Homepage elérés segítség

Homepage elérés segítség
2003-06-01T18:03:48+02:00
2003-06-01T20:04:26+02:00
2022-11-02T04:45:41+01:00
 • Hali!

  Annyit hozzáfűznék, hogy nem muszáj fix IP-nek lenni, vannak megoldások nem fix IP-re is (pl. DNS2Go).

  Annak azonban érdeklődj utána az Internet-szolgáltatódnál, hogy csinálhatsz-e otthon szervert, mivel a legtöbb szolgáltató ezt nem szereti (sőt, kifejezetten tiltják).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha webszerverként akarod működtetni a géped, akkor először is kell egy fix IP cím (a legtöbb internetszolgáltató nem ad fix IP címet, csak külön felárért), állandó kapcsolat, aztán egy webszerver-program. Valószínűleg sokkal jobban járnál, ha regisztrálnál vmelyik ingyenes tárhelyszolgáltatónál és oda tennéd a honlapod. Ha 1-2 ezer Ft-ot fizetsz havonta, akkor olyat is találsz, ahol nincs reklám (ez az összeg nem több, sőt kevesebb, mint amennyivel többet kell fizetned egy fix IP címes internetelérésért).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Először is kell egy webszerver program, mert a jó öreg hackerek úgy kitakarítják a géped, hogy magad sem hiszed. Ilyen például az apache. Itt a cikkek közt a PHP -nél van leírva, hogy hogyan telepítsd, meg hogy hol tallod meg. Első két cikk(felhasználói környezet kialakítása I). Ha ez megvan, akkor gyakorlatilag kész. Már csak egy normáli snév kell, amit könnyen regisztráltathatsz pár ezer FT- ért(persze havidíjas).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello mindenkinek!

  Az a nagy helyzet, hogy csinaáltam magamnak Composerrel egy homepage-t, és most szeretném, hogy mások is elérjék az én gépemen keresztül. Hogyan, milyen programmal tudom én ezt lehetővé tenni? Az elérést úgy gondoltam, hogy megadják a browser-ban, hogy : 112.24.22.123./index.html vagy valami ilyesmi, és elérik a homepage-t amit én csináltam. Esetleg, ha tud valaki valamit ilyesféle programokról, az adjon léci tippet, mert a Gugli csak ilyen "Hogyan tudsz képet rakni a homepage-edre stílusú dologokat adott ki. Előre is köszi!!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd