IRC-chat honlapon keresztül
2005-09-22T14:17:06+02:00
2005-09-30T17:05:30+02:00
2022-07-19T05:58:43+02:00
 • Az IRC az meg IRC? nem chat. cset az, ahol az első három kérdés az, hogy "hány éves vagy, nemed, hol lax". Teccikérteni?


  Ez ebben a formában hülyeség. A műszaki megvalósítástól független, hogy ki mit beszél egy kommunikációs csatornán.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ingyenes tárhelyen nem tudsz irc szervert futtatni.
  Fogsz egy szervernek látszó tárgyat, feltelepitesz rá egy irc szervert, bekonfolod, elballagsz vele valami szerver hoszting szolgáltatóhoz, vagy más módon megoldod, hogy állandó net elérése legyen lehetőleg fix ip-vel, regelsz neki domaint, és kész is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha nem ingyenes tárhelyen futna, hanem van megfelelő jogosultságod, használhatnád a CGI:IRC-t, de ennek telepítéséhez root jogok kellenek, valamint kicsit konfigolni kell az apache-ban is. Továbbá tudtommal nem kezeli rendesen az ékezetes nickeket és szobákat (bár nincs is benne az eredeti IRC szabványban, csak néhány IRC Démonban megvan a lehetőség rá).

  Esetleg tudom javasolni a javás PJIRC-t. Eddig ez bizonyult a legjobbnak, ami javás IRC kliens.

  Az IRC az meg IRC? nem chat. cset az, ahol az első három kérdés az, hogy "hány éves vagy, nemed, hol lax". Teccikérteni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi!

  Valaki az IRC-es chatről nem tud valamit hogyan kell azt megvalósítani?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Uppsz, ez a link már nem él. Nézd meg a www.nasa.hu -t, ott van olyan, hogy saját chat. Csak be kell kopizni a generált kódot a lapodra.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • www.chatbuilder.com
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Kezdő webmaster vagyok és nem programozó a végzettségem csak hobby szinten csinálom. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen könnyen használatos IRC klienst tudtok amit egy honlapra könnyű feltenni. Azt szeretném, ha a honlapomon keresztül (HTML alapú) IRC progi használata nélkül lehetne egy IRC serveren/csatornán chatelni. Egy freewebes tárhelyen van a honlap. Szóval olyan megoldások érdekelnének amit a freeweb enged. Légyszi ha nem gond írjátok meg hogyan kell konkrétan használni, feltelepíteni, beilleszteni az adott segédprogit, mert nem vagyok túl jó angolból. Ja és az ingyenes megoldások érdekelnének.

  Köszönöm szépen a segítséget!

  üdv.
  DAYTRADER
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd