"supercookie"
2005-09-01T08:24:15+02:00
2005-09-01T17:44:25+02:00
2022-07-19T06:47:10+02:00
 • Valóban. Kipróbáltam a sockschain nevű progival is a site-ot és nem tudta visszafejteni az ip-m. Tehát rosszak a proxyk amelyeket az anonymizer progi használ vagy lehet hogy a progi rossz, de a lényeg,hogy proxyn keresztül meg van halva a csodateszt
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hmm..
  Akkor biztos nálam van a hiba.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • megneztem, a proxy-t mutatja
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én nem tom mi ez pontosan,de az biztos, hogy Én windowst használok és megnéztem a wigwam.sztaki.hu-t meg még néhány ip lekérdezős oldalt és mind csak a proxym ip-jét látta,de a link által mutatott teszt egyből a valós ip-met mutatta.
  Ha vki windoswos megnézi a tesztet sztem ugyanezt tapasztalja. Várom a válaszokat
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Linux rulez?


  Nem, de a csodálatos védelmi teszt még azt sem tudja megállapítani, hog nem Windowst használsz. Szvsz előre megírták a szöveget, és az esetek úgy >95%-ban be is jön.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tehát, ha jól értem Linux rulez?

  Na de a lényeg mégis, hogyan tehetnék szert Én is egy ilyen scriptre( bár még lövésem sincs a script írásról).
  Na remélem nem írtam túl nagy marhaságokat, de ha mégis nyugodtan tessék szólni. Lame vok
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az eredmény:

  Without your knowledge or explicit permission, the Windows networking technology which connects your computer to the Internet may be offering some or all of your computer's data to the entire world at this very moment!


  Mindez Suse Linux 9.3 alól...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hi, "kezdő" internetezőként megpróbálom feltérképezni a rám leselkedő veszélyeket és így jutottam el erre a nagyszerű oldalra:
  GRC | Gibson Research Corporation Home Page  
  Ajánlom a ShieldsUP! teszt végrehajtását:) Opera 7.52 3834 böngészőn keresztül és proxyt használva(ArchiCrypt programban, elég jó kis anonymizáló) sikerült kideríteniük az ip-m. Nem mintha ez olyan nagy szám lenne, de azért az online teszteken eddig rendre sikerült rejtve maradnom.
  A másik nagyszerű dolog, hogy a Mozillán keresztül meglátogattam az oldalt és amint futtatni akartam a tesztet a zonealarm megkérdezte, hogy engedélyezem-e a kapcsolatot a szerverrel ezt letiltva már nem sikreült megtudniuk semmit
  A lényeg a hosszó monológom után annyi, hogy kíváncsi lennák ezt a scriptet mennyire egyszerű és legfőkkép hogyan lehet megcsinálni?
  elég hasznos akár saját célra is, nem?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd