Fejlesztés Windows CE-re
2003-07-28T16:39:59+02:00
2003-08-01T09:34:58+02:00
2022-07-19T06:52:33+02:00
 • Köszönöm a válaszokat Néztem én is az MSDN-t,. meg is találtam a dolgokat. Csak nem vagyok benne biztos, hogy egy emberke mániája miatt külön fogok fejleszteni windowsCE-re... Tekintve, hogy nem a programozási vonalon a főnököm... =)
  Viszont az Ő megnyugtatására tolmácsolom neki a tanácsaitokat!

  inetg
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Welcome mobilecubed.com - BlueHost.com

  itt a javás fejlesztésről van szó és sok kellemes link is akad benne. lépésről lépésre magyaráz el hello word programot.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Utánanéztem a dolgoknak, tényleg elég sok minden kell hozzá, emulátortól kezdve az SDK-ig minden...


  De ezeknek többségét le tudod szedni az MS-től.

  hogy a programom adatait, össze lehessen fésülni a egy, a windowsCE-n futó példánnyal


  NEm tudom, hogy a saját programod mit használ adattárolásra. A WinCE-re van az SQL Servernek egy SQLCE nevű változata, ami tud replikálni a "nagy" MSSQL-lel, így gyakorlatilag automatice le tudja hozni az adataidat, meg vissza is tud frissíteni, ha akarod.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Utánanéztem a dolgoknak, tényleg elég sok minden kell hozzá, emulátortól kezdve az SDK-ig minden... Igazából HP Jornadára kellene irogatni valamit, de ez csak a főnököm agyszüleménye, hogy a programom adatait, össze lehessen fésülni a egy, a windowsCE-n futó példánnyal (amit meg kellene írni még persze)....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • fejlesztőkörnyezet nem feltétlen kell, de mindenképpen a saját munkádat könnyited meg. pl. az nsbasic-nek van egy egyszerü, basic alapú rendszere (ócsó), ill. más, pl. visualbasic-re épülő környezetek.

  a c forditó és a megfelelő fileok összeszedése és a fejlesztés segitség nélkül nehézkes lehet, pláne pl. rad eszközök nélkül.

  az msdnen azért itt nézz körül:
  http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/downloads/list/wi..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szuiasztok!

  Az e kérdésem lenne, hogy kell-e valamilyen különleges fejlesztőkörnyezet, hogy tudjak Windows CE-re programozni? A Microsoft.com-on láttam Windows CE SDK-t... Vagy lehet Delphi 5-el is programozni windows CE-re?
  Van valakinek valamilyen tapasztalata ezen a téren?

  inetg
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd