PHP web+rosszul konfigtam?
2003-06-24T10:32:21+02:00
2003-06-24T13:59:58+02:00
2022-07-27T18:37:49+02:00
 • Felidae:
  Szia. Néhány dolog nem világos a kérdésedben. Hol "klikkelsz rá a fájlra", amikor kiírja az egész forráskódot? És hová írja ki?
  A hibaüzenetből ítélve például az lehet a baj, hogy "a" szerveren (milyen szerveren?) másképpen van beállítva az include_path, vagyis ahonnan az include() parancs hajlandó beemelni egy másik fájlt. Az open_basedir restriction is egy korlátozás. Beszélj ez ügyben a szerver gizdájával.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Kezdeném azzal, hogy valamit nagyon szeretnék.... Szeretnék a weblapomra egy PHP alapú gallery progit, de nem nagyon jön össze... A gépemen xp van fenn, és feltelepítettem az IIS-t (asszem 4-es), erre raktam egy PHP 4.3.2-est. Lehet, hogy rosszul állítottam be, mert, ha úgy nyitok meg egy lapot, hogy a wwwroot-ba rakom, és az explorerből: localhost/blablabla.php-ként, akkor minden működik, de ha ráklikkelek a fájlra, akkor az egész forráskódot kiírja. Feltettem a progit a szerverre, és miután a setup/ index.php-t megnyitottam akkor ilyesmit ír ki (lerövidítettem):

  Warning: open_basedir restriction in effect. File is in wrong directory in /.../gallery/setup/init.php on line 25

  Warning: Failed opening '../platform/fs_unix.php' for inclusion (include_path='') in /.../gallery/setup/init.php on line 25

  Warning: open_basedir restriction in effect. File is in wrong directory in /.../gallery/setup/index.php on line 14

  Fatal error: Failed opening required '../util.php' (include_path='') in /.../gallery/setup/index.php on line 14

  Tehát nagyon szeretném, ha tudnátok segíteni ebben, mert eléggé el vagyok keseredve....

  Üdv: Felidae
  null
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd