XP, SP2 merevlemezen adathiba SOS
2005-02-09T11:22:25+01:00
2005-07-25T13:52:30+02:00
2022-07-19T06:44:25+02:00
 • Köszönöm a segítséget. Megprobálom mind a két javaslatot. Köszi
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mielött bármit tennél, az egész vinyót - bitre pontosan - tükrözd át egy másikra, vagy mentsd le imagebe. Igy bármit elkapirgálna egy 'helyreállitó' (emberke vagy program), onnan újra lehet kezdeni az egészet.

  Kérdezd meg esetleg a Kürtöt is (http://www.kurt.hu/contact.php), hogy bár százezreket nem szánsz rá, de tudnak-e tanácsot adni esetleg.

  Én drukkolok, jártam már hasonlóan:,(
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • üdv. átérzem a problémádat

  egy tipp: itt van a fat partíció konvertálásáról

  a fat-os drive-ról hová húztad át a fájlokat? egy másik hdd-re? és az milyen partíció volt, ntfs vagy fat?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • SOS Üdvözlök mindenkit! Én egy öreg szgép tulajdonos vagyok akinek van a gépén XP. Vincsimmel a következő problémám lenne: 2 hónappal ezelőtt FAT32 - re formattált 20 gbytos Quantum. Egyszer csak azt írta az XP, hogy nem formattált közben bizonyos alkalmazásokat nem lehetett elindítani ami nem erre van telepítve (Rendszereszközök, Súgó). C:\\\\ van az op. rendszer. Majd butultam egy dos-t és lőn csoda ott volt minden adatom!!! Lementettem a nagyobb vincsire. Eltelt 3 hónap újból kellett raknom az XP-t. NTFS-re formattáltam. Ja SP2 mind a két esetben installálva! Installálás után mondta, hogy üresnek látja a vincsimet! A frász jött rám mert előtte töröltem le a mentéseimet! Rajta az életem (unokámról az összes fénykép aminek csak a 40 %-a van lementve, összes dokumentumom kb. 3 Giga)! Kérek mindenkit akinek van ötlete vagy tudja, hogy tudnám lementeni az adataimat itt vagy magánba írja meg mit tegyek. Nagyon-nagyon köszönöm! Egy öreg aki félti az adatait.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd