C/C++ Könyveket veszek
2005-03-29T10:00:02+02:00
2005-04-06T08:41:42+02:00
2022-07-19T05:44:07+02:00
 • ELTE-re hogy lehet eljutni kocsival? Sürgős lenne, mer ma kell nekem, hogy elmenjek oszt megvegyem azt a 3 könyvet amire pályázok.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Beléd is sok boldog szülinapot :) Boldog nyuszit mindenkinek
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • off: Uberellek titeket, mert nekem meg 5-en lesz
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ugyan a konyvek elkuldeset nem tudom felvallalni, de pl: ahol a Stroustrup fele konyvet biztosan megtalalod, az az ELTE Lagymanyosi campusanak, hallgatoi jegyzet boltja (Informatikai Kar - Deli epulet alagsor!), kb 7000-8000 ezer forintert.

  Mintha lattam volna ott a Ritchie fele konyvet is. Az elsore nem eskuszom meg, de azt a Stroustrup koynv, szerintem lefedi siman.

  Ezek kozul viszont kezdoknek a Stroustrup konyv semmikeppen sem ajanlott es a C++hoz - Stroustrup elmondasa szerint legalabbis - felesleges a C elokepzettseg, sott, azt irja, hogy jobb egybol a C++ megtanulni.

  Errol nem tudok mit mondani :) - nem hiszem, hogy sok ember van olyan, aki egyszere tanulta volna meg a C++ -t, hogy elotte ismerte a C-t, meg nem is! :) En nem ismertem... es most sem ismerem, C++ viszont jol haladok.

  Amit tudok meg ajanlani, az egy rovid 100 oldal koruli osszefoglalo a C++ nyelvrol kezdoknek, tomoren de erthetoen megfogalmazva az alapokat. (Elektronikos formaban van meg, ha kell msg-me).

  Jah, csak hogy ertsd miert emlegettem itt Stroustrup nevet ennyiszer: ahogy Dennis Ritchie a C, ugy Bjarne Stoustrup a C++ programozasi nyelv attya!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sok boldog szülinapot belétek!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Neked is
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Most lesz a szülinapom ( Április 6. )


  Jééé, nekem is

  Boldog szülinapot!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!
  Most kezdtem tanulni a programozást, de mivel nem tudom az alapokat sajnos, ezért a sok sok tutorial nem igazán segít nekem... Most lesz a szülinapom ( Április 6. ) és 3 könyvel ajándékoznám meg magamat :)Mivel a könyveket sehol nem találtam meg, ezért valakit arra buzdítanék, hogy ha a közelében vannak ezek a könyvek, akkor gondoljon rám, utánvétellel megveszem őket. A bolti ár + postakölcséget kifizetem értük.
  Tehát a könyvek:
  C/C++ Referenciakönyv - Herbert Schildt - ( Nemtom mennyi )
  A C++ Programozási nyelv ( Stroustrup Bjarne) - 9800 Ft
  A C programozási nyelv ( Ritchie M. Dennis, Kernighan W. Brian) - 1580 Ft

  Ha valaki tud nekem segíteni, akkor nagyon hálás lennék érte. Emailban keressen meg: tejcyke@gmail.com címen
  Előre is köszönöm
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd