Segitseg

Segitseg
2003-08-07T18:06:36+02:00
2003-08-08T17:48:08+02:00
2022-07-19T06:48:05+02:00
 • Ha a Properties/CommandTimeout-ban hiába állítod be,akkor kézileg:__property int CommandTimeout = {read=GetCommandTimeout, write=SetCommandTimeout, default
  =30};értelemszerűen meghívni
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egy kerdest ilyen cimmel feltenni primitiv es onzo dolog. Primitiv, mert az idezett szoveg pontosan a cim mezo alatt van, aki ezutan kepes ilyen bena cimet valasztani az egyszeruen *. Onzo, mert azok akiknek kesobb ilyen problemajuk lesz, a cim alapjan nem fogjak megtalalni az esetleges valaszokat. Nyilvan nem veletlenul erolkodik Sting, hogy valahogy bekategorizalja a temakat meg hogy ravegye a topicnyitokat az ertelmes cimek hasznalatara.

  netchan
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én feltettem itt egy egyszerű kérdést:
  Hogyan lehet Visual Basic 6 -ban gyorsan ki-be olvasni a printer portot.
  Erre nem választ, hanem minősítést kaptam valami "Zar", vagy "Zarez", vagy nem tudom kitől, de választ nem. A lényege, hogy színvonaltalan vagyok. Hasonló, a hangeffektel kapcsolatos kérdésemre a Sound Blaster-től fejlesztési helyekre belépési kódokat, Sdk helyeket kaptam meg, és nagyon jól tudtam használni.Jó ez így?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ez a cím fog megjelenni a témák listájában. ügyelj arra, hogy a cím jól leírja a témát, és kerüld a "Segítségkérés", "Pascal probléma", és a hasonló teljesen általános címek használatát!


  Gratulalok

  netchan
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hogyan lehet a CBuilderben az ADO connenction CommandTimeout - t atallitani. Barhogy irom be mindig a default erteket veszi 30 sec.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd