Google AdMob árak
2020-12-06T21:07:44+01:00
2020-12-08T21:01:35+01:00
2022-07-20T12:36:59+02:00
 • Senkinek semmi tapasztalat?:))
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Egy nagyon egyszerű, mégis annál bonyolultabb kérdésem lenne, mégpedig hogy átlagosan mennyibe kerül egy reward ad a hirdetőknek?
  (Amikor például ha folytatni akarod a játékot, vagy egyéb extra kiváltságot akarsz a játékban akkor szándékosan megnézel egy pl. 30 másodperces hirdetést, amit nem lehet átugrani és csak akkor kapod meg a jutalmat, ha végignézted..)
  Sajnos a google ahogy kivettem a google keresőből nem nagyon ad erről információt, nyílván persze én is hirdettem már Facebookon, Google Ads oldalon és tudom, hogy az árak /kattintás vagy /megjelenés nagyon eltérőek lehetnek.
  Mivel nem volt információ róla, szerettem volna indítani egy videó hirdetést, míg végül nagy nehezen eljutottam odáig, ha jól tudom, akkor az ads.google.com címen ezt nem tehetem meg, hanem kizárólag az AdMob.google.com címen. (Javítsatok ki, ha tévedek.)
  És itt jött a nagyobb probléma, mivel az alkalmazásom még nincs kész, ezért nem is tudok hirdetést létrehozni. (Bár kicsit bonyolultnak tűnik, mert mindenhol a bevételről beszél, de én nem az alkalmazásomban akarom elhelyezni az admobot, hanem hirdetni akarom az alkalmazást annak segítségével. De közben leesett, hogy ezek a hirdetések csak alkalmazásokat tartalmaznak, szóval mást hiába is akarnék hirdetni, nem tudok.)
  Bárhol tévedek még mindig javítsatok ki.

  Szóval, annyi információt találtam, hogy elvileg 3-6 Ft / megjelenés összeget lehet vele keresni, ami mondjuk kicsit soknak tűnik nekem, nem tudom jól vettem-e ki. Ami viszont azt jelenti, hogy a hirdetők 3-6 Ft-ot minimum kifizetnek egy megjelenésért, (nyílván ennél többet) és ez érdekelne, ha valakinek van tapasztalata, hogy mennyibe is kerül konkrétan egy ilyen hirdetés a hirdetőknek. Ha valaki tud ilyen oldalt, vagy tapasztalatból, megköszönném. Nyílván tisztában vagyok vele nem azt a választ fogom kapni, hogy 25 Ft/db fix, hanem hogy 10-1000 Ft, de mégis mennyi a minimum és mennyi az átlag. Tehát jól értelmezem-e, hogy míg Google Ads youtubeon vagy Facebookon való hirdetésnél simán lehet 1 Ft alatt is a költséged, addig az Admobnál minimum 3-6 Ft-tal kell számolni/megjelenés? Esetleg átlagosan 20 Ft? Vagy kb.. köszönöm :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd