabban is irtak, olyan nincs, hogy nem hasznal servert... outlookban is a fiok adatainal be KELL allitanod smtp szervert, ha kuldeni akarsz. itt is szukseged lesz ra (a internet szolgaltatod adja egyebkent az smtp szervert), de nyilvan belohetsz magadnak egyet localhoston is, de sztem nem sok ertelme van, ha a szolgaltato ad...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Olyan szervert, amilyet megadsz neki. Halkan megjegyzem, az Outlook is ugyanilyen szervereket használ, csak legfeljebb előre be van állítva. Az Outlook nem tudom, hogy hol tárolja ezeket, az Outlook Express-ben a HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Account Manager\Accounts\{valami}\SMTP Server kulcsban található.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Bocsi, most látom h. a tudásárba kellett volna! Amúgy ez a beépített e-mail kliens milyen szervert használ? Én nem szeretem az Outlookot, csak az miatt gondoltam rá, h. neki nem kell külön szerver, de jobban örülök egy Outlookot kikerülő megoldásnak...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Miért pont Outlook-kal? A .NET 2.0-ban a System.Net.Mail alatt egy viszonylag használható e-mail kliens rejtőzködik. Ha mindenáron Outlook-nak akarod aláhamisítani, akkor a megfelelő header-eket kell csak állítgatni.

  (amúgy meg miért nem a tudástárba nyitottad?)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Most barátkozom a DotNettel, C#-ban, és szeretnék egy email küldő programocskát írni, ami lehetőleg az Outlookot használja küldésre. Valaki írt már hasonló programot? Mert az érdekelne, hogy milyen referenciákat kell hozzáadni, mivel én az Outlookot nem találtam, és egyáltalán mi lehet a nagyobb buktatója, ahol jobban elakadhatok?

  Köszi szépen előre is!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd