Valami figyeli a jelszavakat?
2003-07-03T11:18:49+02:00
2003-07-05T23:41:48+02:00
2022-07-27T18:27:31+02:00
 • Nálam is előfordult pedig kábelmodemen keresztül csatlakozom (ICQ-nál)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem akarom az ördögöt a falra feteni, de ezt nem árt megnézni. És arról sem árt tudni vm-vel készülődnek holnapra.

  Ja és azt sem árt megnézni, hogy nem fut-e vm trójai a gépeden.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ICQ nem lehet?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az elektronikus szamárban bízhacc ember :) Én most telepítettem újra a wint, szamár még nincs fenn (lehet nem is lessz), de ezt csinálja. A netkapcsolatom pedig ugyebár eléggé atomstabil, és elég furcsán viselkedik... sok minden mondja azt, hogy a jelszó amit megadtam rossz, ekkor szimplán ütök rá egy entert (az icq is pl. otthaggya a jelszót csillagozva, csak mondja hogy nem jó), és elfogadja, mikor előtte rossznak titulálta... A netem február óta ittvan, és ezt az utóbbi 1 hétben kezdte el, tegnap totális reinstall volt, és azóta is csinálja.

  Én is erre tudok csak gyanakodni, hogy valami a háttérben fut, és lefigyeli a dolgokat... ráis álltam, hogy megtaláljam de nem találtam semmit, így csak idegeskedek, hogy nem értem miért jött elő a dolog...

  Esetleg más is találkozott a problemával? Mert már most is 2en vagyunk, és ha mások is vannak esetleg, akkor valószínüleg nem a mi netkapcsolatunkkal van a gond, amit én amúgy is kétlek...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az Ad-aware-t és a Spybot-ot is elindítottam, amik elméletileg mindent kiírtottak.
  Kapcsolatra nem gyanakszom, mert ADSL-em van, és mióta bekötötték stabilan megy 50k letöltés és 12k feltöltéssel, néha még az 55/15-öt is elérem, alá sosem megy. Így csak valami másra gyanakszom. Mert, mint írtam, eddig nem csinálta, és az az érdekes, hogy minden csak egyszer csinálja, kéri a kódot, mondván rossz, nem adom meg, utánna nem kéri, hanem simán belép, mintha nem is foglalkozna vele tovább. Most már az E-Donkeyra gyanakszom, nem rég tettem fel egy haver ajánlására, ami kellett meg van, nem sok dolog, inkább japán anime, és ahogy bele gondolok, azóta csinálja ezt a rendszer. Se baj, hétvégén úgyis újra telepítem, mert valami nagyon megártott a Winnek és olyan, mint az atom, kritikus tömeg meg van, most már egy neutron is beindítja a láncreakció, csak gondoltam nem én vagyok ezzel egyedül és nehogy tényleg valami gyűjtse a jelszavakat, és valaki más is bele fusson.

  Daihelyon
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Vagy egyszerűen csak iszonyú rossz kapcsolat mellett ülsz, és rendszeresen elvesznek v. megsérülnek a jelszavakat továbbító csomagok (is).

  Azért a processzek listáját majd nézd át!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdvözlet Mindenkinek!

  Egy elég érdekes probléma elé kerültem. Magyar Windows Xp Professionalöm van, amivel eddig nem tapasztaltam ezt a problémát. Nem olyan régóta elég furcsa dolgog jelent meg. Példával szemléltetem: amikor elindítom az ICQ-t néha mondja, hogy nem jó a kód, írjam be újra, persze nem írom be, hanem simán lelövöm, újra indítom a gépet, ICQ indít, és nem kéri a kódot, hanem simán elindul. Ugyan ez Outlook Express alatt, néha, auto jelszó megadás van, és néha mikor kérem a leveleimet, akkor kéri mégis a kódot mondván, rossz, ami be van írva, ekkor sem adom meg, hanem bezárom, és újra indítom a progit, és akkor meg nem kéri. Valami/valaki szeretné a jelszavaimat megtudni? Mert ez már több, mint különös.

  Daihelyon
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd