Veszélybe kerülhet az ingyenes internet hozzáférés

Címkék
Veszélybe kerülhet az ingyenes internet hozzáférés
2003-11-12T10:50:41+01:00
2003-11-16T01:18:31+01:00
2022-07-01T09:45:29+02:00
 • Bocs mindenkitöl az eléggé ...izé... hozzászólásomért (nem erről van szó).

  Szerintem nagyon igazad van. Most 1000Ft-ot fizetünk havonta a 4.00kb/s-os netért. Ha ezt beszüntetik, akkor nem lesz netem!!!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nem tudom tudod -e, de súlyosan megsérted a szabályzatot. legyél szíves a jövőben a hasonló megnyilvánulásokat mellőzni!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha jól értettem, ezek a TAHÓk el akarják venni tőlem a netezési lehetőséget?! Eddig is tele volt a tököm ezzel a k***va kormánnyal, de ez már minden f***ságnak a teteje!!!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A mi utcánkban (VIII. ker.! Orczy út) van matáv kábel és UPC. az egyik az utca egyik felén a másik a másikon. Naná, h mi a matáv oldalon vagyunk. Láttam a munkásokat dolgozni és beszéltem is velük, hogy itt mit csinálnak. Mondták, h kábel TV-t, ISDN, ADSL-t fektetnek. Elöttünk van egy nagy szürke doboz ami matáv/UPC tulajdonban van (matricák és egyéb szimbolumok vannak rajta). Felhivtam a matávot és megérdeklődtem, h mikor lehetne a szélessávot megigényelni. Közölték, hogy abban az utcában építési tilalom van. majd ha cserélik a macska követ sima aszfaltra akkor lefektetik a kábelt...
  engem néztek hülyének vagy a munkásokat verték át???

  A témánál maradva pedig: próbáltuk lemondani a 40 órás csomagot és áttérni a 20órásra. az 1212 ilyen választ adott: Az ilyen igényeketr sajnos nem áll módunkban teljesíteni... a miértre nem adott választ...

  az ingyenes internet nagyon jó dolog, mert a haverom csak hébe-hóba netezik, de akkor 0-7-ig. neki megéri igy. Ha nem lesz net akkor nem fog netezni, marha jó buli a matávnak nem??? jó pár száz ember nem fog netezni modemmel, csak a csoda mobilokkal, amiből neki egy árva peták nem jut.. :)) de amikor az átalányt megszüntette, akkor se nőtt emg a szélessávú netezők száma...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "...nem csak Kovács Kálmán, de az elődje is a lelkes hozzá nem értés híve volt. "

  Na, ebben teljesen egyet értünk.

  Egyébként nem csak a Matáv lobbi erős, hanem a másik nagy is (Vivendi/Invitel). Nálunk ők szolgáltatnak (bár én most kábelnetezek havi 15k-ért). Az Invitel úgy öli meg az alternatívokat, hogy nekik drágábban adja a sávszélességet, mint a végfelhasználónak. Próbáljon így valaki mozogni a témában.
  A törvény jelenlegi tervezete ezt az állapotot konzerválja még 8 hónapig. Szép kilátások
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem, nem csak Te érzed így. Azonban nem csak Kovács Kálmán, de az elődje is a lelkes hozzá nem értés híve volt.
  Néha úgy érzem, hogy ezek tulajdonképpen marslakók, akik aztán egy másik dimenzióban jót röhögnek rajtunk....

  A szélessáv pedig az ország területének 90%-án csak illúzió.

  A Matáv lobbi nagyon erős, a politikusok betemetve pénzzel, úgyogy semmi jóra nem számítok.

  Egyébként egy szélessávú hozzáférés nekem is megérne havi 5000-6000Ft-ot...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csak én érzem úgy, hogy az IHM a megalakulása óta mást sem tesz, mint a Matáv zsebébe tömi a pénzt (a mi pénzünket)?
  Egyébként ha létezik negatív sikertörténet, akkor az IHM-é az. Emlékszünk még a rádiós ISP-k "kinyírására" hozott rendeletükre, a 25%-kal olcsóbb internetezés címszó alatt "kompenzációként" a Matáv zsebébe dugott pár milliárdra, a sok kisebbről ne is beszéljünk. Meddig kell még elviselnünk ezt a Kovács Kálmán nevű "infobohócot"?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az 100%, hogy nem fogok előfizetési díjat fizetni a sima net hozzáférésemért egyik szolgáltatónak sem...
  Éjfél után a 0.5 forintos percdíjjal jelenleg szinte ingyen tudok netezni, amennyit csak kedvem tartja. Igaz, nem élvezetes dolog órákat várni egy 20-30 megás letöltésre.

  Ha pedig már annyira a szélessávú internetre akarják buzdítani a népet, akkor legalább tegyék elérhetővé! Mondjuk ne 11-12 ezer legyen a havidíj, hanem 5-6 ezer. Akkor talán én is megfontolnám, hogy áttérjek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem csodalkoznék, ha matáv megint bevezetne valami olyan csomagot amiben a 30Ft/órás percdíj 40Ftra emelkedne.. Nekünk 4x túl számláztak, csak ráfáztak, mert a netszolgáltatómtól lekértük, hogy mikor mennyit neteztünk és küldtek egy levelt, hogy nagyon sajnálják, nem tudják, hogyan következhetett ez be.
  Ha megszünnek az ingyenes elérések akkor biztos, hogy évekre visszavetnék a hazai internet piac fejlődését. Én érzek ebben valami olyasmit, hogy biztos a szélessévú internet piac felé akarják tolni a népet, mert az nem ingyenes...
  Utálom, hogy ha hüjének nézik a kisembert...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd