Melyik videókártyát érdemesebb megvenni?
2003-06-10T17:00:34+02:00
2003-06-14T10:09:29+02:00
2022-07-03T00:55:27+02:00
 • Egyszeru a valasz,azt vedd meg amin meg fut a kedvenc jatekod megfelelo sebesseggel es van ra penzed.Vagy allj be fejlesztonek akkor ki se fogsz latszani a sok video-kutyubol .
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • de az FX szép nagyon de nem akarlak rá dum semmire mert nem értek hozzá
  (vedd az olcsóbbat)
  pascal jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem egyáltalán nem így kellett volna reagálnod.
  Kicsit úgy viselkedtél mint az az ember aki elmegy az első karate (aikido, judo, stb.)edzésére és hazafelé már beleköt bárkibe, hogy fitogtassa erejét. Később, amikor sok pofonon és tanuláson túl mesterré válik, akkor már inkább átmegy a másik oldalra, mert nem akar konfrontálódni.Nem azért mert fél, hanem mert nem akar senkit bántani.
  Persze én láthatom rosszul a dolgot szerinted, de nekem úgy tűnt, hogy nagyon arrogáns, nagyképű voltál, holott az igazán intelligens emberek fő ismérve az, hogy süt róluk az intelligencia , nem kell bizonygatniuk.
  Ja, és segítenek, mert megtehetik.
  Leenux
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem a kérdés bonyolult, hanem SEMMI KÖZE ahhoz a témához, amiért ez a fórum létrejött. Ezt nehéz felfogni? Ha átmész a hwsw-re, vagy a prohardverre, vagy mittudomén, akkor ott tízszer annyi választ kapsz a kérdésedre, mint itt, és még el sem küldenek melegebb éghajlatra. Miért olyan nehéz ez? Miért áll még neked feljebb?
  Ha programozás témában (mert az egyetemen azt is tanulsz) kérdezel, nagyon szívesen válaszol, aki tud. Ha a videokártya programozásáról kérdezel, arra is válaszolnak. Ha a videokártya xy chip abc sorszámú portját kérdezed, még az is belefér. De az, hogy az qwe játékban a ijk kártya hány fpssel megy, azt legyél szíves az arra való fórumokban megvitatni.
  Próbáld ki: indítsd el az Internet Explorert, nyomd meg a TAB billentyűt, és kezdd el írni: vévévépontprohardverponthu. Nyomj egy entert és már kész is vagy. Na látod, nem olyan nehéz!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szvsz gef 4 ti 46000. Valassz jot, esetleg huzhatod, akkor gef ti4800 vagy hasnolo szintre az mar tenyleg utos.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én nem szidom az MX-eket, habár ami (finoman) rossz az rossz. Azért írtam azt mert a kérdező szerint elsősorban FPS-ezni akar rajta, és az MX-ek elsősorban NEM arra valók
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jól van, de azért nem kell leharapni a fejem, mert feltettem a ezt a "baromi" bonylolult kérdést. És mondjuk azt nem hiszem el, hogy aki tud programozni, az nem ért egy kicsit a hardverhez is, mert én is tanulok programozást a Műegyetemen, de elvárják, hogy tudjam a digitális technikát, meg hogy hogy működik a számítógép harveresen. Szóval ne monddjátok azt, hogy nem értetek hozzá, mert azt nem hiszem el. Ja, és csak egy kis segítőkészség kellene, és nem beszólás meg flame-elés, és talán akkor haladna valamerre a társadalom. Csak ennyi, senkit nem akartam megsérteni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • És mit keres ez itt a tudástárban? Nézd meg az oldal fejlécét: HARDVER | JÁTÉK | PROGRAMOZÁS.
  Most a programozás oldalon vagy. A kérdésed vagy a hardver, vagy a játék fórumba való.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ne szidd az MX-eket, nem olyan rosszak, csak a legtöbben túl sokat várnak tőlük. Nem kellene elfelejteni, hogy ezeket a kártyákat - mármint az MX kártyákat - azért hozták létre, hogy egy olcsó, mégis jól használható (VISZONYLAG jól használható) videokártyát kapjon az ember. Egyébiránt én is a Titanium-ot ajánlom mert az FX-ről nem sok jót hallottam. Nézd meg a Tomshardware magyar oldalát.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem még mindig (sokkal) jobban megéri egy Ti 4600-ost venni, hiszen köztudott, hogy az FX 5200-esek az MX család leváltására születtek, és hát az MX-ről sok jót nem lehet elmondani
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A hardver gurukat nem ezen az oldalon találod...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Helló!
  Hardver guruktól kérdem, hogy jobban megéri-e egy GeForce FX 5200-eset 128-MB memóriával megvenni meg a sok feature vagy inkább GeForce 4 Ti4600 legyen a nagy mag és memóriasebesség miatt? Elsősorban FPS játékok futtatására gondolok. Köszi a segítséget.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd