Átnevezett topik

Átnevezett topik
2003-07-11T15:36:20+02:00
2003-07-14T19:51:50+02:00
2022-11-02T03:40:36+01:00
 • kövezzetek meg (bár nem mondtam, hogy Jehova;), de szerintem az az ominózus hozzászólás egyáltalán nem bunkó. kicsit durva, _legfeljebb_.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Elnézést, hogy ismét írok...

  Szerintem ez a <snip> azért nem volt olyan durva. És többször elnézést is kért már. Javaslom felejtsük el az egészet és töröld a témát. Ezzel bebizonyíthatod, hogy Te is képes vagy a megbocsátásra. Egyébként pont ezt a topic-ot is éltető, ellentmondást nem tűrő, keménykedő hangnem volt az, amit (beismerem bunkó módon), de igyekeztem szóvá tenni. Ez kényesebb témákban mindig ilyenné fajulhat, ha a moderátor nem próbálja MINDKÉT oldal szempontját egyformán tisztelni.
  Imre
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Anyazas, trollkodas volt/van/lesz, ezen sem a moderacio, sem az ilyen "nyilvanos kaloda" topic nyitasa nem fog segiteni.

  Ebben nem értünk egyet. Én pl. erősen kétlem, hogy az eredeti hozzászólás szerzője a jövőben akár csak egyetlen egyszer is hasonlóra ragadtatná el magát. És minden bizonnyal másokra is hatással volt ez a téma.

  Abban igazad van, hogy a problémát teljes egészében ezzel a módszerrel (vagy bármelyik másikkal) nem lehet eliminálni. De ha nem csinálunk semmit sem a rend fenntartása érdekében, akkor annak anarchia a végeredménye.

  A "nyilvanos kaloda" topik egyébként lehet, hogy nem volt a legmegfelelőbb módszer, de ez nem jelenti azt, hogy a kifogásolt mentalitás viszont akkor helyes lenne. Pl. kenga nyilvánvalóan ezt a két esetet téveszti/mossa össze, ami szerintem súlyos hiba.

  Azt egyébként már végképp' nem értem, hogy mi a felháborodás oka, amikor a "kalodában" már csak egy szalmabábu ül (hiszen minden referencia törölve lett az eredeti hozzászólóról)?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sajnálom, hogy nem érted miről van szó


  Tenyleg nem ertem miert kellett ezt igy, ilyen formaban eloszedni, de a tobbi hozzaszolast elolvasva nem vagyok ezzel egyedul. Anyazas, trollkodas volt/van/lesz, ezen sem a moderacio, sem az ilyen "nyilvanos kaloda" topic nyitasa nem fog segiteni.

  netchan
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát, ez komolyan mondom kezd röhejessé válni.

  Szerinted hol lett itt és most csorbítva a szabad véleménnyilvánítás? Egyáltalán tudod mi az? Mert utóbbi fogalom nem azt jelenti, hogy bárkiről bármit lehet mondani, hanem csaki azt, hogy bármit ki lehet mondani _ami igaz_.

  A véleménnyilvánítás szabadságába nem tartozik az bele, hogy úton-útfélen lehülyézem a másikat, csak úgy "natúrban". Persze meg lehet ezt tenni, de a kijelentéseiért mindenkinek vállalnia kell a felelősséget. Legalábbis a való világban, mert sajnos itt, a Nagy Anonim Interneten (NAI) nincs biztosítva utóbbi (sem). Így aztán sokan vissza is élnek ezzel.

  Szóval a topik lezárásával egy olyan jelzésértékű lépést tehetsz, amely másokat arra enged következtetni majd, hogy ez egy fórum, ahol különböző gondolkodásmóddal bíró emberek véleménye találkozik, nem pedig a Te személyes véleményed szócsöve.

  Nem. Ha szótlanul elmennék a jelenség mellett, akkor azzal azt erősíteném meg, hogy bárki bármikor nyugodtan szidja csak a másikat féktelenül, mert még a "virtuális" megmérettetéstől sem kell tartania.

  Az utolsó mondatod pedig - ne haragudj, de ezt kell mondanom - minden kritikán aluli a szememben. Ha te komolyan gondolod, hogy ez a fórum bármilyen mértékben is az én szócsövem, akkor csak azt tudom mondani: nem szükséges asszisztálnod jelenléteddel ehhez. Hiszen a szócső - _ha valóban az_ - kiválóan működik önmagában is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sajnálom, hogy nem érted miről van szó. Ha pedig érted, akkor meg azt sajnálom, hogy szerinted a dolgok a szőnyeg alá söprése megoldása a problémának. Mert itt nem a konkrét esetről, hanem sokkal inkább egy általános jelenségről van szó.

  Arról, hogy egyesek alanyi joguknak érzik, hogy másokat nyomdafestéket nem tűrő halmozott negatív jelzős szerkezetekkel illessenek (és a célpontok közül én csak egy vagyok, mert a flamewarokban általánosan jellemző, hogy ebbe torkollik a dolog), és amikor emiatt esetleg hozzászólásuk törlésre kerül (azt hiszem sajnos a tolerancia jegyében jóval kevesebbszer, mint kellene), akkor ezt álláspontjuk megerősítéseként értékelik.

  Sajnos a meggyőzés ilyen esetekben esélytelen, mert egy eredendően vagy a vita hevében elvakult/elfogult embernek hiába mondja egy másik, hogy talán ezt nem így kellett volna - addig nem is hajlandó még elgondolkoni sem a dolgok helyességén v. helytelenségén, amíg ezt meg nem erősíti még vagy egy tucat kívülálló is.

  Amikor én kiemeltem ezt az esetet pontosan utóbbi kényszerítettem ki: azt, hogy a látogatók állást foglaljanak a dologgal kapcsolatosan, és így valóban megítéltessen az eset, sőt, az egész jelenség egy viszonylag objektívnek mondható közösség által is. (Sajnos a jelek szerint néhányan abszolút nem igazán értették miről szól a dolog, míg mások csak a reakcióig követték vissza a dolgokat, de az azt kiváltó akciót figyelembe sem vették.)

  Természetesen megvan a jogod, hogy rossznak/méltatlannak/stb. tartsd a döntésemet. Én viszont így tartottam helyesnek. És ez éppen úgy megítéltetik majd, mind a téma indításának okául szolgáló hozzászólás.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Sting!

  Csak arra szeretném felhívni a figyelmed (mielőtt abbahagynám az ebbe a topicba irkálást), hogy érdemes megfigyelned, mennyien foglalnak ellened állást most ebben a témakörben. Olyanok is, akik pedig máshol egyetértenek veled. Szerintem nem lenne szégyen elismerni, hogy hiba volt megnyitni ezt a topicot.
  Ellenkező esetben akár új domain nevet is választhatsz, mondjuk legyen www.stingsforum.hu

  A nyitott forráskód ellen kiállni szerintem OK. Viszont a szabad véleménnyilvánítás ellen kiállni már húzósabb dolog. Valami olyasmi, amit a neten eléggé rosszul tolerálnak, de hiszen tudod.
  Egy fórum akkor felel meg ennek a követelménynek, ha világosan megfogalmazott elvek vannak abban a tekintetben, mit tűr el, és mit nem. Ha a moderálás nem ezen szabályok, hanem teljes mértékben szubjektív megítélés alapján történik, akkor nem egy fórumról van szó többé.
  Szóval a topik lezárásával egy olyan jelzésértékű lépést tehetsz, amely másokat arra enged következtetni majd, hogy ez egy fórum, ahol különböző gondolkodásmóddal bíró emberek véleménye találkozik, nem pedig a Te személyes véleményed szócsöve.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Remeltem, hogy nyomtalanul elsullyed/eltunik ez a topic, de csak nem nem.

  Sting! Ez a huzas teljesen meltatlan hozzad is, meg a prog.hu-hoz is, masreszt eleg rendesen visszafele sult el, torolni kellene az egeszet a p***aba.

  netchan
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nagyon primitív dolog volt közzétenni valaki rendes nevét egy anonim fórumban.

  És az anonimitással (illetve annak képzetével) visszaélni milyen dolog?

  Egyébként az illető egyáltalán nem volt anonim, mert valódi nevét és nickjét elég sok online és offline helyen lehetett együtt olvasni.

  Mielőtt végképp belefáradsz jobb lenne ha átadnád a moderálást önkénteseknek, mindenki ezzel járna a legjobban.

  Egyrészt nem látom, hogy ez miként változtatna a helyzeten, hiszen bárki látja el a moderátori funkciókat, ugyanúgy támadható személyében, és ugyanúgy emberként reagál ezekre.

  Egyébként én nagyon szívesen megosztanám a feladataimat az arra alkalmas emberekkel, csak sajnos ezek a dolgot ott buknak el, hogy ha nem beszélni, hanem tenni is kell valamit, akkor már meglehetősen kevés (konkrétan általában erősen 0 felé tartó) jelentkező akad. Legalábbis az eddigi itteni tapasztalatok ezt mutatják (linuxos cikkek írása, prog.hu találkozó, stb.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A topikot kicsit átszerkesztettem, úgy, hogy benne az eredeti szerző nevét - és a rá történő hivatkozástokat - mindenhol <snip>-re cseréltem ki.

  A témát magát nem fogom eltüntetni, mert úgy gondolom valós problémával, problémákkal foglalkozik, ugyanakkor valóban túlnő a nyitás alapjául szolgáló hozzászólás szerzőjén, és túlzottan reflektorfénybe helyezi személyét, miközben valóban nem ő a jelenség egyedüli, vagy akár csak legkirívóbb képviselője.

  Természetesen nem akarom erőltetni a dolgot, tehát nem kötelező ebbe a témába írni - lehet elsüllyendi is hagyni. De rossz lenne ha nyomtalanul eltűnne a világból, miközben a benne említett problémák itt maradnának.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • na en mar nem is szolalok meg, mert egyet ertek, pedig hudebeszolnekparembernek :) szoval hevesen nyomkodja valaki a delete gombot ;)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sztem <snip>-nek kár volt személyeskedni, tényleg célszerű lett volna törölni a hozzászólását, mert tényleg sértő volt.

  Talán egy udvarias hangú privát message-ban felajánlani, hogy fogalmazza át egy kicsit ami írt. Mindenki követhet el hibákat így Sting is, amikor létrehozta ezt a topic-ot.

  Mivel eddig a prog.hu a béke szigete volt, ahol kizárólag szakmai viták folytak és egy olyan közösség jött létre ahol az amatőr op.rendszer írókat is türelemmel kezelték, tanácsot adtak stb. Szerintem ezt az értéket kár lenne veszni hagyni.

  Szóval az én javaslatom, hogy a moderátor törölje ezt a topic-ot én legalábbis arra szavazok. A többiek is szavazzanak.

  Tehát topic törlése: IGEN
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csak ha moderátorként tevékenykedik akkor lehetőleg ne Sting néven tegye! És jó lett volna ha ez nem derül ki mindenki számára, hogy a kettő azonos.

  Egyrészt a "moderator" felhasználónak ehhez semmi köze, de még csak a moderátor funkciónak sem - egy ugyanilyen topikot _bárki_ létrehozhatott volna, ehhez nem kell moderátornak lenni.

  Egyébként én meg úgy gondolom, hogy pont az az inkorrekt, ha valaki egy második identitás mögé rejtőzve, magát kivülállóként - és ezen keresztül hitelesként - feltüntetve próbál állást foglalni az ilyen helyzetekben.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Vagy méginkább semmi, egy moderátornak -- csakúgy mint a közszereplőknek -- jobban kell viselnie a kritikát mint egy hétköznapi usernek, legyen az a kritika jogos vagy jogosnak vélt.

  Hát, nagyon sajnálom ha úgy láttad, hogy nem viseltem jobban. Csak azért nálam is van egy határ, amikor azt mondom, hogy "eddig és ne tovább".

  <snip> megnyilatkozása közel nem a legdurvább volt (sőt, direkt kedves volt ahhoz képest, amik itt már többször is elhangzottak egyesek részéről), inkább csak a miatt gondoltam úgy, hogy nem mehetek el szó nélkül mellette, mert minden konkrét előzmény nélkül (az eredeti témához hozzá sem szóltam) jött ki belőle a dolog.

  Ugyanakkor szintén egyetértek, hogy felesleges volt megnevezni <snip>-et, elég lett volna nick.

  Őszintén szólva, minekután én már jóval korábban utánanéztem <snip> nevének a Google-n, ezért az én fejemben a nick és a valódi név egy fogalomként volt jelent, és nem azért raktam utóbbit a topik címébe, mert hogy "na, most aztán majd jól felfedem az igazi neved!". Számomra triviális volt, hogy aki kíváncsi rá, annak úgysem probléma kideríteni. Akárcsak pl. az én "polgári" nevemet is, ami a prog.hu-n is több példányban megtalálható.

  Egyébként érdekes, hogy itt mindenki erre csavarodik rá, pedig pl. az én esetemben a nicknevem - minekután gyakorlatilag mindenhol ezt használom online - sokkal inkább azonosíthatóvá tesz a Netes közösség számára, és az ahhoz köthető pozitív v. éppen negatív megnyilvánulások sokkal jobban visszaütnek rám, mint ha azokat polgári nevemmel hoznák összefüggésbe.

  Piedesztálra állítani valakit egy éles hangú kritika miatt nem túl szerencsés, Sting :(

  Lehet, hogy nem szerencsés egyvalakit piedesztára állítani, de sajnos az ilyen jellegű megnyilvánulások szerintem tűrhetetlenek - bárki ellen is irányuljanak -, és visszaszorításuk más módszerekkel mindeddig lehetetlennek bizonyolult.

  Azt hiszem, önmagában az, hogy erről beszélünk már jótékony hatással lesz a dologra.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Sting!
  Azt szeretném kérni, hogy ezt a témát dobd be a recycle bin nevű helyre. Nincs semmi gond, valószínűleg mindketten hevesek voltunk. Én továbbra is látogatni szeretném ezt a helyet, mert JÓ és gratulálok hozzá. Viszont a társalgótól azt hiszem távol tartom magam, mert néha véletlenül is rosszul sülhetnek el a dolgok. A legnagyobb ellenfelünk ezen a téren valószínüleg az információ torzulása. Én akarok mondani valamit, de a vevő esetleg félreért valamit. És persze a hevesebb beszólások sem tudnak egy azonnali interktív párbeszéd csillapítón átmenni. Úgyhogy mégegyszer bocsi és kérlek távolítsd el ezt a témát az örök feledésbe.
  És ne hagyd abba a prog.hu-t vagy még 100 évig!
  Köszi
  <snip>
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem is kár volt elindítani ezt a topicot.

  Részemről a Linuxvilág oldalairól tudtam, kiről van szó, de amíg egy sima Google keresés elsőre kidobja az IRL nevet, addig szerintem ez maximum technikailag minősülhet privát információ felfedésének. Sting IRL nevét is nagy kaland kitalálni, az enyémet sem nehezebb.

  Ugyanakkor szintén egyetértek, hogy felesleges volt megnevezni Imrét, elég lett volna nick.

  Vagy méginkább semmi, egy moderátornak -- csakúgy mint a közszereplőknek -- jobban kell viselnie a kritikát mint egy hétköznapi usernek, legyen az a kritika jogos vagy jogosnak
  vélt
  .

  Piedesztálra állítani valakit egy éles hangú kritika miatt nem túl szerencsés, Sting :(

  Péter
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem Sting és a Moderátor két külön felhasználó, de ettől még lehet egy személy. Csak ha moderátorként tevékenykedik akkor lehetőleg ne Sting néven tegye! És jó lett volna ha ez nem derül ki mindenki számára, hogy a kettő azonos.

  u.i
  szerintem a moderátornak már rég törölnie kellett volna ezt a topicot főleg emiatt:

  ... - mert nyilvánvalóan még nagyon sok ilyen van ott, ahonnan ez is jött.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nagyon primitív dolog volt közzétenni valaki rendes nevét egy anonim fórumban.

  Sting, értékes munkát végzel ezzel a lappal, ugyanakkor nagyon nagy kár volt ezt a topikot elindítani. Mielőtt végképp belefáradsz jobb lenne ha átadnád a moderálást önkénteseknek, mindenki ezzel járna a legjobban.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Sting!

  Szerintem egy moderátornak nagyon oda kell figyelnie, hogy ne akarjon istent játszani. Például, hogy ne nézze le beszélgetőtársait, ne minősítse a véleményüket például "parasztvakító butaság"-nak.
  A másik, hogy ha minősíthetetlen, a fórum alapelveit sértő hozzászólást talál, azt eltávolítsa, ne nyisson egy újabbat, ahol azt jól megvitatja (jegyzem meg, az idézett hozzászólás kétszer is tagadja sértő mivoltát, és semmiképpen sem sértőbb a "parasztvakító butaság"-nál).
  Ha ezeket be bírja tartani, akkor nem kell félnie attól, hogy valami sárdobálás részese lesz... ki mint vet...
  Ja, és talán érdemes meggondolni, hogy esne Neked az, amit mással teszel... pl. ha valamilyen nyomozás útján közzétenném a neved (Aztán odaírnám esetleg a nyomozóiroda nevét, címét )
  Üdv,
  Faludi Gábor
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sting! A szeretet itt nem játszik szerepet, hiszen nem is ismerlek, sőt a neved sem tudom még (( Egyszerűen túl lelkesen szeretném együtt használni a Windows és Linux adta lehetőségeket. És a prog.hu egy tök jó hely, ahonnan sokat tanultam. Csak az szokott néha bántani, ha az OS/2 típusú topic-ok születnek. Ilyenkor volna bagy szereped Neked, hogy egyensúlyt tarts! Én ezt szeretném, amikor ilyen kényes topic nyílik. A tudásodat pedig szívesen olvasnám egy Windows programozása részekben.
  A sértésért elnézést kérek, azt hiszem nem kéne ennyire komolyan vennem egy-egy topic-ot, mert úgy hiszem hitvita lesz belőle, az pedig ide vezet. Szerintem Neked is vissza kéne ilyenkor fogni magad, például ezt a témát sem kellet volna létrehozni, hiszen megbeszélhettük volna négyszemközt is. <snip>
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az a baj, hogy tényleg ilyen benyomásokat szereztem a hozzászólásaid alapján.

  Ha szerinted is baj, akkor szerintem is.

  Egyébként nekem őszintén szólva semmi problémám azzal, hogy "nem szeretsz", mert ezt még túlélem valahogy. Viszont ahogy ennek hangot adsz, az nyilvánvalóan nem egészen megfelelő.

  Ezért nem értem, hogy miért kell mindig szubjektívan az MS ügyvédjének lenned?

  Nem hinném, hogy a kérdésben implikált állítás igaz lenne. Egyébként nem tudom, hogy feltűnt -e már, mennyire egybemosódik nálad a Microsoft, a Windows, és a zárt forrás, és mennyire könnyen vonatkoztatod ezek esetleges negatív tulajdonságait egymásra?

  Mint pl. most is. A Microsoft ügyvédje ugyanis nem szoktam lenni, sőt, a fórumban és a hírekben általában - amennyire a stílus megengedi (mert azért ezek mégsem jegyzetek, meg glosszák szoktak lenni) - meglehetősen kritikus jelzőkkel illetem azokat a döntéseit, lépéseit, amelyek szerintem nem megfelelőek. A Windows és a zárt forrás mellett már többször szoktam kiállni, de akkor sem öncélúan hangoztatom az "igét" (bizonyos másik csoportokkal szemben), hanem akkor szoktam megszólalni, amikor valami nyilvánvalóan megalapozatlan állítás hangzik el vele kapcsolatosan.

  Bár a nevem közléséhez nem járultam hozzá

  Mielőtt továbblép a Google Keresőhöz

  És nem askartam sértő lenni, de szándékosan fogalmaztam keményebben, hogy vedd észre mennyire nem vagy objektív moderátor létedre...

  Nézd, most arra nem fecsérelnék sok szót, hogy ha a meggyőzés a célod, akkor a másik mocskolása mennyire rossz (a lehető legrosszabb) eszköz. De néhány dolgot azért elmondanék.

  Egyrészt attól, hogy részt veszek ennek a helynek az üzemeltetésében még ugyanúgy lehet és van is véleményem a dolgokról, mint bárki másnak. És fent is tartom a jogot, hogy ezt közöljem is éppen úgy, ahogy bárki más is közölheti, aki képes az írott és íratlan szabályoknak megfelelő módon ezt megtenni.

  Viszont - ahogy ezt már számtalanszor leírtam - mindig törekedtem arra, hogy a moderálást ne rendeljem alá szubjektumoknak, plána nem technikai jellegű nézeteimnek, azaz, hogy senki ne kerüljön "elnémításra" _azért_, mert esetleg nem volt velem egy állásponton valamin. Bizonyítékként arra, hogy ez mennyire sikerült itt van maga az oldal (ahol "érdekes" módon meglehetősen sok nekem ellentmondó, nemegyszer durván sértő hozzászólás is még mindig olvasható).

  Azt meg végképp' nem igazán értem, hogy ha az én véleményemet szubjektívnek titulálod (ami egyébként az is, mint ahogy ebben a világegyetemben minden szubjektív az általános relativitásnál fogva) miből gondolod, hogy a te ítéleted viszont nem az, és felette áll annak, vagy bárki másénak?

  Na, mindegy. Szerintem régen rossz ha ilyenekről kell beszélgetnünk.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Sting! Az a baj, hogy tényleg ilyen benyomásokat szereztem a hozzászólásaid alapján. Szakmai szempontból én nem kritizáltalak soha, mert sejtem, hogy jó fej vagy. Ezért nem értem, hogy miért kell mindig szubjektívan az MS ügyvédjének lenned? Bár a nevem közléséhez nem járultam hozzá, úgy lenne korrekt, ha a Tied is kiderülne...
  És nem askartam sértő lenni, de szándékosan fogalmaztam keményebben, hogy vedd észre mennyire nem vagy objektív moderátor létedre...
  <snip>
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • No most "<snip>" vagy "<snip>" vagy "<snip>"?

  Vagy ezek milyen párosítása?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Ez tényleg tök jó. Nevetséges, hogy miket gondolnak egyes emberek.

  Habár, nekem is volt már egy-két light-vitám Sting-gel, de azért ilyen "jellemzésre" nem ragadtattam volna el magam.

  Tisztelt <snip>! Nem hiszem, hogy akárcsak a töredékét tetted volna itt a Prog.hu-n (meg akár az életben, de azt nem tudom) annak, amit Sting tett. Habár, néha én sem értek egyet vele, de a tudását, szakértelmét elismerem. Sőt, abban is igazat adok neki, hogy nem ő szokott személyeskedni, hanem vele szemben szoktak (mint ahogyan te is bizonyságát adtad a lent idézett hozzászólásoddal).

  A találkozóra visszatérve, szerintem én sajnálom a legjobban, hogy nem tudtam elmenni (hiszen én vetettem fel az ötletet), de az időpont tényleg nem volt jó (egy - bizonyos szempontból - saját szervezésű fesztiválra "voltam hivatalos"). Remélem, a következőn ott lehetek. Én is nagyon szeretnék találkozni innen néhány emberkével.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ugye Ő nem "<snip>"? Tőle sokkal józanabb hozzászólásokat szoktam látni.

  Egyébként akárhogy is:

  Szeretnénm egyszer látni, hogyan is néz ki egy magafajta fiatal srác, akinek ennyire elvette a szabad gondolkodását az MS


  Szívesen láttunk volna több embert a prog.hu találkozón, ahol Sting is jelen volt. Nem MS fan club találkozó volt, példának okáért Tized kollégát nehéz lenne oda besorolni.

  I am Peter of Borg, uh I mean Peter of the MS Borg Collective. You will be assimilated. The resistance is futile.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sajnos eredeti helyére ("Apach, PHP, MySQL linux alatt!!!!!!!!!!!!" téma) nem igazán illett, mert releváns információt gyakorlatilag nem tartalmazott, ugyanakkor nagy kárnak tartottam volna, ha elvész ez az igen értékes és építő hozzászólás, ezért inkább átmozgatom ide. Íme:


  <snip> hozzászólása Maro (00:08) részére előzmény | privát üzenet | 2003.07.11. 14:47 | válasz


  Pont itt a prog.hu-n van egy jó leírás, keresd meg. Bár lehet, hogy a Sting törölte már, mert a Linux-ról szól és Ő ezt nehezen viseli )) Ráadásul Ő itt a moderátor és másokat jó alaposan kioktató (néha, ahogy olvasom elég sértő módon) ember egyaránt. Szeretnénm egyszer látni, hogyan is néz ki egy magafajta fiatal srác, akinek ennyire elvette a szabad gondolkodását az MS. Pedig tudjuk a mondést: "Akinek az egyetlen szerszáma a kalapács, annak minden feladat olyan, mint egy szög". És mindezt nem sértő szándékkal jutott a PHP-ról eszembe, hanem Ő is jobban járna, ha elgondolkodna azon, hogy a Windows-nak és a Linux-nak inkább együtt kéne léteznie és nem egymás kárára... Bocsi, ha elragadtattam magam, de most olvastam a nagyképű válaszait különféle témákban...


  A külön topik egyben lehetőséget ad a folytatások közlésére is a szerzőnek - mert nyilvánvalóan még nagyon sok ilyen van ott, ahonnan ez is jött.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd