Szigorít az App Store-ban történő közzététel feltételein az Apple

Szigorít az App Store-ban történő közzététel feltételein az Apple
2022-11-02T11:21:33+01:00
2022-11-02T19:19:16+01:00
2022-11-03T06:42:00+01:00
 • Nem mondom, hogy nem lehet adott esetben jogos, de ez a szigorú Apple mindig plusz munkát csinál a fejlesztőknek :) Bár lehet, hogy ez most inkább a "trükkös" appokat fejlesztők sara.

  Azt bezzeg nem tudják megoldani, hogy le tudjam törölni egy már nem használt fejlesztői fiókomból a nem használt app-omat, mert hogy szerintük folyamatban van rá egy előfizetés elbírálása, miközben minden előfizetés törölve lett már onnan. Arról nem is beszélve, hogy a magán fejlesztői fiókomból sehogy nem tudtam a céges fiókba átmozgatni ugyanezt az app-ot, mert a 16 feltételből szerintük 1 nem teljesült, pedig a jelzett feltételek alapján az is rendben volt. Szóval jó lenne, ha előbb otthon tennének rendet, mert fejlesztőként messze az App Store-al volt eddig a legtöbb macerám a Windows Store, Play Store, App Store hármasból.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi. Az nekem nem volt egyértelmű, hogy ezt is lehet mockolni. (Bluetooth-os eszközöket nehezebb kitenni, abból is van pár.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem. Lehet demó mód is, ami az eszköz nélkül is kipróbálhatóvá teszi a funkciókat, kvázi valami emulátor jelleggel. Mellesleg mivel minden ilyen eszközzel amúgy is hálózaton keresztül kell valahogy a kapcsolatot tartani, ezért legrosszabb esetben kirakhatnak egy eszközt a netre, aztán a demó mód kommunikálhat azzal. Még plusz kód sem kell így az alkalmazásba.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez izgi lesz:
  "plus any other hardware or resources that might be needed to review your app (e.g. login credentials or a sample QR code)."

  Ez azt jelenti, hogy akik valami hardware-t gyártanak (pl. okosizzó, Bluetooth drone, stb...), most el kell, hogy küldjenek egy darabot az Apple-nek, hogy az alkalmazásuk engedélyezve legyen?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd