PHP szerkesztés bannoláshoz!
2003-08-19T05:55:37+02:00
2003-08-19T18:27:13+02:00
2022-07-19T06:32:16+02:00
 • Azért nem vagy olyan gonosz lélek!


  Bocsánat, én nem vagyok...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nana! Azért nem vagy olyan gonosz lélek! Csak saját részre használtam fel, hogy tesztelni tudjam a Yahoo spam-szűrű képességét. Zotyo: mi az e-mail címed?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Gratulálok! Többek közt a hozzád hasonló kis gerinctelen élőlények miatt tart ott a spam-helyzet, ahol...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért érdekelne a dolog!!!!
  Megadod???
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi a segítséget!
  Egyébként már többszőr szóltam neki, de nem hallgatott rám. A honlapon .html kiterjesztésben van, a képek a cjb vannak, a html-ek az axeleron. Akkor oda tegyem, de milyen néven? ( ban.php, index.php? )
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Nem tudom, hogy itthon ez hogyan müködik, de ha sajátjaid a képek, és ezt bizonyítani is tudod, továbbá az oldalon található valamilyen szerzői jogi figyelmeztetés, akkor simán beperelheted.
  Ez lehet a hivatalos eljárás.
  Létezik más megoldás is: Mindig lehet olvasni defacelt, DoS támadás miatt megborult websiteokról, hátsó kapukról servereken...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez nem megoldás a problémádra, mert ha pl. elmegy egy másik gép elé (pl. netkávézóba) akkor hiába bannolsz..
  Figyelmeztesd mélben, hogy kötelező feltüntetnie a kép forrását, mert ha nem teszi szerzői jogokat sért (hátha bejön )!
  Ha nem jön be, durvább módszer az, hogy publikálod az ő honlapjának cimét, és hogy tőled lopta a képet..
  TUdom, szemét dolog, de hát ő se szent.. :)

  Mellesleg ha nagyon bannonlni akarsz, tedd a honlapod egy PHP-t futtató helyre, nevezd át a honlapot .php kiterjesztésre, és tedd a honlap elejére a következőt:
  <?PHP if ($_SERVER["HTTP_X_FORWARDED_FOR"]) { if ($_SERVER["HTTP_CLIENT_IP"]) { $proxy = $_SERVER["HTTP_CLIENT_IP"]; } else { $proxy = $_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } $ip = $_SERVER["HTTP_X_FORWARDED_FOR"]; } else { if ($_SERVER["HTTP_CLIENT_IP"]) { $ip = $_SERVER["HTTP_CLIENT_IP"]; } else { $ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"]; } } if ($ip == 'bannonlandó ip kerül ide') { DIE("kitiltottalak képlopásért"); } ?>

  Az IP cim kideritésének van egyszerűbb módja de ez viszonylag biztonságosabb..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hohó! Szerezd meg az e-mail címét, és adhatok neked egy sajátkészítésű PHP-szkriptet, amit aztán felhasználhatsz spamezésre. De most gondolj bele: ugye milyen jó lenne, ha kapnál 5.000 levelet és generált feladó, tárgy, és szöveg ? Még1szer bocs a warez dolgokért
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 1. A kritika lehet pozitív is

  2. Sajnos még nem értek eléggé a PHP-hez, jelenleg JavaScriptet tanulok. De vannak hozzá jó magyar nyelvű könyvek, sőt, néhány napja valamelyik topicban még letölthető verziót is ajánlottak (hogy ez mennyire jogtiszta, az más kérdés ).

  Kapitány
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akkor valószínü, hogy a könyv szerzöjét kell megkérdezned! Ez kritikánál lehet, hogy húzós egy kicsit. Te nem tudsz php-t szerkeszteni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sajnos vannak ilyenek (más is panaszkodott már erre)... Én viszont szeretném szabályosan felhasználni a képeket, hogy ne lehessen belekötni.

  Kapitány
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem semmi! Nincsenek különösebben így szerzői jogok! Nálam az a helyzet, hogy ismerem az illetőt, szóltam neki, nem hallgat rám, ezért akarok büntetni!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez nem teljesen a topic témája, de hasonló lenne a kérdésem, csak épp a másik oldalról nézve: ha egy könyvről szeretnék ismertetőt vagy kritikát írni, esetleg forrásként megjelölni, akkor mi szükséges ahhoz, hogy a honlapomra kitehessem a könyv borítójának a képét (hasonlóan, mint itt, a prog.hu-n)?

  Kapitány
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szertnék segítséget kérni! Van egy web-oldalam, amiről folyamatosan "lopkodják" a képeket! Ez még rendben is volna, de fel is használja a saját oldalára. (Ez egy cseppet idegesít, legalább a sorrendet valtoztatná!) Ezér döntöttem úgy, hogy meg kellene bennolnom. Az IP címét tudom. Remélem tud valaki segíteni! (Front Page szerkesztőm van)

  Előre is Köszi Mindenkinek!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd