Középhaladó PHP / mySQL fejlesztőt keresünk

Középhaladó PHP / mySQL fejlesztőt keresünk
2006-01-04T00:50:59+01:00
2006-01-09T15:56:59+01:00
2022-10-31T11:30:39+01:00
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ja, nagyon lightos az a motor. Szinte már nincs is. Ezért térünk át drupal-ra. És lesz kánaán
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én éppen magát az oldal motorját védtem meg (arra reagálva, hogy valaki képes és télleg az oldalad forráskódját nézegeti talán ráér naon és ő a te embered). A templatemonster oldalak egyébként full profik (csak nem saját fejlesztés, na, ennyi).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az őszinteség szép dolog.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szóval, mint korábban olvashattátok, sokféle hibát lehet lelni nálunk. Mivel adtam elérési adatokat várom az ajánlatokat ki-hogyan javítja ki, és aki nyer, még munkát is kap.

  Lehet, hogy gagyi az oldalunk, sőt még a keresőmarketing része is az. Sőt, még kis cég is vagyunk.

  Ellenben nyitottak az újra és az ötletekre. Valójában ez az egyetlen érték bennünk.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sztem az oldal elkelt, a hozzá tartozó intró meg nem De tökmind1, mert az oldal télleg templatemonster szagú: nagyon profi fejléccel. Következtetést meg mindenki saját magában...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem rosszat linkeltél? Vagy már megint eltévedtem?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Pedig a site kifogástalan. Az intróját is megnézheted itt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amúgy érdekes weblap... Rányomok a menüre, és a következő oldalon már nem műxik..

  Hmmm

  De a submit feliratú submit sem rossz!
  És még pár dolog...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ja, hogy nem megoldas.hu, hanem ez az arc... a megoldás
  Tök jó. Beleírja a descriptionba 15féleképpen, hogy keresőmarketing, meg kiteszi titlébe, aztán akkor már "Egyetlen keresőmarketing ügynökség" lesz belőle
  Csodálatos.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Elsiklottál egy lényegi egyezőség felett: Arcanian Consulting  top 4 @ gugli
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hányadik???
  (10. oldalig mentem el)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hatékonyság elvű. Ha ezzel is 3-4. hely a keresőmarketing szóra, akkor minek többet?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • djcomplex válasza Yodavid (09:41) hozzászólására előzmény | privát | 2006.01.09. 10:17 | válasz
  :
  A beetetős szöveg jó.

  Csak szerintem eléggé elnagyoltad. Milyen "egyetlen teljeskörű ügynökség" az, ahol a legminimálisabb SEO nem található meg?
  Itt fogsz felvenni valakit, hogy csinálja meg Neked, aztán ... Áhh! Csak idegesítem magam. Annyit nem ér.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egyetlen keresőmarketing ügynökség: a 3 szó együtt adja az állítást.

  Nem beszéltem arról, hogy egyetlen ügynökség. Sem arról, hogy egyetlen cég, sem arról, hogy egyetlen keresőmarketinges.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Pontosan ezért keresek kollégákat, hogy az ilyeneket végre megszüntessük.

  Na de mielőtt "egyetlen"-nek, meg hatalamas profinak tartod Magad nem kellene profinak lenni?

  Eddig Te vagy az első, aki észrevette!

  Mit? A problémákat? Nem volt nehéz. Pedig nem vagyok profi SEO-ban, viszont annál meg több vagyok, hogy azt mondd, hogy Te vagy az "egyetlen", aki ért hozzá.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Pontosan ezért keresek kollégákat, hogy az ilyeneket végre megszüntessük.

  Eddig Te vagy az első, aki észrevette!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdvözöljük Magyarország egyetlen, teljeskörű keresőmarketing ügynökségénél.

  Durvállom.

  A beetetős szöveg jó.
  De hogy az "egyetlen" ilyen pro valaki Mo-n, ha még a metaadatok sincsenek kitöltve, nincsenek kulcsszavak definiálva keresőknek, béna a title, nagybetűs tagek vannak, természetesen nem szabványosan...stb...stb...

  XP ide vagy oda, ha "egyetlen" és nagyon jó és "keresőmotorok lelkivilágának ismerete" stb.stb. akkor azért ez gáz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Kolléga!

  Még mielőtt azt hinnéd, hogy most újabb flamethread-et indítok, megelőzöm ezt a gondolatot egy frontális bocsánatkéréssel - annak megfelelően, ahogyan ígértem.

  Tudnék vitázni azon, hogy a biztonságos PHP középhaladó szinten _szerintem_ már nem számít _új_ filozófiának. Szvsz nagyjából középhaladó szinten kezdődik, de még csak nem is a nyelvtől függ, mint a programozás maga sem nyelv függő dolog.

  Amiért háborogtunk: ködös, 4 soros álláshirdetés. Nem szeressük. Igen, tudom kibicnek kuss a neve, így nekem is. De urambocsá' nekem nincs jó tapasztalatom a munkáltatókkal ebben az iparban, és még sok másik kollégámnak se. Ezért ha tehetem leendő pajtásaimat távol próbálom tartani az átverés-lehúzás szagú hirdetésektől. Nyilván az ember ezt nem teszi meg másutt, de nem mert nem akarja, hanem mert nem teheti.

  Elmondom mi a baj a 4 soros hirdetésekkel: információszegény, nagyon - többnyire. Engem nem érdekel, hogy mi freemail meg mi nem (volt már munkahelyem akik itt freemail-lel hirdettek és szerettem azt a helyet - volt nekik komoly címük is csak nem spam-re tartogatták, ennyi). A lényeg, hogy ez egy kétirányú bizalom. A munkahely nem egy vallás, amiben az Isten(ek) ködös utalások mögé bújva még vonzóbbak lesznek. Ahogyan egy munkaadó tudni szereti mibe vág bele adott emberekkel majd, úgy a munkakereső is szeret bizonyos részletek birtokába kerülni. Leszögezem: nem feltételezem, hogy ezeket az infókat nem adtátok meg a jelentkezőknek, akik privátban megkerestek (biztosan volt ilyen is, aki figyelmenkívül hagyta a "művünket" - ilyenek mindig vannak). Csak azt mondom, sokkal korrektebb lett volna mindjárt ilyen korrektséggel kezdeni a hirdetést, és egyetlen rossz szavunk nem lett volna - legalábbis komoly biztos nem, sz'tem.

  Az, hogy amit mondtál mennyiben állja meg a helyét, majd a többi elvetemült, akinek időtúltengése van majd elmondja - ez engem hidegen hagy - de én mindenképp tartozom egy elnézéskéréssel, és továbbra is értetlenül állok a helyzet előtt: miért nem lehetett _így_ kezdeni a hirdetést?

  Mindegy végülis közömhozzázéró és amit írtál nekem komolynak tűnik - összeegyeztethetetlenül többnek, mint a nyitó felhívás.

  Sok sikert tehát,
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tisztelt Kollégák!

  Először is elnézést kérek azoktól, akiket ezzel megsértek, gondolván, "ki ez a kis *****, aki kollégájának mert engem hívni" - no, most pont _nem_ hozzájuk szólok.

  Pontosan azért nem körvonalazottabb az álláshirdetés, mert kétféle programozót láttam eddig: vannak a "kódolók" és vannak a "kreatív fejlesztők". Mindkettőre szükségünk lenne, ha meg tudunk állapodni.

  Alapvetően munkaviszony magyarázata: lehet, hogy munkaviszony lesz belőle, lehet, hogy megbízás. Ha közösen gondolkodunk többféle munkát is tudunk adni.

  "új filozófiák": érdekes módon az általam ismert programozók (100-500 fő) közül talán 2-5 hallott az XP-ről, ebből talán 1-2 aki képes lenne fejből összeszedni a működésének főbb elemeit. Biztonságos PHP fejlesztés: _nagyon_ örülök, hogy ezen a fórumon ez már általános, pontosan ezért írtam ide az ajánlatunk.

  "Drupal alapú fejlesztés": mivel kapcsolatban állunk a Drupal programozói csapatával, ezért ötletekkel segítjük őket. Eddig nálunk egyetlen sor drupal kódváltoztatás sem készült: mi ötletet adtunk, ők elkészítették. Továbbá a fejlesztés szó lehet, hogy mindenkinek egyértelmű, valójában két része van Drupal esetén: kódfejlesztés, és site összeállítás - finomhangolás. Alapvetően a másodikkal foglalkozunk (ami ugye a csomagolás, support, tanácsadás) témaköre.

  E-mail cím, mint a komolyság jelzője. Ez új, sok éve internetezek, de még senki sem mondta, hogy attól vagyok komoly, hogy adok email címet - ami mindenkinek van... Ám legyen itt egy komoly email cím: flaszlo@megoldas.hu (hoppá ez nem freemailes).

  Úgy tudom, hogy eddig minden kollégámnak időben fizettünk munkájáért az elmúlt 2 évben.

  BTW nem értem, hogy aki nem keres munkát, azért miért bírálja, hogy milyen a munkahely. Aki pedig keres, miért nem kérdez előbb?

  Fazakas László
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ezért mondtam, hogy többnyire.

  De legyen nektek igazatok, és a vitát a magam részéről lezártnak tekintem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A korrekt álláshirdetőket és hirdetéseket többnyire azért nem húzzák le

  Ez is korrekt hirdetés, legalábbis szerintem, mégis megjelent valaki, aki ha másba nem, hát beleköt a helyesírásba...

  A tróger munkahelyekről vitázzunk a társalgóban, tudtommal azért van, a hirdetés meg legyen hirdetés.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • többnyire kukábavaló, kizsákmányolni, kihasználni próbáló, amatőr és gyakran nevetséges álláshirdetések jelennek ugyanis meg

  És szerintem találnak is munkaerőt, mert jó helyen keresnek. Tele van ilyenekkel ez a fórum.

  Aki az általad illetett jelzőkkel ellátható hirdetésekre jelentkezik, az meg is érdemli.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez érthető, és valahol jogos is. De ilyen alapon jogos igény az is, hogy az embereket ne verjék át simlisek és szélhámosok. Szerintem teljesen jó, hogy hozzá lehet szólni az álláshirdetésekhez is és azt, amelyik inkorrekt, le lehet húzni. Mert elég sok tróger munkahely van így is kizsákmányolják sokszor a munkaadók a dolgozót - főleg a pályakezdőket.

  A korrekt álláshirdetőket és hirdetéseket többnyire azért nem húzzák le (nem csak Aurum-ét, volt azért már jópár azóta is, ami erre volt példa). Szóval szerintem (ne haragudj, de) Te félreértésben vagy: nem az a sajnálatos dolog, hogy lehúznak egy hirdetőt / hirdetést, hanem hogy olyanok a hirdetések, amiket le lehet húzni - többnyire kukábavaló, kizsákmányolni, kihasználni próbáló, amatőr és gyakran nevetséges álláshirdetések jelennek ugyanis meg, és erről nem a hozzászólók, hanem a hirdetők tehetnek!

  CS:
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • _sonic## kollégának tökéletesen igaza van.
  Tudom , hogy manapság már a fiatalok zsenik, de azért illene ismerni a GNU/GPL licensz lényegét is.
  Azonmívül vannak itt olyan álláshirdetések is, amelyet a 16 éves Pistike nyomat fel (igaz 15 év fejlesztői múlttal) . De éppenséggel még nem tudja , hogy mi az az lnko.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hat ize, nem forumba a hirdeteseket (ugyis beleszolnak az emberek), hanem kulon kis allashirdeto reszt az oldalra, esetleg kommentelesi lehetoseggel, h a lehuzosabjanak azert meglegyen az orome. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Valóban szükséges lenne, amit (asszem) zsolti vetett fel, hogy az állásajánlatokba ne lehessen beleszólni, mert ez ebben a formában tényleg elég gáz.
  Kötekedünk és elégedetlenkedünk egyfolytában, ha felmerül akármilyen igény.
  Mondjuk (érdekes módon) pár hónappal ezelőtt aurum hirdetését nem offolta szét a nagyközönség, mert az egy kicsit magas szint a prog.hu-s átlag számára, másrészt meg az egy igazán korrekt megfogalmazás volt.

  Szóval mindkét fél (hirdető+fórumozó) hibás, ezekben a szétoffolt dolgokban, de valamit kellene már tenni...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "alapvetően munkaviszonyra"

  Alapvetően? Alapvetően munkaviszonyra, de élettársira is? Szexpartnernek? Nem?

  "biztonságos PHP fejlesztés"

  Ez mint új filozófia... Hát, akinek ez új, ássa el magát (vagy tanuljon még kicsit - középhaladónak illene tudnia ezt az "ÚJ"
  filozófiát
  ).

  "Drupal alapú siteok"

  Magyarul arról van szó, hogy megtanítanak Drupal alapú oldalak készítésére. Logikusnak tartom, hogy az oldalaikat Drupal-ban készítik (de legalábbis a Drupal kódbázisán alapulva). Ezzel csak egy baj van... a Drupal LICENSE.txt-je ezzel a sorral indul:
  GNU GENERAL PUBLIC LICENSE
  . Magyarul vagy rendelkeznek olyan licensszel, ami nem GNU/GPL, hanem üzleti licensz, vagy 98%-os valószínűséggel törvénysértés történik arrafelé - az meg eléggé ciki. Az, hogy valakit
  alapvetően
  munkaviszonyra keresnek, azt jelenti, hogy a Drupal-ból keresik / kívánják megkeresni a kenyérre valót. Ami viszont sajnos sértené a GNU/GPL-t annak majd' minden pontján (hiszen pénzt csak a csomagolásért és a szállításért, meg ilyenekért, terméktámogatásért lehet kérni, valamint a módosított forráskódokat is közzé kell tenni). Ha azt mondjuk, hogy ők a terméktámogatásért (support) kérnek pénzt, még akkor is sértik a GPL-t, mert nem teszik nyilvánossá a kódjaikat.

  Pech.

  Ezen felül a hirdetésben még e-mail cím sincs, fémjelezvén hogy ANNYIRA komoly hely lehet... de ez érdekel legkevésbbé. Ami aggaszt, egy rövid üzenetben tudnám összefoglalni: keressetek pénzt saját technológián, saját WCMS-en, vagy fizessétek ki azokat akik szívtak vele!(feltételezem nem történt meg - ha mégis, nyilvánosan elnézést fogok kérni)

  Ha nem tévedtem nagyon, akkor ez itten kérem közönséges LOPÁS.

  Mélységes tiszteletem,

  CS:
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az eXtreme Programming mióta számít új filozófiának? Khmm, vagyishogy mióta nem számít már újnak...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • én most középhaladó vagyok?

  én most magát a php-t, meg a mysql-t kell fejleszteni, vagy egy programot, mit ezek építenek fel?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd