Vs2005 telepítés hiba
2006-04-19T19:22:52+02:00
2006-04-20T01:20:56+02:00
2022-07-26T18:56:14+02:00
 • de te biztos az Express Edition-ra gondolsz - ami több kis letöltő telepítőből áll -> c++ c# j# vb vwd

  + az adatbázisszerver + esetlegesen az MSDN help

  nem?


  ha viszont sehogy sem tudsz netközelbe jutni - hogyan küldhetné L bárki is neked azt a file-t..?  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ő nem offline telepítőről papol, hanem a kis telepítő exe letölti a valódi telepítőt egy könyvtárba, ami aztán magát több alkönyvtárba kicsomagolja (ekkor a kicsomagolás után és nem közv. a letöltés után kellett volna alóla máshová másolni az egészet.. nekem is úgy van ,-))

  így 'offline' tudta volna újra majd telepíteni internet nélkül is - bár regisztráni akkor is kellett volna neki internet elérés
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sajna töredékében nem lehet redisztrózni a VS csomag komponenseit, a Microsoft írásos engedélye nélkül pedig még egészében sem lehet. Amúgy a nevezett fájl ahogy néztem, nem szerepel az Express edition-ök offline telepítőjében.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!!

  Lenne egy problémám.
  Fél évvel ezelőtt telepítettem a visual studio 2005-öt a neten keresztül. Azóta leinstalálltam és most felraknám, ujbol, de telepítéskor errorral áll le.
  Nem találja a következő fájlt: _15777_rtl_x86_enu_vsd_common.cab

  Annak idején elmentettem a telepítőt amit a netröl a temp könyvtárba szedett le. ennek a segítségével akartam telepíteni de nem sikerült, a fenti hiba miatt. pedig akkor elmentettem mindent ami ott volt.

  Most nincs netem itthon és nem is tudok sehogy sem netközelbe jutni.
  jó lenne ha valaki elküldené ezt a fájlt emilbe, persze csak ha legális. elvilag az mert ingyen szedtem a microsoft weboldalrol is!

  Ha tudsz segíteni irj!!
  beatzkillah@gmail.com
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd