GPlay consol android App felülvizsgálata

GPlay consol android App felülvizsgálata
2020-12-04T22:11:30+01:00
2020-12-17T22:30:13+01:00
2022-10-17T12:00:35+02:00
 • Harmadik e-mailemre ma kaptam választ:

  I understand you are concerned with the time being taken for your app to be processed for publishing on Google Play. Due to adjusted work schedules at this time, we are currently experiencing longer than usual review times. While the situation is currently evolving, app review times may fluctuate, and may take 7 days or longer. Also, please do not count weekends/holidays as one of the review days as well.

  Moving forward, we recommend you adjust your planning to account for this and avoid resubmitting, as each update or change to your app will cause the review process to start over from the very beginning. We understand the inconvenience this may cause and thank you for your patience and understanding.  A feltöltés még december 9.-én történt. :)

  Na igen, még csak holnap lesz a 7. munkanap...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én kb. 2-3 hete tettem fel egy appot és emlékeim szerint 2 nap alatt engedélyezték. Azóta a frissítések órákon belül megjelennek, sztem már tutira nem nézi ember, csak végigmegy a rendszeren...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 20 nap elmúltával, ma engedélyezték.

  A szupporttól válaszemail nem érkezett.

  De lehet ennek hatására lett eredmény, mivel pénteken írtam és már megkapta az engedélyt.

  Nem valami gyors ügyintézés.

  Így nem lehet hirtelen változtatást végrehajtani...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Főleg azokhoz szól a kérdésem, akik töltenek fel appot a Google Playbe.
  November elején feltöltöttem egy újonnan készített Android appot a Google play consolba.
  Feltöltés után írták, hogy a Covid helyzet miatt több napba is belekerülhet amíg felülvizsgálják. Ok, mondom úgyis jön a hétvége, belefér. Majd eltel 1, majd újabb +1 hét.
  Hmm. Gondoltam írok a szupportnak. Azonnal jött is az automatikus üzenet, mi alapján 2 napon belül válaszolnak. Nem jött, majd rá egy hétre véletlenül ráleltem az appomra a Playben. :) Nagy öröm, hurrá.
  Végeztem egy kis módosítást, lefuttattam a Firebase Test Labban, szépen végigment.
  Újabb feltöltés a consolba, újra jelezték hogy a Covid..., nem gond, gondoltam második verzió már hamarabb kap engedélyt. De nem így van. 1 hét, semmi, újra levél a supportnak, semmi.

  Az elmúlt 1-2 évben nem töltöttem fel új appot, így a mostani helyzet nagyon új számomra, mivel korábban (pontosan már nem emlékszem) de max pár óra volt, a javítás meg szinte azonnal elérhető volt.

  Másoknál is így van?

  Annyit lehet még az apphoz tenni, hogy egyelőre csak belső tesztelésre engedélyeztem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd