Admint keresunk
2005-10-16T21:43:06+02:00
2006-07-15T22:25:52+02:00
2022-07-26T16:36:15+02:00
 • Azért az megnyugtató, hogy a végén csak leesett: ez itt nem az ArtistPub. Ami viszont mégis elkerülte a figyelmed, hogy ez egy közel egy éves hirdetés, amire már a kutya sem kíváncsi. Egyebek mellett pedig szerintem már akkor se lettünk volna kíváncsiak rá, hogy hogyan veszekszik a koncon a pornó maffia. So, ezért kár volt regisztrálni, de gyere máskor is, ha valami nyomja a lelked.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • És az Artist Pub után már ide is beevett a fene, a prog.hu-ra! A művészvilág meggyalázója vagy, pénzéhes, hazudozós véreb!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Gero (Gerzson?)

  Ha jól tudom, a West Line Holding, a Szépvölgyi úti irodaházban, nem más, mint kis hazánk, Magyarország egyik legnagyobb pornós telepe. Igen, pornós cég vagytok - és még te nevezed magad művésznek? Mit keresel itt az Artist Pubon? Miért húzod be a romlott, amerikás karrierorientált világodba a magyar művészeket, a dolgozni vágyó fiatalokat? Húzd meg magad, maradj meg a mocskos, pornós világodban egyedül, és ne itt hirdetgess az artistpubon! A hazugságaid, a kizsákmányoló hozzáállásod már messze megelőz téged, nem nagyon fogsz labdába rúgni már ebben az országban! Lassan szedheted a sátorfádat, ha már elég pénzt loptál össze, és mehetsz vissza oda, ahonnan jöttél! Kurvát csinálsz a magyar lányokból, és még van pofád itt művészeket gyűjteni a projektedhez? Hulladék, szemét vagy, szégyent hozol minden alkotó szellemű emberre! Ne rontsd itt a levegőt!

  Íme a grafikáid: Access denied Access denied

  UNDORÍTÓ!

  hát ezekhez keresel tehetséges magyar szakembereket?

  MINDEN magára valamit adó szakembert óva intek ettől az embertől, ettől a cégtől!

  Endre

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • az ajanlat meg all, plz e-mailben keress meg, thx.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát ez érdekes,

  Esetleg tucc mondani még egy két dolgot
  magánba, ha áll még az ajánlat?

  kösz
  friiz
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szevasz Rapid,

  persze Budapest :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Gondolom a cég Budapesten van, mint minden a szakmába vágó álláshirdetés. Én 6 hónapja nem találok munkát Szolnok megyében. Ha nem Budapest akkor hol?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • We are continuously recruiting and hunting for the most professional employees on the market. Your dedication and hard working will be rewarded by having above-the-average working conditions, working on creative and challenging new opportunities and having the chance to develop your carrier to the top within our organization. For further information about the currently available positions please click here. If you wish to apply for any of the advertised positions please fill in our

  no és a honlapon:
  angol nyelvűn érdekesség:
  - 2004. július -

  stb.  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Onjelolt zseni...
  Aki meg van rola gyozodve, hogy rajta kivul mindenki csak hulye lehet, pedig ennek ellenkezojet igazoljak a tenyek.

  Az, ha valaki jobban tud valamit a fonoknel, nalunk nem problema, demokratikusan mukodo ceg vagyunk, nem mindenki lehet 100% mindenben.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mit érteteok Önjelölt Zseniken?
  Azt aki nem tudja elviselni, ha a főnöke hülyébb, mint ő, vagy azt aki képtelen elviselni egy másik nála többet tudó jelenlétét?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok,

  linux es windows kornyezetben egyarant jartas adminisztratort keresunk.

  A feladat elsodlegesen: a belso halozat es a cegen beluli jogosultsagkezeles megreformalasa, rancfelvarrasa, adott esetben ujraepitese, majd a kesz rendszer uzemeltetese. A belso halozat magaban foglal 5db szervert (2 db fileszerver, tuzfal, fejlesztoi tesztszerver, dhcp szerver) es kb 30db kliensgepet. A kliensgepek op-rendszere adott, win xp, a tobbi szabadon valaszthato.

  A feladat masodlagosan: nagy forgalmu portalok alatt uzemelo, fizikailag az usa-ban talalhato szerverfarm uzemeltetese. A szervereken slackware fut. A cluster per pillanat tartalmaz 4db frontend-et, 3db adatbazis szervert, 4db fileservert es 3db download szervert.

  A munka allando jellegu, bedolgozokat nem keresunk. Stabil munkahely, jo fizetessel.

  Csapatban dolgozni tudo es akaro munkatarsat keresunk, nem onjelolt zsenit.

  Akit erdekel az szakmai oneletrajzot a gero kukac westlineholding pont com emailcimre kuldjon.

  Koszi,
  Gero
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd