Java (Spring, Hibernate stb.), Node (Express), Vue projekteket vállalnék

Java (Spring, Hibernate stb.), Node (Express), Vue projekteket vállalnék
2022-01-05T22:22:02+01:00
2022-01-05T22:22:07+01:00
2022-10-17T06:40:41+02:00
 • Hello,

  Projektet keresnék (távmunkában) max napi 4 órában (azért, mert van egy másik projektem jelenleg, tehát csak napi 4-ben keresnék amíg az tart). Persze heti szinten ez lehet kicsit több óra ha a projekt annyira sürgős. 

  15 év fejlesztési tapasztalat:

  - Java (Spring/Spring Boot/MVC, Eclipse RCP, ZK), Hibernate, MariaDb, Oracle, MongoDb, Kafka, Redis, RabbitMQ, Elasticsearch, Docker/Kubernetes, Zuul, Thymeleaf. Nagyobb pénzügyi és banki szoftver építésében is vettem részt, de startupoknál is dolgoztam. 
  - REST API, SOAP API építés tapasztalat (banki, pénzügyi vonalon ill. multiknak is dolgoztam)
  - natív Android (kb. 20 komolyabb appot építettem, plusz 2 IOS app swiftben) fejlesztés Javaban (Kotlinban is esetleg, de alapvetően Java-t preferálom)
  - Node projektek (natívan és Express alatt is) is, de inkább itt is a Spring adott technológiáit preferálom (pl. Spring Cloud, WebFlux stb.)
  - üzleti elemzés, projekt management, agile, scrum tapasztalat
  - CI, Jenkins, automatizálásban is van tapasztalatom, ill. dokumentációkat is írok (pl. OpenAPI/Swagger alapon)
  - frontenden alap HTML, CSS/SASS, Javascript/Typescript, Jquery tapasztalat, illetve Vue-val dolgoztam, de alapvetően backend munkákat preferálom, ill. az API építést

  Vállalok külön Android fejlesztést is, de az utóbbi időben inkább visszatértem a backend vonalhoz, ahol is az elosztott, nagy terhelhetőségű, nagy adatmennyiséggel dolgozó rendszereket kedvelem. Dolgoztam sok greenfield projekten is de szeretem "feljavítani" a félkész projekteket is.

  Kedvenc stack-em: Spring Boot+Kafka+MariaDb/Oracle+MongoDb (adatfüggő hogy kell-e mindkettő)+Spring Cloud docker-el és kubernetessel összerakva, multi-szervíz és multi-instance alapon. Szeretem a funkcionális és OOP ill imperatív elveket egy projektben. Fő prioritásom az egyszerű, könnyen tesztelhető és karbantartható kód, kerülve az erős belső függéseket. A Clean Code elveket követem, illetve a KISS elvet.

  Kedvenc ital: bajor sörök

  Angolt (közel) anyanyelvi szinten beszélem, illetve németül is kicsit. Dolgoztam külföldre és külföldön is.

  Számlaképes vagyok, EU-s adószámmal. Kizárólag távmunkában dolgoznék, tehát semmilyen irodai munka nem érdekel ("Vidéken" élek), főleg COVID alatt. Több mint 8 éve már távmunkában dolgozom, eddig semmilyen probléma nem volt ebből. Külföldi projekteket és cégeket preferálnám. Nem leszek 0/24 online, napi egy standupot vállalok, ill heti egy-két egyeztetés belefér. 

  9000 HUF/óra+ÁFA alapvetően a díjam, általában adott projektre/időre szerződöm, de más is szóba jöhet, illetve ésszerű keretek között rugalmas vagyok.

  Kérésre küldök referenciákat. 

  Köszi
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd