Video Codec írása
2003-08-02T13:44:45+02:00
2003-08-06T13:49:52+02:00
2022-07-27T17:52:33+02:00
 • Bocsesz, nem igazán vág ide, de picit mégis. Szeretnék írni egy ui-t egy CD (WAV) -> MP3 encoderhez, főként azért, mert szeretnék pontosan az igényeimnek megfelelőt készíteni, ami ismeri a saját elnevezési szokásaimat, a tab-sorrend nekem tetsző stbstbstb. Mivel nagyon kedvelem, jó lenne, ha a WinGoGo encoderét használhatnám, DE! Nem van sok fogalmam arról, hogy milyen exportok vannak az encoder dll-jében, és azokat hogyan kell használni (Szal mittomén van egy OpenStream(), utána Prepare(), aztán EncodeBlock(), aztán CloseStream(). Persze ez csak az én gondolatom, hogy talán valahogy így működhet. Lehet (valószínű), hogy durvább.) Azért segítsen, aki tud, ok? Köszi!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Thanx a hozzászólásokat! Nem kell mondanod tudom hogy mennyire bonyolult!
  Hogy minek?
  1. Tanulás céljából
  2. Van egy konkrét megbízásom egy ilyenre, nem kodekre hanem egy szürőt kellen csinálnom amely beépül a DirecShow-ba!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Microsoft DirectShow SDK.
  DirectShow

  Ezzel nem olyan bonyolult.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jó, értem a problémádat, de minek? Ott van egy csomó szabvány (DivX, XviD stb.). És ez eléggé bonyolult, szóval nem lesz vmi egyszerű megírni...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha tudna valaki adni nekem egy linket vagy egy leírást hogy hogyan kell windows alá egy video/audio codec-et elkezdeni megírni akkor kérem segítsen! Konkréten nem a tömörítés része érdekel hanem hogy milyen exportokkal kell rendelkeznie a dll-nek, melyik mikor hívódik hogyan,miért stb... Az is érdekelne még hogy hogyan kell egy video szürőt meg írni (mint pl a DivX G400) Előre is thanx.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd