Támadás alatt álló spam-tiltószerverek

Támadás alatt álló spam-tiltószerverek
2003-08-28T10:26:34+02:00
2003-09-01T20:54:10+02:00
2022-07-01T10:00:32+02:00
 • ezt elfelejttem írni, tényleg SpamAssassin, de azt nem tudtam hogy ingyenes
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egyébként csak úgy mondom hogy van egy nagyon profi spam-szűrő a vipmail.hu-n ahol az (egyik) fiókom van, és szerintem tök jó


  A szövegekből ítélve SpamAssassin. Mindenki letöltheti magának, ingyenes.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hetek ota megy a DDoS ellenuk
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na az ok hogy megnyitja, de a zaklatásra úgy válaszol hogy megvásárolja az adott terméket/szolgáltatást? Ilyen ember van?

  Ezek szerint csak van, ha csinálják, de azért meglepő...

  Egyébként csak úgy mondom hogy van egy nagyon profi spam-szűrő a vipmail.hu-n ahol az (egyik) fiókom van, és szerintem tök jó... még soha nem vágott ki jó levelemet, és az összes spamet kiszűri. Mostanában vettem észre hogy milyen szempontok szerint osztályoz, itt van hogy hogyan minősített spamnek egy levelet:
  17.10 points, 6 required; * 1.4 -- Subject contains lots of white space * 1.6 -- Bulk email software fingerprint (eGroups) found in headers * 0.6 -- BODY: Asks you to click below (in capital letters) * 2.7 -- BODY: Online Pharmacy * 0.1 -- BODY: HTML has very strong "shouting" markup * 0.2 -- BODY: FONT Size +2 and up or 3 and up * 0.1 -- BODY: HTML font color is red * 1.1 -- BODY: Message is 40% to 50% HTML * 0.1 -- BODY: HTML included in message * 0.6 -- RAW: Message text in HTML without specified charset * 2.4 -- RAW: Message text disguised using base-64 encoding * 0.2 -- URI: URL of page called "unsubscribe" * 0.7 -- URI: Uses a username in a URL * 1.5 -- URI: URL contains username and (optional) password * 0.1 -- Message only has text/html MIME parts * 0.5 -- Message has X-MSMail-Priority, but no X-MimeOLE * 0.1 -- Message looks like Outlook, but isn't * 3.1 -- HTML comments which obfuscate text
  Csak azért hoztam szóba, mert meglepődtem, hogy milyen profi.
  Ha sok ilyen lenne meghalna a spam?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nincs túl nagy haszon a spammelésen, csak az él meg belőle, aki igazán nagyban csinálja.

  Gondolj bele, van egy 30 millió címes címlistád, ezeket megszórod. Ezzel generálsz 500 vásárlót a megrendelődnek, neki már megéri.

  Péter
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha valaki ilyen levelet kap úgyis olvasás nélül törli.


  A spam szót most cseréld ki vírusra. Érdekes módon, mégsem törli őket mindenki, sőt, egyesek még el is rá is kattintanak arra a csatolt féregre.:))) Hiába no, nem lehet mindenki advanced user.

  Egyébként jól megélnek, a spammelés jövedelmező lehet:

  Spam-ellenes testület Kínában
  Hatalmas Internetes támadás indulhat ma - innen az utolsó bekezdés
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem értem hogy miböl élnek meg a "spammerek"... Ha valaki ilyen levelet kap úgyis olvasás nélül törli. Vagy túl naív vagyok?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • kifejezetten betárcsázós kapcsolatokat használó spammerek címeinek gyűjtésére specializálódott Osirusoft.com


  Az Osirusoft ennél jóval több zónát ajánlott ki, pl. open proxy, open relay, confirmed spam source (SPEWS), stb.

  összes hozzá érkező kérésre "listed" választ ad - ezáltal használhatatlanná téve a szolgáltatást.


  Ez így van, már ahonnan a zone nameservereket elérhetőek. Joe Jared így akarta felhívni a figyelmet arra, hogy a blacklist a továbbiakban nem fog üzemelni. Ezzel sikeresen alátett néhány ezer szervernek a neten akik elutasításos filterezésre használták az OSALL listát, köszönjük, Joe. Egyszerűbb lett volna lekapcsolni a szervereket.

  Péter
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd