Problemak az uniserverrel!
2003-11-02T16:47:42+01:00
2003-11-02T16:47:43+01:00
2022-07-19T06:47:58+02:00
 • Nemtudom hanyan hasznaltok uniservert es mennyi problematok volt mar vele! Nekem csinalt par erdekes dolgot! Kicsomagolas utan az elso inditas simant ment, viszont masnap mikor ujra el akartam inditani a "specified path not found" hibauzetet adta vissza a windows script(start.vbs)!
  Szoval utana nekialltam atnezni a kodot, mit csinal es hol lehet a hiba! A vbs futtatja a diskw\\\\\\\\home\\\\\\\\admin\\\\\\\\program\\\\\\\\start.bat-ot.

  A start.bat letrehozza a virtualis meghajtot es elinditja az apache-ot.
  A hiba ott volt hogy relativ pathokkal dolgozott a vbs, amit ugy tunik nem nagyon komalt a windows. Lehet hogy egy wsh (Windows Script Host) frissites is eleg lenne, de en inkabb kijavitottam a scriptet es atirtam js-re. Szoval a mukodo verzio kodja:

  start.js
  var fso = new ActiveXObject("Scripting.FileSystemObject"), WSHShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell"), ApacheDir = fso.GetAbsolutePathName("diskw\\\\\\\\\\\\\\\\home\\\\\\\\\\\\\\\\admin\\\\\\\\\\\\\\\\program\\\\\\\\\\\\\\\\Start.bat"), reDirHtml = fso.GetAbsolutePathName("redirect.html"); WSHShell.run(ApacheDir, 0, 0); WScript.Sleep(1000); //a varakozas azert kell mert a virtualis meghajto meg nincs kesz mikor mar hivatkoznanak ra WSHShell.run("w:\\\\\\\\\\\\\\\\usr\\\\\\\\\\\\\\\\local\\\\\\\\\\\\\\\\mysql\\\\\\\\\\\\\\\\bin\\\\\\\\\\\\\\\\mysqld-opt.exe --defaults-file=my-small.cnf", 0, 0); WSHShell.run(reDirHtml);

  Remelem vkinek tudtam segiteni!

  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd