On-line alkalmazás fejlesztőket keresünk
2006-02-28T17:56:11+01:00
2006-02-28T17:56:12+01:00
2022-07-26T20:01:18+02:00
 • Cégünk keres kimondottan hosszú távú munkára egyéni vállakózó, számlaképes programozót (kezdetben 2-3 fő), vagy kis céges formában működő társaságot (kezdetben max. 2-3 fő) a lenti feltételek szerint. Számlaképesség csak a szerződés aláírásától szükséges!

  Elvárások: Persze, persze, valamilyen végzettség, de a lényeg a programozási tudás! Jó angol nyelvismeret, csapatmunkában való dolgozni tudás, határidők betartásának a képessége, korrekt dokumentáció írás képesség. Alapos programozói ismeretek windows, Macintosh, Linux GUI fejlesztésben. Alapos ismeretek on-line szerver alkalmazások fejlesztésében, melyek a készített GUI-n keresztül érhetők el SSL kapcsolattal, a programhoz kapcsolódó, alapos SQL ismeretek.

  Először is, a leendő feladat NEM az alább leírt, hanem egy hasonló elven működő program lesz, a nyertes(ek) teljes körű tájékoztatást fog(nak) kapni a munkáról. A feladatban szereplő játékkal kapcsolatban így senki se tegyen fel kérdéseket, mindenki szabadon gazdálkodhat a szabályalkotó fantáziájával! Amire kíváncsiak vagyunk, az a feladat kidolgozottsága, átgondoltsága, a programról való elképzelés. Csak olyanok jelentkezését várjuk, akik aztán meg is tudják valósítani a leírtakhoz hasonló projektet, hasonló referenciával rendelkeznek.

  A feladat:
  On-line működő játék elvi megvalósítási terve, on-line support lehetőséggel, elvi működési dokumentáció készítése.

  Bővebben:
  Adott 1 db szerver, melyre a fejlesztett GUI-n keresztül tud a játékos felcsatlakozni.

  A felhasználói program egy, a szerverről letölthető, telepíthető alkalmazás, nyelvválasztási lehetőséggel. A felhasználó a programon keresztül tud a játékra regisztrálni. A felhasználói adatok csak a szerveren tárolódhatnak! Fontos a szerver és a program közti titkosított kapcsolati réteg precíz kiépítése! A fejlesztés során fontos figyelni, hogy a program béta verziójára is, hogy a folyamatosan frissített verziók gond nélkül telepíthetők legyenek.

  A felcsatlakozás után a szerveren tud választani játékot a user, a játékon belül szobát, a szobán belül csoportot, ahol játszhat. Szobát bárki indíthat az adott játékon belül, azt paraméterezve a játék szabályai szerint, ami létrehozza a játék csoportot. A csoporthoz csak a szabályokban meghatározott számú felhasználó csatlakozhat. A játékot a userek egymás ellen játsszák. A játék menetét a szervernek folyamatosan követnie kell, a szabályok szerint engedve játszani a játékosokat, loggolni minden eseményt, adatbázisban tárolni az elért eredményt, krediteket.

  Szempontok: Egyszerű telepítés és regisztrációs folyamat, az adatforgalom lehető legminimálisabb skálán való megvalósítása, az adatok kellő titkosítása, a program könnyű kezelhetősége, lehetőség szerinti, platform független megvalósítása, vagy könnyen, más platformra való portolhatósága, többnyelvű támogatás megvalósítása, szerver adatok korrekt kezelése, adatok magas fokú védelme.

  Leírandó:
  A program és a szerver működési elve, ki milyen nyelvben írná meg a programot és miért abban, milyen szerveralkalmazást / környezetet használna, hogyan valósítaná meg a project kidolgozását, időbeni levezetését, az 1.0-ás verziótól a további fejlesztéseket. Grafikai terv és annak kidolgozottsága, igényessége, átláthatósága előny!

  És persze írjon mindenki rövid önéletrajzot, szakmai tapasztalatok kiemelt felsorolásával, elérhetőséget, havi fizetési igényt, egyéb elvárásokat, igényeket a leendő feladattal, munkavállalással kapcsolatban! A pályázat elbírálása több hetet is igénybe vehet. Minden érintett értesítést fog kapni az anyagáról.

  A cím, ahova a jelentkezéseket várjuk: info_kukac_vivonet_pont_hu
  Jelentkezési határidő: 2006.03.10.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd