Java, Spring, Android, IOS fejlesztést vállalok, 13 év tapasztalat, 7000 Ft/óra

Java, Spring, Android, IOS fejlesztést vállalok, 13 év tapasztalat, 7000 Ft/óra
2020-11-14T16:25:29+01:00
2020-11-14T16:25:35+01:00
2022-10-17T12:40:38+02:00
 • Távmunkát keresnék! Főleg amíg tart a vírus. Projekt alapon dolgoznék. Miután van egy munkám, ezért csak projekt alapon keresek, mert reménykedem, hogy talpraáll a cég, ahol dolgozom.

  13 év tapasztalattal rendelkezem IT területen. Jelenleg egy remek magyar startup CTO-ja vagyok "főállásban", sajnos a vírus lelassította a dolgokat annyira, hogy kénytelen vagyok freelance alapon munka után nézni, amíg talpra nem áll az ország.

  13 év alatt az alábbi technológiákkal találkoztam:

  Spring, Spring Boot, Spring MVC, nagy tapasztalat Spring Security-vel, REST szervízekkel, SOAP szervízekkel, Quartz-al, JPA-val, Hibernate-el stb. 

  Android (Java-t preferálom, de a Kotlin sem gomb), több mint 20 nagy applikáció van mögöttem (Coca Cola, Telekom, Land Rover voltak többek között az ügyfeleim), plusz saját projektek. RxAndroid, Retrofit, Material Design, Support Libek, Databinding Natív Lifecycle, Navigation amiket használok.

  IOS fejlesztést is vállalok, kb. 2 éves tapasztalatom van, ebben kb. medior szinten vagyok.

  Van tapasztalatom folyamatok automatizálásában, Jenkins, Git, Fastlane integrációban, deploy rendszerek configurálásában stb.

  Gradle és Maven tapasztalatom is van. 

  Komoly projektmanagement tapasztalatom is van. Számtalan projektet vittem véghez a tervtől az átadásig, akár egyedül is, de vezettem fejlesztői csapatot is. Jelenleg is CTO-ként a munkám része mind a projektmanagement mind a csapatvezetés is.

  Dolgoztam MySql-el, MariaDb-vel, Oracle-el, PostreSql-el, MongoDb-vel

  Nem ismeretlen számomra a Kafka sem

  Dolgoztam és terveztem elosztott, többszálú rendszereket, időzítés alapú rendszereket (pl. Quartz-al), mikroszervízekkel, esetleg olyan rendszereket, amik több tucat külső API-t fognak össze.

  Több mint 5 évig terveztem és fejlesztettem weboldalakat (PHP, MySql, Javascript, Angular stb.) de nem ilyen irányba keresnék, bár Full Stack fejleszőként nem gond frontend technológiákkal dolgoznom.

  Évekig dolgoztam szabadúszóként, tudom, mit várnak el az ügyfelek. Meg tudok tervezni egy projektet úgy, hogy az határidőre kész is legyen.

  Több mint 100 projekten dolgoztam eddigi karrierem során, a legkisebb wordpress honlaptól nagy banki és bankközi Java alapú kiszolgáló rendszerekig. Több évig dolgoztam szabadúszóként külföldre is.

  Várom az üzeneteket, illetve emaileket. Szeretnék egyelőre anonim maradni, ezért erre a címre várok potenciális ügyfeleket:

  leoparde@freemail.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd