Mp3 kérdés
2006-06-18T11:44:31+02:00
2006-06-19T09:45:05+02:00
2022-07-19T05:52:39+02:00
 • Hi!

  Tedd ki nyugodtan. Ha illegális ugyis felszólitanak, ekkor letörlöd.
  Jogkövető magatartást mutatsz, annak örülnek.
  Amúgy van olyan kitétel is, hogy "digitálisan", azaz bármilyen digitális megjelenítés az Ő hatásköre (pl. áttömörítést után, pl. ogg-ban is).
  Viszünk Neked bablevest ... ha beengednek egy ilyen veszélyes elemhez
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • a naív kérdéseid alapján jó lenne, ha átolvasnád a szerzői jogról szóló trv-t, meg az ASVA és az ARTISJUST szervezetek működési szabályzatait.

  esetleg rákeresnél a MACI szervezetre is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ők valószínűleg a jogtulajdonossal kötöttek szerződést, aki pedig a film készítőjével.

  pl:
  az x együttes csinál egy zeneszámot.
  a forgalmazási jogát eladja az Y kiadónak.
  ekkor neked nem X-el, hanem csak az Y-al kell szerződést kötnöd.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • akkor még egy kérdés. Szerintetek pl a G@micsizma meg a g@ldeng@ate ahol rengeteg ilyen videó van ott mindegyik személytől van irásos engedélyük? Vagy ők ezt hogy oldják meg?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • élhet. kérj tőle írásban engedélyt a közzétételhez.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • És lenne még egy kérdésem. Van egy videóm amin egy emberke táncol, de az arca nincs rajta tehát nem látszik,csak nyaktól lefelé, kérdésem az lenne hogy ha én ezt a táncot felrakom a netre, akkor ezzel sértem-e az ő személyiségi jogait illetve élhet-e velem szembe valamilyen követeléssel?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • csakhogy ez nem a bsa-ra tartozik, hanem az ASVA-ra. Esetleg Az ARTISJUST-ra.

  legaláb azt érdemes tudni, hogy kivel áll szemben az ember. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • és mi van azokkal az odlalakkal ahol ki vannak rakva a számok és kiirják hogy letöltheted csak 24 óra múlva törölnöd kell mert különben.... azok is teljesen illegálisak? És nálam végülis csak meghalgatni lehetne ilyen <embed src... dologgal jáccanám le. Szerintem kell lenni valami legális megoldásnak erre, pl minőségrontás vagy rövidités! Vélemény?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az ötlet teljesen illegális. Az Origo Zeneáruház is azért árult csak Rigó Jancsit, meg Kovács Apollóniát 1.5 évig, mert nem sikerült értelmes szerződést kötni a kiadókkal.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A kiadót kéne megkérdezni..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok, lehet nem jó helyre írom a kérdést, de majd akkor úgyis szólnak. Szóval az lenne a kérdésem hogy szeretnék az oldalamon mp3 ak meghalgatására lehetőséget adni. Tegyük fel én megvettem legálisan a cd-t lerippeltem róla a számokat és feltettem az oldalamra belehalgatás céljából. Na most van ennek valami korlátja, hogy ilyen céllal mondjuk csak 30 mp-et lehet felrakni vagy mittom én csak 56 kb/sec minőségben lehet felrakni, vagy fel lehet rakni rendesen csak ki kell irni hogy nem töltheted le vagy ha letöltöd akkor törölnöd kell. Ha tudtok hivatalos honlapot ahol ezek le vannak irva azt is megköszönném.
  Várom az információkat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd