Dobja az APK-kat a Google, Bundle-kben kell majd elkészíteni az új Android app-okat

Dobja az APK-kat a Google, Bundle-kben kell majd elkészíteni az új Android app-okat
2021-07-05T17:38:56+02:00
2021-07-06T07:14:28+02:00
2022-10-17T09:00:31+02:00
 • nehogy a legújabb és esetleg az Amazon Store-ba nem kerülő appokat Windowson futtassák majd később.

  Ami mellesleg teljesen illegális lenne. Szóval nincs itt semmi látnivaló. Ha egy fejlesztő akarja, továbbra is közzéteheti APK-ban is az alkalmazásait az Amazon, sőt, a Microsoft alkalmazásboltjában is. Az eszközei ugye éppenséggel megvannak hozzá, illetve több eszköze van (és jó ideig még lesz is) hozzá, mint amennyivel Bundle-t tud generálni.

  Ha meg nem akarja (ti. hogy alkalmazása a Google Play -en kívül máshonnan is letölthető, elérhető legyen), akkor amúgy is csak az alkalmazása törvénysértő módon történő ellopásával lehetne azt feltölteni más alkalmazásboltokba - így éppen jó, hogy ez a jövőben nehezebb lesz.

  Szóval ez a változás és ebben az összefüggésben a fejlesztők érdekét nem sérti, sőt, szolgálja is bizonyos értelemben, és legfeljebb azon népeknek kellemetlen, akik mások munkájából szeretnének megélni, illetve akik szerint nekik minden (is) jár, de most már majd nem, vagy nem olyan könnyen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tippemre a feladat nagyobb része nem a telepítő csomag szerkezete :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Épp amikor a Microsoft bejelenti, hogy a Windows 11 alatt APK-ból is lehet majd Android appokat telepíteni, a Google kukázza, nehogy a legújabb és esetleg az Amazon Store-ba nem kerülő appokat Windowson futtassák majd később.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd