Borlan C++ Builder-rel lehet-e?

Borlan C++ Builder-rel lehet-e?
2005-04-29T09:04:49+02:00
2005-04-29T09:20:42+02:00
2022-11-01T00:25:33+01:00
 • Köszi a segítséget. Időm még van, előbb Builderben fejlesztek egy összetettebb alkamazást és ennek lesz része a web-es megjelenítés.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szvsz szerteszét a neten találhatsz BCB6-hoz pénzes dbExpress drivert ami azért olcsóbb mint az enterprise. Más kérdés hogy ehhez viszont BCB6 kell.
  Alternatíva lehet a .NET, az ingyen van és szvsz van oracle provider is. De lehet hogy OleDB-vel vagy ODBC-vel is meg lehet oldani a dolgot - őszintén szólva BCB5-öt még nem láttam közelről, Oracle-t sem használtam még, én dbExpress alól nyomulok, Delphi/Kylix alól Firebird-del.

  Valamit azért remélem segítettem.

  Ps:
  Ami a netet illeti, szvsz WebBroker vagy valami hasonló a C++ Builderben is van, bár én ha ilyesmit kellene összeraknom inkább letölteném a web matrixot a www.asp.net-ről és .NET-ben fognék neki a dolognak. Legalábbis ha záros határidőn belül kész kell hogy legyek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Segítségeteket kérem az alábbi témában. Internetes használatra kell készítenem egy paraméterezhető lekérdező felületet, amely Oracle adatbázisból szolgáltat statisztikai adatokat. Eddig a BCB 5 Prof-ot használtam. Jó lenne a Bcb-nél maradni, de a feladatot meg kell oldanom. Úgy láttam, hogy az Enterprise tudja, de nagyon húzós az ára. Talán a JBuildert kellene használnom? Nem szívesen térek át a Javara. Minden segítő javaslatot és főleg tapasztalatot szívesen veszek!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd