Szakdolgozathoz segítség kellene
2006-04-10T10:56:53+02:00
2006-09-24T16:45:55+02:00
2022-07-26T14:51:16+02:00
 • adatbázist akkor nem csináljuk meg?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ki ne felejtsd a digitális terrorizmust!

  Például kb. fél éve török script-kiddiek dúrták fel a fél internetet, egy PHP-Nuke sebezhetőség segítségével deface-elték még a kylix.hu-t is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello!

  Nem fősulis vagyok, ez "csak" ilyen két éves suli, de ehhez is kell szakdoga. Imádom csinálni, egyedül az okozott problémát, hogy nem tudtam címet találni a témámhoz. Amúgy: A terrorizmus hatása a turizmusra Egyiptomban, Törökországban és Amerikában a címe:P Ha valakit érdekel esetleg:) De most már tényleg nem írok semmit, mert semmi köze az infóhoz...előre is elnézést
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát igen az üzleti élet sajnos ilyen, foggal körömmel kell védeni ami a tied... (persze előbb-utóbb így vagy úgy úgyis ellopják...), csak neked 5 lépéssel előrébb kell lenned mindíg...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ja, apple a xeroxtol lopta az egeret, meg a grafikus felhasznaloi feluletet, microsoft meg az apple-tol.

  Tyrael
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • igen, apple-től, asszem...meg innen, onnan.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • igen apám is bill-t hozta fel hogy jah ő sem végezte el, de sok szerencséje volt. De az tény hogy nagy 5letei voltak, nameg jó üzletember lehet, meg ki tidja mit sikerült ellopnia az apple-től(tőlük ha jól tom, majd utánanézek...)

  Amúgy én nem utálom. Azért mert gazdag, nem fogom utálni, és nem érzem hog ybármi rossz dolgot is tett volna...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hát a matek kva nehéz, legalábbis nekem...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • én 22
  bill gates se tudom, hogy elvégezte-e egyáltalán, de ha igen, akkor volt már vagy 30 ... de ő nem jó példa
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akartam mondani hogy a Gábor Dénesnél is ezt mondták, de aztán elmosolyodtam

  Egyszer talán én is továbbtanulok vmi fősulin egyetemen, bár ha azt nézzük msot is van már 2 OKJ-m plusz ahova most járok az is felsőfokút ad, ha meg már lesz úgy pénzem hogy nekiálljak fősulinak/egyetemnek akkor már valszeg az lesz hogy nem lesz rá szűkség(ha sok pénzem lesz valszeg van jó melóm). Jó ha az embernek van papírja de nem az a legfontosabb sztem, ott az én példaképem John Carmack, ő sem végezte el az egyetemet, befutot mert voltak nagy ötletei... Persze nehéz a mostani időkben újjal és jóval előállni, de nem lehetetlen... Amúgy én 21 éves vagyok... Talán még nem vagyok elveszve(remélem)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A GDF, ha jól tudom elég gáz... Én már voltam olyan interjún, ahol megkérdezték, hogy de ugye nem ott végzett.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • én meg levelezőn folytatom a GDF-t vagy vmit...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • csatlakozom.
  bar en tervezem hogy jovore melo mellett elkezdem BMF-et estin.

  Tyrael
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ezt így ahogy van komplett, akár én is írhattam volna. nem vagyunk egyedül ezek szerint...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én őszinténszólva nem értem az embereket. Nagyon soxor olvasgatok itt a prog.hu-n, soxor nem szólok hozzá a témákhoz, inkább, egyre több ien van hogy "szakdogát kell készítenem és segítsetek, meg van rá 1 hónapom, meg sajnos nem tudom hogy kezdjem el, meg nem tudom mi az a változó de programozói diplomát akarok", stb...

  1. Mi a ráknak tanul vki ien szakon ha nem szereti csinálni, ha nem érdekli? Aztán meg majd sír hogy diplomája van de sz*t sem ér el.

  2. Ha szereti akkor miért olyan rohadt lusta hogy 4 év alatt semmit nem tanult?

  3. Rohadtul idegesít, hogy ezek járnak fősulira meg egyetemre, én sosem fogok felsőoktatásba kerülni(főleg a tandíjas rendszernek köszönhetően), és mégis az van hogy soxor én segítek fősulis/egyetemista haveroknak progzani...

  Én speciel amit tanultam azt magamtól, könyvből, netről tanutlam meg, na meg igaz suliból is(jah köszönet amúgy az itteni emberkéknek akik rendesen a segítségemre siettek mindíg amikor megakadtam vhol:) )
  Én estin végeztem el egy rendszerprogramozóit 1 éveset, melettem sok felnőtt járt ien 30-40 év körüliek. Totál síkra nem értettek a témához. És a végén 3an vizsgáztunk le. De akárhogy is nézem, elismerés nekik, mert foggal körömmel küzdött mind(a legtöbb persze, a végére kb 20 főből 7en mentünk vizsgára).
  Aki akar az tud, produkál vmit, és nem mástól várja a segítséget. És ez 1 év alatt történt, nem 4 év alatt.

  most hogy ki veszi magára, akinek nem inge az ne vegye, ez sok emberre illik és sok topicba beírhatnám, csak épp most jött ki belőlem igazából...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • és az indiaiak a tehenet kötik a pajzsaikra, jól néz ki az M16-os mellé
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egyiptom az egy ország. Jó odamenni turistának, kivéve, mikor terror van. Régen volt Alsó és Felső Egyiptom, de aztán rájöttek, hogy hülyeség, mert a térképen egyébként is fordítva van. Egyiptomban volt sok fáraó. Az egyiptomiak számítógépei alkohol-alapú memóriával működtek (RAM-szesz). Egyiptom látnivalói:
  - egyiptomi ég
  - egyiptomi föld

  És ami a kettő között van.

  A piramisokat a Nílus segítségével építették. Akkor még nem voltak ott krokodilok.

  Az egyiptomiak szerették a macskákat. Olyannyira, hogy szent állatként tisztelték, és a fél országot elfoglalta valaki híres hadvezér, ugyanis a katonák pajzsaira és testére élő macskákat kötöztek, így az egyiptomi katonák nem merték őket megtámadni. Az indiaiak - tanulva ebből a hibából - a tehenet tisztelik szent állatként.

  update: Van barátod?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • És mi a téma címe, mert szivesen segítek, hasonlóan magasröptű gondolatokkal...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nézd én tényleg javasoltam vmit, ami még informatika is!!! ebből tényleg kiindulhatsz!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello!

  Úgy látom az egyiptomi szakdolgozatom kissé felkeltette az érdeklődést! Szőke még nem vagyok (már elnézést a szőkék diszkriminációjáért), úgyhogy arra már az elején rájöttem, hogy az informatikának semmi köze a turizmushoz:P Én vagyok az élő példa arra, hogy az ember kétségbeesve próbálkozik valami ötletet keríteni a témaleadási határidő előtt:P Mindenki megnyugvására elárulom, hogy megvan a témám:D Úgyhogy nem fogok zavarni többet
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • de a piramisok (legalábbis a legnagyobb) az űrhajó áám, mondta ja zo'neal ezredes!!!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • áááá az csak a nooboknak kell
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az ötletek nagyon jók. Köszönöm. Igazán egy pontos összeállítást szeretnék megkapni mindkét oldalnak, mindkét időpontban a jelen piaci helyzetet követve. Záros határidőn belül le kell adnom a dolgozatot, és ezt a kibővítést kérték. Köszönet a segítőnek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A nílusi vizilovak nem szeretik azokat akik még náluk is kövérebbek, ezért a Nílusi vízilovak csakis is szigorúan füügetlenként foglalnak állást és utálják a kövéreket is és a soványokat, ezért nincsenek senkivel. És főleg nem tűrik, hogy valaki velük legyen, de azt sem, hogy ellenük...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • És a telefonnal mi lesz? Az nem kell hozzá?!

  Meg a számítógép és a minitor, meg a bill. stb...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • a gyors netkapcsolatot semmiképp ne felejtsd ki, ez sztem. alap!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Helló!
  A távmunkáról írok szakdolgozatot és ehhez kellene egy kis informatikai segítség. Egy tavalyi, vagy tavaly előtti rendszer felállítás, hardver és szoftver (ha lehet árakkal) mind a munkaadó, mind a munkavállaló részére. A második részben ezt a rendszert kellen fejleszteni mind a két oldalon.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • bud spencer meg a vizilovakkal van??
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A Nílusban van sok krokodil (biztos, én még nem láttam közelről őket, de aszongyák). A Nílusban fürödni jó, mert a Nílus hűvösebb, mint a levegő hőmérséklete. De a krokodiloktól félek, úgyhogy, ha ott lennék se fürdenék benne. A krokodiloknak jó, mert a víz hűvös.
  A halaknak rossz, mert ha meleg van, akkor a krokodilok bemennek a vízbe és esznek. Halt, vadat s mi jó falat...
  A krokodilok a kajálás és pancsizás közben gyönyörködnek a piramoskban, bár halvány lila fingjuk sincs róla, hogy miért vannak ott, de már megszokták, így nem zavarja őket.
  A nílusban nincsenek pirnhák. Nekik rossz, mert ők Braziliában vannk, ott meg mindíg esik az eső, de azért jó is nekik, mert így az Amazonas vízszintje néha magas, olyankor ész nélkül kajálnak a vízbe fulladt állatokból.
  Visszatérve a Nílusból, az meg csak folyik. Valahonnan valahová....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd