WinXP + ODBC - SEGÍTSÉG!!!
2003-07-07T08:53:20+02:00
2003-07-07T22:10:39+02:00
2022-07-19T05:47:40+02:00
 • Üdv.

  Hát, a jelek szerint nincs. Még én sem találkoztam ilyennel és ötletem sincs mi szedhette le így. Rendszerfájlokat nem hiszem, hogy törölt, mert nem nagyon ért hozzá, így nem szokott semmit piszkálni a gépen. Az MSDN-ről leszedtem egy comcheck.exe cuccot, ami elvileg megmondja milyen MDAC verzió van telepítve, de ez elég sok inkonzisztenciát talált. Olyan mint ha a 2.6SP2 és a 2.7RTM fájljai és registry bejegyzései keverednének.

  köszi a választ,

  Kiri
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hááát ez így elég izgi. Telepítettem már MSDE-t egy párszor, de ilyennel még nem találkoztam. Minden rendben van azzal a Windowz XP-vel?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv.

  Sürgősen segítségre lenne szükségem. Egyik ismerősöm gépére szerettem volna SQL2000-et v. MSDE-t telepíteni, de a telepítés a végén mindig befuccsólt. Megcsekkoltam az sqlstp - logot és az vettem észre, hogy a telepítés legvégén a gép regisztrálásakor makkan meg. Megnéztem az ODBC-jét és akkor vettem észre, hogy az full üres, mind a system, mind a user, ami számomra már egy kicsit gyanús volt. Utána "viccből" megpróbáltam a hozzáadni egy új System tagot, de akkor fagyott le az arcomról a mosoly, mert semmilyen driver nem jelent meg. Ennek örömére újra installtam neki az OfficeXP-t és feltettem az MDAC legfrisebb változatát, de semmi eredmény. Egy magyar nyúzott XP-je van és magyar OfficeXP. Jelenleg nincs ötletem, hogy lehetne elővarázsolni az ODBC drájvereit.

  Kérlek írjatok, ha van ötletetek!!!

  Köszi,

  Kiri
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd