Munkát keresnék (Delphiben programozgatok) Segítség!
2003-10-08T16:40:19+02:00
2003-10-09T08:31:51+02:00
2022-07-04T00:31:27+02:00
 • Szevasztok!

  Írtam az előbb néhány sort, sajna nem tettem el és valami miatt nem jött át, igy újra megszülöm.

  Ha melód van az még nem biztos, hogy ki is fizetik!

  Korábban már volt ez a munkavállalás téma más oldalakon. Ott is felvetettem de ez az oldal ha a "gazdái" is támogatják kitűnő lehetőséget adna a kölcsönös adok-kapokra.

  Saját példámból kiindulva (nem régen tértem meg Clipper világból) inkább segítséget fogok kérni mint adni.) De lehetőségeimhez mérten szeretném elletételezni a kapott segítséget.

  Mi lenne ha egyfajta távmunkaként is működne ez-az oldal? Akiknek van melójuk és segítséget kérnek anyagilag is támogatnák, akik tudnak válaszolni, de jelenleg nehezebb helyzetben vannak. Ilyen távmunka szöveg napirenden van a politikában, talán valóságban is támogathatnák (Pályázatok!!). Vezessük be az EU alapú "fabatkát". Egy-egy elfogadott válasz néhány "fabatka" mögé teszünk néhány 000-t. Egyik része az oldal működtetésére, másik a válaszadónak, a kérdező maradna befizető pozicóban. Mehetne az ügy teljesen legálisan számlával.

  Akiknek van kapcsolata az oldal főnökeivel kűldje tovább nekik ezt a néhány sort.

  Üdv. mindenkinek
  Anti.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sehol! Én június óta keresek (Java, Delphi, C#), és nem találok. (még mindig keresek)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!
  Tudom ez nem idevaló, de remélem valaki tud segíteni. Informatikusként végeztem. Delphiben szeretek programozni, a Java-t most próbálgatom,csak nem tudom hol kaphatnék munkát. Köszi minden segítséget. Bocsika
  Üdv:Bemapo
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd