Egyedi szoftver
2020-07-29T11:42:39+02:00
2020-07-30T10:54:25+02:00
2022-07-20T14:11:48+02:00
 • Üdv!

  Magánszemély lehet, vagy kell számla is? Magánszemélyt is meg lehet bízni, van rá törvényes mód.
  Bocs, most olvastam még egyszer, éppen árat kérdeztél. Azt privátban esetleg.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali,

  Szeretnék egy szoftver, aki tudna rajtam segíteni juttatás ellenében kérem írjon. :) 

  Rendelkezésre áll kettő MySQL adatbázis két különböző szolgáltatónál.

  Az egyéni szoftvernek az alábbi lenne a feladata:

  -          Egy asztali alkalmazás formájában szeretnék a programot, amely indulást követően bekéri „A” és „B” SQL szerver adatait(IP, port, username, password, database name és minden table).

  -          Ezt követően „A” SQL szerveren található általunk választott táblázatot szeretnénk a saját számítógépen megjeleníteni, ahol bizonyos cellákat jobb klikk > módosítást követően lehet szerkeszteni, illetve teljes sort kijelölve a teljes sort törölni, valamint új sort beszúrni és manuálisan adatokkal feltölteni, ha szükséges.

  -          Ha a különböző módosítások megtörténtek, akkor az aktuális táblázatból szeretnénk egy CSV állományt generálni, illetve az aktuális táblázat adatait a „B” SQL szerveren található megfelelő táblázatba illeszteni (Itt a differenciákat szeretnénk frissíteni, illetve az új adatokat beilleszteni, törlésre nem lenne szükség).

  -          Továbbá a két adatbázis táblák oszlopainak a neve nem megegyező, mivel az egyik angol oszlopneveket használ a másik pedig ékezet nélküli magyar nyelvű oszlopnevek. Itt szüksége lenne egy felületre ahol mi magunk rendelhetjük össze a két különböző tábla oszlopait.

  Az asztali alkalmazással további kettő kérés lenne:

  -          Rendelkezzen egy kereső mezővel, ami az aktuális táblázatban keres, valamint, ha a cella adaton belül egyezést talál, akkora csak az a sor(ok) jelenjen meg.

  -          Végül az Excel fájlokban található szűrőt szeretnénk az oszlopok fejlécéhez, amely hasonlóan működik, mint az Excel szűrő.

  Az általam leírtak alapján tudna egy körülbelüli árat ajánlani valaki, illetve ez mennyi időt venne igénybe?

  Köszönöm a segítségét!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd