Weboldalról telefonos szavazás kezdeményezése
2006-01-30T15:06:23+01:00
2006-02-01T12:23:57+01:00
2022-07-19T05:44:27+02:00
 • Ez már részletkérdés: mármint, hogy vennem kell-e erre egy modemet, vayg nem. Nem ezen a 10 ezren fog múlni, hogy belevágjak-e!
  Egyébként ismét közs az észrevételt. Ezzel is egy lépéssel közelebb vagyunk a - remélem - nem túl távoli megoldáshoz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A két modul - vagyis a tárcsázó és a válaszfeldolgozó (vagyis az automatikus telefonközpont) - szerintem külön-külön létezik, még talán szabad forráskód szinten is. "Csak" meg kellene találni és egybe kellene építeni őket.

  Ezért keresek erre programozót.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • az ügyfél a neten keresztül ad meg nekem egy telefonszámot és várja, hogy felhívjam

  Szerintem itt bukott el az összes dobozos progi, hisz azok fordítva működnek (az ügyfél hívja a központot és nem fordítva).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A modem az ISDN doboz analóg bemenetére csatlakozna.


  Az is lehet, hogy nem kell modemet venned. Ahogy nézem van olyan ISDN doboz, amiben van modem.

  http://www.intracom.gr/helpdesks/netmod/product_documentation/engl_p..

  A leírásokat olvasgatva úgy tűnik, hogy soros porton keresztül nincs "rendes" hangüzemmódja, de USB-n keresztül ettől még működhet rendesen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm a segítséget! nézem és jelzek, hogy jó-e!

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem tudom eldönteni a választ, hogy win alá kell, vagy nem. (nem értek hozzá) A feladat lényeg, hogy az ügyfél a neten keresztül ad meg nekem egy telefonszámot és várja, hogy felhívjam!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm a segítséget!

  Azt hiszem, hogy az emelt díjas sms szolgáltatás szolgálatás nem megoldás erre a feladatra. Nekem arra volna szükségem, hogy én kezdeményezek hívást az ügyfél felé és a válaszát értékelem ki. (Ő engem nem akar felhívni!, de aznén hívásomnak örülni fog remélem...)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm a segítséget!

  Azt hiszem, hogy az audiotex szolgálatás nem megoldás erre a feladatra: Ott ugyanis én szolgáltatok emelt díjas sms-sel, vagy ilyesmivel. Itt pedig a lényeg az, hogy én kezdeményezek hívást az ügyfél felé és a válaszát értékelem ki.

  Azért köszönöm, hogy foglalkozott a kérdéssel! (Nem hittem, hogy ennyi segítőkész ember van a neten....)

  Még egyszer Kösz!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nos, azt hiszem, hogy egyszerubb, es gyorsabb, koltsegkimelobb, de nem utolsosorban hajhagyma kimelo megoldal egy audiotext szolgaltato felkeresese, akik ezt szerintem 3 perc alatt megoldjak, es szolgaltatjak neked a kert adatot. Ezt szavatolni tudom...
  Nyugodtan keress rajuk a neten, szivesen segitenek...

  Nyepe
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nekem a leírt szöveg magas, de azt látom, hogy venni kell egy sima modemet és az megfelelő programmal felhívhatja az adott számot és ott lejátszhat valami hangot.

  Egy sima modem kevés lesz neked szerintem, ha csak nem haláltutibiztos, hogy sosem fogja 2-3 vagy akár 10 emberke egyszerre (értsd az egyetlen szavazat leadásának ideje alatt) hívni a számod. Mert ha igen, akkor ugye egy sima modem esetén jó kis foglalt jelzést fognak a többiek kapni, ami nem elfogadható egy ilyen esetben.

  Szóval valószínűleg egy ISDN 30 eszköz + vonal kell neked. Előbbi millió környékén, utóbbi meg havi 6 jegyű forintösszeg határán mozog.

  Másik lehetőség a telefon helyett SMS-alapú szavazás. Utóbbi előnye, hogy ehhez tényleg egyetlen (GSM-)modem is elég (+a SIM persze bele, akár a legolcsóbb előfizetéssel is), mert az SMS-ek ugye várnak szépen a sorukra, és ha nincsenek nagyon de nagyon sokan (értsd: nem jön belőlük sosem 3-4-nél több egyetlen percen belül), akkor egyetlen készülék is simán alkalmas a fogadásukra, a torlódás veszély nélkül.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nézd meg itt.
  Mint látható voice modem kell, ami TAPI kompatibilis. Itt a progit is letöltheted DEMO-ban, ha tetszik megveszed tőlük. Én nem töltöttem le, mert én egy ősrégi -de jó- modemet használok.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Windows alá kell? Mert arra már gondolkodtam megoldásokon régebben én is...
  Itt is szétnézhetsz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ezt már szerintem veleki meg is írta, biztosan van ingyenes verziója is,


  Első ránézésre ez jó lehet:

  http://www.winivr.com/
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az előzőhöz annyit: egyszerre csak egy hívás bonyolítandó le. A modem az ISDN doboz analóg bemenetére csatlakozna. (MInt egy közönséges telefonmodem...)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nekem a leírt szöveg magas, de azt látom, hogy venni kell egy sima modemet és az megfelelő programmal felhívhatja az adott számot és ott lejátszhat valami hangot. És a kapott választ elemző programot is megoldható?

  Ha igen akkor már csak az árban kell megállapodnunk.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ahogy nézem van választék:

  http://www.5dimenzio.hu/list/modem.html

  Én "softmodem"-et meg "WIN modem"-et nem vennék (még a kezembe se), az pedig hogy belső vagy külső a jobb választás, azon múlik, hogy hány (analóg vagy ISDN?) hívásnak kéne egyszerre zajlania.

  Nem hiszem hogy lenne olyan modem ami támogatná az MP3 lejátszást, de ez csak annyira probléma, hogy át kell alakítani majd az MP3-a(ka)t arra a formátumra (pld ADPCM-2,3,4), amit az adott modem elvár.

  Normális modem soros porton (RS232) keresztül érhető el, és szöveges parancsokkal vezérelhető. A rendelkezésre álló parancsok az interneten is fellelhetők, így nem olyan nagy gond, ha nincs egy részletes kézikönyv a modem mellé csomagolva.

  Látszik hogy nem értek hozzá.


  Nem probléma; az eredeti feladat kibővül a szükséges hardver beszerzésével.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha ez nem egy közönséges modem, akkor olyat veszek, amit javasol. (De én azt hittem, hoyg egy modem tud tárcsázni, meg faxot fogadni, akkor ez sem lehet olyan nagy probléma, hogy gombnyomás hangját értékelje program segítségével. Úgy gondoltam, hoyg az egyszerűbb dolog, mintaz érkező fax hangot dekódolni. Látszik hogy nem értek hozzá...)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Úgy gondoltam, hogy a modem tud tárcsázni és a bejövő hangot meg tudja valami progi elemezni. (ezt már szerintem veleki meg is írta, biztosan van ingyenes verziója is, de én fizetnék érte, ha adaptálná valaki az én rendszeremre...) Ha ez nem így van, (vaygis a modemen keresztül ez nem oldható meg,) akkor kezdjük a hardverrel. Van javaslat?
  A mennyi idő kérdés egyszerű: elkészül, amig elkészül, de abban bízom, hogy aki készíti a programot, az minél hamarabb szeretne pénzt kapni, tehát őt jobban sürgeti az idő, mint engem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ehhez van hardvered? Egy modem ugyanis nem tud ilyen infókat nyújtani. Olyan van, amivel a szöveget le lehet nyomni, de ezek speciális típusok.
  Azután mennyi idő alatt és mennyiért?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hardware-hez van rendes leírás?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • feladat:

  Adott egy telefonszám a gép modemen keresztül hívja fel. Mondjon el egy MP3-ban tárolt szöveget a hívott félnek.

  Vizsgálja meg, hogy az ügyfél milyen gombot nyomott válaszként.

  Adja vissza annak gombnak a számát (0...9), amit a hívott megadott, vagy, ha nincs válasz, akkor egy kódot: foglalt="F", nem vette fel ="N", ismeretlen="I", Nem válaszolt semmilyen gombbal="X".

  A feladat programozására programozót keresek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd